- 3 Ağustos 2009
- 30
- 0
selam canım benimde senin gibi hayıtı içmeye başlayınca böyle oluyor benim adetim gelmeden önce 3 gün kahverengi lekelenme oluyor 4.günde normal adetim geliyor 3 aydır bu böyle canım bakalım ne zamn düzelcek ben yarın tahlil yaptıracağım hormon tahlili bakalım hayıt ne kadar etkili olmuş düşmüşmü fsh ım .allah hepimizin yardımcısı olsun canım
merhaba canım tahlil sonucun nasıl bildirmedin inşallah iyiye doğru bir gelişme vardır bizimle paylaşırmısın
canım yaa ben tahlili yaptıramadım dr a gidemedim randevu vermediler 3 gün sonrasına verdiler benimde adetimin 5. günü diye gitmedim bir dahaki adetimde gideceğim nasipse çok sinir oldum ama gitsemde işe yaramıyacaktı tahlil yapmıcaklardı ben hala devam ediyorum hayıta canım burada paylaşacağım canım muhahkka ksonuçları sende bir gelişme varmı?
anlaşılan hayıt bnde farklı etkiler yapıyor
ben tedaviye yeni başladım sayılır ama bir vitamin kullanarak geçen ay fsh değerimi 52 den 20 ye düşürmüştüm bu ayda cyclo-progynova kullanmaya başladım bitmesine 4 tane kaldı ondan sonra reglim olunca doktora gidicem inşallah faydasını görmüş olurum gelişmeleri bilgi veririm ama ben dört ay her adetimden sonra 15 gün soğan kürünüde yapıcam ki bu ay 2. ayımdı ve faydasının olduğunu düşünüyorum kendimdede hissediyorum hepimiz kadınız hastalanamayınca kısaca erken menepozda rahim kuruluğu oluyor soğan kürü yaptığımdan beri bı sorunu yaşamıyorum. soğan kürünü kesintisis dört ay her ay 15 gün ve adetine yakın yapabilirsen tekrar beşgün yapılmasını kesinlikle herkese öneriyorum hayıta soğan kürümden sonra başlayacağım yani 2 ay sonra rabbim emeklerimizi bu mübarek günler hatırına boşa çıkarmasın inşallah herkese ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederim ...
kızlar benim de ilk içtigim ay geldi bugun olmam gerekirken yok.bilgilendirirseniz sevinirim.ben 3 ay hayıtı sabah akşam içtim ilk aylarda adetim kendi kendine geldi ancak çok az hatta orkid kullanmama bile gerek kalmadı.2 ay bu şekilde geldi.şimdide 2 buçuk ay oldu hala gelmiyor.çok inanarak başlamıştım ama hiç bir işe yaramıyor sedece vakit kaybı olduğuna inanıyorum.yeni kullanmaya başlayanlar bence çokda ümide kapılmayın...
canım biliyormusun bana hiç dr lar ilaç falan vermediler fsh ı düşürmek için nedendir bilmiyorum burada duyuyorum herkese ilaç veriyor drlar bana vermiyorlar acaba yaş 40 olduğu içinmi bilemiyorum soğan kürünü adetin bitiminden 10 gün sonra yapılıyor değilmi 15 gün ben hayıtı içmeye başlayalı 3 ay olacak bakalım tahlili yaptırayım ondan sonrada soğan suyunu başlayacağım aslında içtim ben soğan suyunu benim midemi çok yaktı ve gaz yaptı reflüm var benimde ama napayım iyi gelcekse içerim bende rabbim hepimizin emeklerini boşa götürmesin canım herkesin dualarını kabul eder inşallah
merhaba canım hayıta başlamışsan hiç bırakma en az 6 ay devam et ben çok araştırdım hayıtı kesintisiz bir yıl devam edersen kısırlığa bile tedavi oluyor inşallah Allah ın izniyle soğan kürünü adet bitiminden hemen sonra 15 gün bir sabah bir akşam yapıyorsun biraz ara verip adetine yakın 5 gün daha yapıyorsun esas tarif böyle ama ben sonraki 5 günü yapamıyorum 3 ay böyle devam edip 4üncü ay 21 gün incir kürünüde arkasından öneriliyor Rabbim şifa için vesile etsin inşallah bu arada benim ilk gittiğim doktorda tıbben yapacak birşey yok demiş ilaç bile vermemişti başka bir doktora gittim oda yapacak birşey yok ama 3 ay deneyelim diyerek cyclo-progynova verdi bunun yanısırada dhea 25 mg hergün yatmazdan önce 3 tane bu ilacın ikisinide 3 ay kullan dedi dhea 25 mg ma daha fazlada devam edebilirsin dedi
merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız pcoyum ben adet düzensizliğim var bende içsem işe yararmı acaba