Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

sağol canım yaaaa nerelerdesin sen görünmüyorsun ne zmandır yok canım aşılama değil ilaç verdi onu kullanmıştım yumurtayı geliştirsin diye çok şükür iyi dedi dr ama bakalım 29 unda adetim gelmez inşallahda hamile kalırım canım inşallah hepimizde emeklerimizin karşılığını alrız canım tek temennim bu rabbimden 2010 bize şans getirir mutluluk getirir inşallah sen neler yapıyorsun?opuyorumnanaktan:1hug:

canım hayıt içem dediyse sende içmemelisin belki bir bildiği vardır ama yinede sen bilirsin nohut e2 yimi yükseltiyormuş peki?nar suyu ne için odamı e2 yi yükseltiyormuş?canım sende öğrendiklerini bizimle paylaşıyorsun sağol canım Allah razı olsun faydasını göreceğiz canım bak görürsün hepimizde bu yıl anne olacağız ben buna inanıyorum sende inamalısın canımopuyorumnanaktan:1hug:

doğru haklısın aslında hayıt 1ay içmiyim zaten 1 ayda biter bitki karışımım sanırım.çünkü sabah akşam içiyorum.işe yaradığını anlayamam ondan sonra artık içmicem hayıt suyunu.arısütü bal polen çörek otu yiyorum zaten nar suyu içiyorum ve o bitkiyi içicem fayda ederse en azından derim bunlar işe yaradı.ama hayıtı içersem neyin işe yaradığını anlayamam.haklısın sevicim.allah emeklerimizi boşa çevirmez inş.
sende eminim bize güzel haberlerle geleceksin canım.rabbim yardım edecek sana innaıyorum ben.
sevicim sen kendin adet oluyormuydun nasıldı senin adetlerin kaç ayda düzeldin.fsh ın düştü canım

evet canım başka türlü neyin fayda ettiğini anlayamazsın bence içme hayıtı ben adet oluyorum canım allaha şükür benim 35 günde bir geliyordu daha önceleri normal gününde gelirdi fsh yükselince 35 günde 40 günde bir oluyordum 1defa çok geç geldi onuda dr farlutal verdi öyle geldiopuyorumnanaktan hayıtı aslan pençesi içtikten sonra 25 günde falan olmaya başladım fshım düştü çok şükür ama 2 aydır baktırmıyorum ne halde bilmem inşallahda yükselmemiştir bitkileride içmiyorum bakalım adetim gelmezse hamile kalmazsam baktıracağım fsh mı ne halde diye inşallah yükselmemiştir bilmiyorum canım rabbim emeklerimizin karşılığını veriri inşallah tek duam bu adetim 3 ayda anca düzeldi bitkileri 3 ay içtim 1 ay bıraktım sonra yine 3 ay içtim ve düştü çok şükür seninde düşecek canım yeterki kafana takma canım olurmu güzel haberlerini bekliyorum arkadaşımopuyorumnanaktan

canım aslan pençesi ve yeşil çayda içsene oda .ok iyi üçünü bir arada içmelisin canım nasıl fah hiç baktırdınmı yakında görüşemedik

canım bende aslanpençesi civanperçeni ve yeşil çay üçünü birden içtim on gün boyunca ama bi işe yaramadı ne kadar zaman içmek gerekiyor bilgi verirmisiniz bide hayit tohumunu ne kadar kullanmak lazım

canım bende aslanpençesi civanperçeni ve yeşil çay üçünü birden içtim on gün boyunca ama bi işe yaramadı ne kadar zaman içmek gerekiyor bilgi verirmisiniz bide hayit tohumunu ne kadar kullanmak lazım

selam canım 3 ay düzenli olarak içmelisin aslan pençesi yeşil çay hayıt tohumu içilecek aslan pençesi yeşil çay kaynamış suyun içne 1 tutam koyup kaynatılacak 4 dk falan sonra ocağı söndürüp hayıt tohumu koyulup ağzı kapalı olarak 5 dk bekle sonrada süzüp içmelisin canım günde 2 defa aç karnına içeceksin düzenli olarak 3 ay benim öyle düştü bide ben polen yedim sabahları aç karnına onunda faydasını gördüm sizin fsh kaç?:1hug:

Arkadaşım inşallah 29 da adetin gelmez ve sonuç iyi çıkar dualarımseninle

Merhaba arkadaşım, nasılsın ? bayağıdır siteye giremedim , şimdi girebildim ,arıtsütü,bal,polen, çörek otu bunları nasıl yiyorsun, karıştırarakmı yoksa ayrı ayrı mı ? sabah akşam mı ?, nar suyunu nasıl kullanıyorsun hazırmı aldın? birde bir bitkiden bahsetmişsin anlayamadım hangi bitkiden içecen fayda ederse diye , semoşcum peşpeşe sorular sordum , kusura bakma arkadaşım, artık ne yapacağımı şaşırıyorum, tam 4 ay oldu halaa adet olamadım, herşey yapıyorum, bebek çok istiyoruz, yaşımız 33 oldu böyle elimiz kolumuz bağlı , ne söylenirse yapıyorum, bir fsh değerimi iyice düşürüp yumurta görünse , allahıma hepimiz için dua ediyorum arkadaşım, inşallah rabbim görecek bizi ve dualarımız kabul edecek ,hep bu ümitle bekliyorum,

bebişçim canım benim aktardan arısütü bal polen aldım onu sabah aç karnına yiyorum onu yerken çörek otuda ağzıma atıyorum.çörek otunu karıştırmıyorum.hayıt tohumu içiyordum ama onu içme dedi saraçoğlu.bir bitki hazırlamış canım bana e2 için ne olduğunu bilmiyrum onu içiyorum.

