selam canım ben amh hiç yaptırmadım gittiğim 4 dr da istemediler bu nasıl bir tahlil ilk defa duydum canımcanım fsh yüksewkliğine yeşil çay aslanpençesi ve hayıt tohmu çayı iyi geliyor üçünü bir arada içersen faydasını görürsün ben böyle düşürdüm fshımı 42 idi geçen ay baktırdım 10 çıktı canım ama ben polende yedim sabahları aç karnına onunda faydası oldu sanırım bide üzülmüyeceksın kafana bişey takmıcaksın onunda faydası oluyor sen bunları bir dene canım inşallah faydsını görürsün ben soğan suyunu içemedim mideme dokundu ama sen iç istersen ama soğan suyu ve benim bu dediklerimi bir arada yapma ayrı ayrı yap benim dediğimi 3 ay düzenli kullan ondan sonra tahlil yaptır bakalım düşmüşmü?sonra soğan suyunu dene acil şifalar canım
yelinay canım nasıl düşürdün 108den 4. 90 a hangi ilacı ne kadar kullandın.hala içiyonmu aslan pençesi peki
sadece aslanpençesimi içiyon.
yaşın kaç peki
kaç yadır adet olamıyon cyclomu içiyon
bende cyclo içiyom hala düşmedi fsh dün doktora gittim 3mm küçük folikül vardı bu büyümez dedi.çünkü adetimin 20 günü bugün.bundan sonraki adetinde gel dedi.
bende hayıt tohumuna başlıcam artık
Benim fsh 108 idi geçen sene bu sıralar aslanpençesi kürü ile 4.90'a düştü ama ilaçsız adet olamıyorum bu ay şu sıralar olması gerekiyor, patlamak üzereyim sanırım rahimdeki bir kalınlıktan söz etmişti doktor ama tam olarak dinlemediğim için adet olamamamın nedenini bilmiyorum. Tekrar doktora gitmem gerekiyor. En son herşey normal demişti doktor ama anlamıyorum.
canım hala karışımları içiyor musun fsh 10 çıktıktan belli bir süre sonra baktırdın mı? tekrar yükselmedi değil mi?
yok canım içmiyorum 1 ay oldu baktıralı yükseldimi onuda bilmiyorum bakalım şimdi klomene başladım hayırlısı artık inşallah yalnız bal tarçın çörek otunu ve poleni yiyiyorum sabahları aç karnına inşallah yükselmemiştir eğer yükseldiyse yine başlarım içmeye :teselli:
BebİŞÇİm eve devam edİyorum ama ben saraÇoĞlundan e2 yİ yÜkseltecek kÜr alıcam.alınca sana da sÖylerİm bugÜnde hayıt tohummuna baŞlıcam İÇmeye.o Çok dÜŞÜrÜyor ben İnanıyorum ona ÖnÜmÜzdekİ ay cyclo bırakıcam bakalım ne Çıkacak fsh sende hayıt İÇ canım hayıt Çok İyİ
Merhaba kızlar
36 yaşındayım. Kanser tedavisi sonucu 2008 yazında menopoza girdim 108 değeri benim menopozdaki fsh'ım . Sonra ne kadar sürdü bilmiyorum ama sonbahardı aslanpençesine başladım ve 2009 yılı Şubatında adet gördüm ve 4 ay mükemmel sürdü , fsh bu arada yavaş yavaş düştü tabii ki. Sonra adetim yine kesildi ancak menopozdan çıkmıştım. 3 ay söktürücü ile oldu , en son kasımda ilacı bıraktım bir ay kendiliğinden oldu ama son iki aydır bir şey yok. Şimdi fsh sorumun yok .Adnan Saraçoğlu'nun fsh'ı düşürmek için aslanpençesi kürü var onu uygulamanızı tavsiye ederim. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey.
ya arkadaşlar burda gördüm hayit ve civanperçemi içmeye başladım. Allahım bu ne ya nasıl aylarca içicem. dünyanın son besini olsa açlıktan ölürdüm heralde ama bebiş için içicez, midem altüst oldu. bunun acılığını giderecek bişey var mı, bal da karıştırdım. :uhm:
Canım bunun acılığını giderici birşey yok, ben hayit otunu yapıyorum, bir tatlı kaşığı hayit otunu çaydanlığın demliğine koyuyorum, üzerine bir su bardağı kaynamış su döküyorum ve çaydanlığın üstünü koyup ocakta çay demlenir gibi 15 dk tutuyorum, sonra süzüp soğumaya bırakıyorum, ılınınca içiyorum, bir seferde iç arkadaşım eğer yavaş yavaş içersen zor içersin , inşallah yardımcı olmuşumdur,
inşllah yükselmemiştir canım klomeni doktor mu verdi?senin artık yumurtan oluyo değilmi?benm fsh 45 e düştü cyclo +aspirin hayıtta içtim.devam edecem bakalım...
evet canım dr verdi klomeni bilmiyorum yumurtan var dedi ama bakacağız ilaçla ne kadar oluşacak dedi bilmiyorum ama ben aspirin içmiyorum canım acaba onuda içsemmi?ki dr da vermedi bilmiyorum artık çıktık bir yola hayırlısı olsun hepimiz için canım sende aslanpençesi hayıt ve yeşil çay bunları iç bence bide polen ye sabahları aç karnına oda hormonları düzene sokuyor canım
semos 427 geri döndüğüne sevindim...bu forumlar acayip bir bağ değişikduygular yaşatıyor ne olur bırakmayın ümitsiz olmayın... inanın bana benim içimden ne benim nede sizlerin çocuksuz kalacağımız aklımın ucundan bile geçmiyo... bize bişiler mutlaka şifa verecek rabbim şifamızı da rahmetinden versin... hayırlı ve sağlııklı evlatlarımıza kavuştursun.... ben soğanımı içtim 7. gün bugün tık yok ama olsun... şimdide uykuşum geldi yatıcam... iyi geceler