Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

canım hala karışımları içiyor musun fsh 10 çıktıktan belli bir süre sonra baktırdın mı? tekrar yükselmedi değil mi?

Benim fsh 108 idi geçen sene bu sıralar aslanpençesi kürü ile 4.90'a düştü ama ilaçsız adet olamıyorum bu ay şu sıralar olması gerekiyor, patlamak üzereyim sanırım rahimdeki bir kalınlıktan söz etmişti doktor ama tam olarak dinlemediğim için adet olamamamın nedenini bilmiyorum. Tekrar doktora gitmem gerekiyor. En son herşey normal demişti doktor ama anlamıyorum.

yelinay canım nasıl düşürdün 108den 4. 90 a hangi ilacı ne kadar kullandın.hala içiyonmu aslan pençesi peki
sadece aslanpençesimi içiyon.
yaşın kaç peki
kaç yadır adet olamıyon cyclomu içiyon

bende cyclo içiyom hala düşmedi fsh dün doktora gittim 3mm küçük folikül vardı bu büyümez dedi.çünkü adetimin 20 günü bugün.bundan sonraki adetinde gel dedi.
bende hayıt tohumuna başlıcam artık

Arkadaşım mrh, ben bugün fsh değerime baktırdım ve 160'dan 145'e düşmüş, 1 ayda bu düşüş , ben haala adet olamadım, şimdi cyclo içecem, sen incir kürüne devam ediyormusun,

Mrhba arkadaşım, benim de fsh değerim çok yüksek, 160 'dı bugün baktırdım bir ayda 145 e düşürmüşüm, sadece aslanpençesi ile bu değer bukadar düştü , çok güzel düşürmüşsün ,darısı bizimde başımıza,

BebıŞÇım eve devam edıyorum ama ben saraÇoĞlundan e2 yı yÜkseltecek kÜr alıcam.alınca sana da sÖylerım bugÜnde hayıt tohummuna baŞlıcam ıÇmeye.o Çok dÜŞÜrÜyor ben ınanıyorum ona ÖnÜmÜzdekı ay cyclo bırakıcam bakalım ne Çıkacak fsh sende hayıt ıÇ canım hayıt Çok ıyı

ya arkadaşlar burda gördüm hayit ve civanperçemi içmeye başladım. Allahım bu ne ya nasıl aylarca içicem. dünyanın son besini olsa açlıktan ölürdüm heralde ama bebiş için içicez, midem altüst oldu. bunun acılığını giderecek bişey var mı, bal da karıştırdım. :uhm:

canım hala karışımları içiyor musun fsh 10 çıktıktan belli bir süre sonra baktırdın mı? tekrar yükselmedi değil mi?

yok canım içmiyorum 1 ay oldu baktıralı yükseldimi onuda bilmiyorum bakalım şimdi klomene başladım hayırlısı artık inşallah yalnız bal tarçın çörek otunu ve poleni yiyiyorum sabahları aç karnına inşallah yükselmemiştir eğer yükseldiyse yine başlarım içmeye :teselli:

inşllah yükselmemiştir canım klomeni doktor mu verdi?senin artık yumurtan oluyo değilmi?benm fsh 45 e düştü cyclo +aspirin hayıtta içtim.devam edecem bakalım...

Merhaba kızlar

36 yaşındayım. Kanser tedavisi sonucu 2008 yazında menopoza girdim 108 değeri benim menopozdaki fsh'ım . Sonra ne kadar sürdü bilmiyorum ama sonbahardı aslanpençesine başladım ve 2009 yılı Şubatında adet gördüm ve 4 ay mükemmel sürdü , fsh bu arada yavaş yavaş düştü tabii ki. Sonra adetim yine kesildi ancak menopozdan çıkmıştım. 3 ay söktürücü ile oldu , en son kasımda ilacı bıraktım bir ay kendiliğinden oldu ama son iki aydır bir şey yok. Şimdi fsh sorumun yok .Adnan Saraçoğlu'nun fsh'ı düşürmek için aslanpençesi kürü var onu uygulamanızı tavsiye ederim. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey.