bence nar al sen günde 1 tane ye rahim kalınlığı için.sen ne içiyorsun aslanpençesi hayıt tohumu yeşil çay iç canım bak sevi fsh ını düşürdü bunlarla karıştır bunları hep bir tutam sabah akşam iç.arısütü bal polende sabah ları ye 1 tatlı kaşığı.çörek otu ye balla beraber.nar ye.muhakkak etki eder soğan ye akşamları yemekte bol bol bende yicem yanıma alıp yicem soğanı

Arkadaşım inşallah 29 da adetin gelmez ve sonuç iyi çıkar dualarımseninle

Allah razı olsun canım duların için hepimizin duları kabul olur inşallah hepimizde bu anne oluruz bu yıl akşam rüyamda adetim gelmiş gördüm bi uyandım çok şükür dedim rüyamış bakalım nolcak canım hayırlısı hepimiz içinopuyorumnanaktan

bir hafta kaldı ha :)
hayırlısıyla teyze olalım artık :)
ben şimdi her gün dua okuyorum, senin yazdığın duayı
polene devam
bide kilo almak için uykusuzluk tedavisi için her hafta doktora gidiyorum.
bünyemin toparlanması lazım önce
inşallah 2010'da hayırlısıyla hepimizin kucağı dolar
Allah kimseyi evlatsız bırakmasın kaydirigubbakcemile5

dün yabancı bir sitede e2 düşürmek için calcium d glucarate kullanıyorum diyordu. bizde de internette aynı isimde buldum okudum orada da estrojeni düşürmeye yararlı diyordu. bir araştır istersen. sonuçta bu da bir vitamin ilaç değil. bak bu da satan sitesi www.eczanemizde.com/?urun...Calcium_D-Glucarate...

Son düzenleme:

canım benim Allah razı olsun hepimizden dualarınızı hiç eksik etmediğiniz için bende sizler için hep dua ediyorum canım rabbim hepimizin dualarını kabul eder bizleri annelik duygusunu tattırır canım ayyyyyy anne kelimesini yazarken bile içim kıpır kıpır oluyor canım 2010 hepimize hayırlara veile olur inşallah canım sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım sen uykusuzlukmu çekiyorsun ?bende aynen uyuyamıyorum bu seferde sabahları kalkamıyorum yorgun hissediyorum kendimikilo almak için niye uğraşıyorsun napcan kiloyu canım bende vermek için uğraşıyorum aslında kilolu değilim ama göbeğim çok psikoloğamı gidiyorsun canım?allah şifa versin inşallah poleni sakın bırakma canımopuyorumnanaktan:1hug:

Merhaba arkadaşım, ben arısütü,polen ve balı karıştırdım , sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorum, sabah akşam hayit 1 bardak içiyorum, ayrıca incir kürü yapıyorum, daha önceden de aslanpençesi kürünü ,soğan kürünü yaptım , wallahi ne duyarsam yapıyorum, ama ancak fsh değerimi 165'den 140 indirebildim 1 ayda,

Merhaba kızlar, ben aranızı yeni katıldım, yeni üye oldum :teytey: :teytey: Benim sorunum kızlar prolaktin hormonumun yüksek olması,Hayıt tohumu prolaktin hormonunu düşürüyor mu? CADIARZU CADIARZU CADIARZU faydasını gören var mı,prolaktini düşürüyor mu? cevap lütfen... strese girdim,ne olacak diye.....

benim prol.125 di hayıt ictim iki ay 23 e düstü.

bebişcim senin yaşın kaçtı?bide sen hayıt yeşil çay aslan pençesi üçünü bir arada içsene canım onun haricinde arjınmax diye bir vitamin var gng de satılıyor internetten bak araaştır görürsün hormoları düşürüyor canım günde 4 yada 6 adet içiyorsun ben onunda faydasını gördüm hepsini bir arada yaptım canım 3 ay düzenli içtim 42 den 10 düştü fsh ım sende denemelisin canım rabbim inşallah hepimize annelik duygusunu tattırr be biraz önce önce meryem suresi ve fetih suresini okudum hepimiz için dua ettim canım rabim dualarımızı kabul eder inşalah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:1hug:

arginmax women mı aldın canım yemeklerden sonramı içtin arginmaxi sevicim.kim önerdi onu sana.fiyatı ne kadar?şişesi beyaz mor kağıt var üzerinde değilmi pembe gül gibi bişey var.90 kapsül var sanırım içinde doğrumu canım.

bende alsammı acaba yararı olurmu ki

benim prol.125 di hayıt ictim iki ay 23 e düstü.

Sağol canım peki bebek düşünüyor musun,hamilelikte de içilebiliyor mu,ben bebek istiyorum da,destonex kullanıyorum,çocuk istememe rağmen ilaç aldığım için erteliyoruz,,,Bitkinin bir zararı olur mu acaba?:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…