selam semoşcum benim adetim geldi bu ayda beceremedik canım 26 tısında geldi adetim bugün dr a gittik yumurtam çatlamamış kist oluşmuş yine 3 buçuk cm dedi dr bu ay bekleyeceğiz önümüzdeki ay bakacağız kist kaybolursa tedaviye yine başlıcaz kaybolmadıysa ilaçla eriteceğiz kisti dedi kist için soğan suyu iyidi değilmi?acaba içsemmi başak bişey varmı kiste yok edicek canım sana bişey sorcam ben bugün dr a gittiğimde yanımda başka bir bayan vardı 2.çocuğu doğum yapmış 15 olmuş onu görünce kıskandım biz 1 taneyi bulamıyoruz milet 2.ciyi doğuruyor diye kıskandım dah doğrusu imrendim bu kötü bişeymi günahamı girdim ben böyle düşününce nolur bana akıl ver ben bazen böyle oluyorum dışarda gördüğümde Allahım affetsin beni eğer günah işliyorsam napayım yaaaa se cumartesi gidiyormusun inşallah faydasını görürsün canım alternatif tıptı değilmi?bide ben soğan suyu kürünü içeceğim kist için ne zaman başlanıyordu küre adetin kaçıncı günü başlanıyordu canım ban atarif edermisin?baktım siteye kimi 7.günü diyor kimi 10 gün sonra edt bitiminden diyor sence hangisi doğru?bana bilgi verirmisin canım?sağol
Sevicim, hiç kıskanma allah ne öngürürse onu yaşıyacaz, hakkımızda hayırlısı , önce allah hayırlısını nasip etsin, hayırlısıyla olacak bebişlerimiz ben ümitle bekliyorum.