Tamam arkadaşım saraçoğlundan e2'yi yükseltecek kür alınca banada yazarsın ozaman şimdiden tşk.edrm., ben cylocaya bugün başlayacam, arkadaşım ben hayit zaten kullanıyorum, sabah akşam bir tatlı kaşığı hayiti çaydanlık üstünde 1 su bardağı suya demliyorum, 15 tutuyorum soğutup sabah akşam 1 bardak içiyorum, inşallah şu fsh ları hepbirlikte düşürürüz, arkadaşım başaracaz inşallah biz birbirimize destek oldukca

Sağol arkadaşım tşk.ederim, ben aslanpençesi kullanmıştım, fakat 45 gün yaptım, ondan sonra bıraktım, şuan incir kürü ve hayit yapıyorum, incir kürüm bittikten sonra semoş427 e2 'yi yükseltici kür söyleyecek onu yapacam , oda bittikten sonra tekrar aslanpençesine başlarım ozaman , ne deniliyorsa uyguluyorum, inşallah olacak öyle ümit ediyorum, zaten ümidimiz olmasa birşey başaramayız diye düşünüyorum,

Canım bunun acılığını giderici birşey yok, ben hayit otunu yapıyorum, bir tatlı kaşığı hayit otunu çaydanlığın demliğine koyuyorum, üzerine bir su bardağı kaynamış su döküyorum ve çaydanlığın üstünü koyup ocakta çay demlenir gibi 15 dk tutuyorum, sonra süzüp soğumaya bırakıyorum, ılınınca içiyorum, bir seferde iç arkadaşım eğer yavaş yavaş içersen zor içersin , inşallah yardımcı olmuşumdur,

canım ben de internette demlemeyin haşlayın diye okudum. şöyle yapıyorum demliğin üstünde suyu fokur fokur kaynatıyorum, altını kapatıyorum, 1,5 tatlı kaşığı hayiti koyuyorum 15 dk ağzı kapalı bekletiyorum sonra süzüp böğür böğüre içiyorum. akşamda aynı şekilde civanperçemi ve bir poşet adaçayı koyuyorum bekletip içiyorum.

inşllah yükselmemiştir canım klomeni doktor mu verdi?senin artık yumurtan oluyo değilmi?benm fsh 45 e düştü cyclo +aspirin hayıtta içtim.devam edecem bakalım...

evet canım dr verdi klomeni bilmiyorum yumurtan var dedi ama bakacağız ilaçla ne kadar oluşacak dedi bilmiyorum ama ben aspirin içmiyorum canım acaba onuda içsemmi?ki dr da vermedi bilmiyorum artık çıktık bir yola hayırlısı olsun hepimiz için canım sende aslanpençesi hayıt ve yeşil çay bunları iç bence bide polen ye sabahları aç karnına oda hormonları düzene sokuyor canım

semos 427 geri döndüğüne sevindim...bu forumlar acayip bir bağ değişikduygular yaşatıyor ne olur bırakmayın ümitsiz olmayın... inanın bana benim içimden ne benim nede sizlerin çocuksuz kalacağımız aklımın ucundan bile geçmiyo... bize bişiler mutlaka şifa verecek rabbim şifamızı da rahmetinden versin... hayırlı ve sağlııklı evlatlarımıza kavuştursun.... ben soğanımı içtim 7. gün bugün tık yok ama olsun... şimdide uykuşum geldi yatıcam... iyi geceler

tamam cnm zaten hayıtı içiyorum aslanpençesine yeşil çaya yeni başladım ben ank prof gitttim bana yapacak bişey yok erken menapoz. yumurtan yok. ancak yumurta nakli olursa oda kıbrısta yapılıyo dedi. çok kötü oldum. ama sizler bana umut oluyorsunuz. bana fsh düşürelim sonra yumurlama ilacı verelim falan demedi parayı aldı beni başından attı. şimdi tekrar adet olunca tabi olabilirsem cylo +aspirine başlıcam hayırlısı bakalım. içimde bi inanç var hep olcak gibi . inşallh hepimizin olur... canım aspirini önceki dr vermişti biraz kanı yoğunlaştırsın diyeee...dr vermediyse içme sen şimdi yumurlama ilacı içiyorsun ya belki zararı olabilir...

Evet burada birbirimizin halinden ancak bizler anlıyoruz ve insana moral oluyor, dertleşiyoruz. Mesela benim birçok arkadaşım adet görememenin benim için neden bu kadar üzüntü verici bir şey olduğunu anlamıyor. Çünkü onların herşeyleri yolunda gidiyor, yaşamadığı şeyi anlayamaz insan. O yüzden de artık biraz içime kapandım fazla konuşmuyorum insanlarla.

Kızlar, soğan kürü 15 gün uygulandıktan sonra 10 gün ara verilip tekrar başlanması gerekiyormuş gerçekten öyle mi, bilginiz var mı?
Bu arada azıcık lekelenmeler başladı ve yüzümde güller açtı . ınşallah arkası bol bol gelir, darısı başınıza diyorum. Ümitle ve inançla yola devam. Hepimiz için herşey çok güzel olacak !!!!! ıNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…