Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

merhaba canım tahlil sonucun nasıl bildirmedin inşallah iyiye doğru bir gelişme vardır bizimle paylaşırmısın

kızlar bana acil yardım istiyorum
ben tam 1 haftadır sabah akşam hayıt içiyorum ve kasıklarım çok şişti devamlı ağrıyor ara ara kramplar giriyor daha önce böle şeyler hiç yaşamadım ilk defa yaşadığım bi olay olduğu için acaba hayıt mı bunu yaptı yarar mı sağlıyor yoksa zarar mı veriyor anlamadım ben ilaç kullnamadan doğal asla adet göremiyorum acaba iyi mi gelio anlamadım ki yoksa zarar mı veriyordur bırakıyım mı yardım plase!

merhaba canım tahlil sonucun nasıl bildirmedin inşallah iyiye doğru bir gelişme vardır bizimle paylaşırmısın

canım yaa ben tahlili yaptıramadım dr a gidemedim randevu vermediler 3 gün sonrasına verdiler benimde adetimin 5. günü diye gitmedim bir dahaki adetimde gideceğim nasipse çok sinir oldum ama gitsemde işe yaramıyacaktı tahlil yapmıcaklardı ben hala devam ediyorum hayıta canım burada paylaşacağım canım muhahkka ksonuçları sende bir gelişme varmı?

ben tedaviye yeni başladım sayılır ama bir vitamin kullanarak geçen ay fsh değerimi 52 den 20 ye düşürmüştüm bu ayda cyclo-progynova kullanmaya başladım bitmesine 4 tane kaldı ondan sonra reglim olunca doktora gidicem inşallah faydasını görmüş olurum gelişmeleri bilgi veririm ama ben dört ay her adetimden sonra 15 gün soğan kürünüde yapıcam ki bu ay 2. ayımdı ve faydasının olduğunu düşünüyorum kendimdede hissediyorum hepimiz kadınız hastalanamayınca kısaca erken menepozda rahim kuruluğu oluyor soğan kürü yaptığımdan beri bı sorunu yaşamıyorum. soğan kürünü kesintisis dört ay her ay 15 gün ve adetine yakın yapabilirsen tekrar beşgün yapılmasını kesinlikle herkese öneriyorum hayıta soğan kürümden sonra başlayacağım yani 2 ay sonra rabbim emeklerimizi bu mübarek günler hatırına boşa çıkarmasın inşallah herkese ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederim ...

anlaşılan hayıt bnde farklı etkiler yapıyor

yok canım hayıt bende kasık ağrısı yaptı benim adetim ağrılı gelmezdi hayıtı içmeye başaldığımdan beri benimde kasıklarımda ağrı oluyor hatta adetten 10 gün önce başlıyor ara ara ağrıyor bazen çok ağrıyor ilaç içmek zorunda kalıyorum ağrın var diye bırakma hayıtı canım devam et faydasını göreceksin

canım biliyormusun bana hiç dr lar ilaç falan vermediler fsh ı düşürmek için nedendir bilmiyorum burada duyuyorum herkese ilaç veriyor drlar bana vermiyorlar acaba yaş 40 olduğu içinmi bilemiyorum soğan kürünü adetin bitiminden 10 gün sonra yapılıyor değilmi 15 gün ben hayıtı içmeye başlayalı 3 ay olacak bakalım tahlili yaptırayım ondan sonrada soğan suyunu başlayacağım aslında içtim ben soğan suyunu benim midemi çok yaktı ve gaz yaptı reflüm var benimde ama napayım iyi gelcekse içerim bende rabbim hepimizin emeklerini boşa götürmesin canım herkesin dualarını kabul eder inşallah

ben 3 ay hayıtı sabah akşam içtim ilk aylarda adetim kendi kendine geldi ancak çok az hatta orkid kullanmama bile gerek kalmadı.2 ay bu şekilde geldi.şimdide 2 buçuk ay oldu hala gelmiyor.çok inanarak başlamıştım ama hiç bir işe yaramıyor sedece vakit kaybı olduğuna inanıyorum.yeni kullanmaya başlayanlar bence çokda ümide kapılmayın...

merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım. ve 1,5 senelik evliyim. düzenli regl oluyorum ama bir türlü hamile kalamıyorum. doktor nyumurtalıkların düzenli çalışmıyor dedi. 1 aydır hayıt tohumu çayı içiyorum bu ay ilk kez adetim 4 gün önce oldu.tavsiyelerinizi bekliyorum. çok istiyorum bebiş yaaaaaa

merhaba arkadaşlar bende sizdenim ama benim durumum biras farklı. 23 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadım düzenli günü gününe regl oluyorum. ama bebiş yok. doktor yumurtalıkların düzenli çalışmıyo dedi 2 ay ilaç kullandım işe yaramadı. şimdi 1 aydır sabah akşam hayıt tohumu çayı içiyorum.tavsiyeleriniz ve yorumlarınızı bekliyorum.

kızlar benim de ilk içtigim ay geldi bugun olmam gerekirken yok.bilgilendirirseniz sevinirim.

merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız pcoyum ben adet düzensizliğim var bende içsem işe yararmı acaba

merhaba canım hayıta başlamışsan hiç bırakma en az 6 ay devam et ben çok araştırdım hayıtı kesintisiz bir yıl devam edersen kısırlığa bile tedavi oluyor inşallah Allah ın izniyle soğan kürünü adet bitiminden hemen sonra 15 gün bir sabah bir akşam yapıyorsun biraz ara verip adetine yakın 5 gün daha yapıyorsun esas tarif böyle ama ben sonraki 5 günü yapamıyorum 3 ay böyle devam edip 4üncü ay 21 gün incir kürünüde arkasından öneriliyor Rabbim şifa için vesile etsin inşallah bu arada benim ilk gittiğim doktorda tıbben yapacak birşey yok demiş ilaç bile vermemişti başka bir doktora gittim oda yapacak birşey yok ama 3 ay deneyelim diyerek cyclo-progynova verdi bunun yanısırada dhea 25 mg hergün yatmazdan önce 3 tane bu ilacın ikisinide 3 ay kullan dedi dhea 25 mg ma daha fazlada devam edebilirsin dedi

sağol canım bende hayıtı 3 ayiçipbırakırım diyordum ama seninde dediğin gibi 6 ay kullanayım peki soğan kürünüde bununla birliktemi yapayım ?ama imdi ramazan bunu yapmak zor olur ramazandan sonra soğan kürüne başlayayım ben 3 doktora gittim üçünede sordum ilaç yokmu düşmesi için diye olmaz bunun çaresi yok dediler düşsede yine yükselir dediler erken menepozmuş bu fsh yüksekliği bilmiyorum yaaane olacak halimiz allah hepimizin yardımcısı olsun ve bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin canım

merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız pcoyum ben adet düzensizliğim var bende içsem işe yararmı acaba

ben de pcoyum.Hayıt ben de işe yaradı.İlk ay adet oldum.2.ay ise hamile kaldım.Canım ben de işe yaradı.Umarım sende de yarar.

sabırlı olmak gerekiyor.bence hayıtı hiç bırakmamak lazım.zaten tadıda kötü değil.muhakkak işe yarıyor.bende içiyorum adet olmayı bekliyorum.kasıklarıma ağrı giriyor bazen.benimde fsh yüksek bence etkisini gösteriyor.hayıtı bırakmayın zamanla faydasını gösterir

arkadaşlar bu hayıt tohumu nasıl bişi nerden elde ediliyor nasıl yapılıyor günde kaçkere içiliyor ne kadar uygulanıyor

evet arkadaşlar banda tadı nasıl birşey onu söylerseniz sevinirim

tadı kötü değil.aktarlarda baharatçılarda var.ben 3 tl hyıt tohumu alıyorum.genelde.1 su bardağı kaynatıp.içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyorum ağzını kapatıp soğumasını bekliyorum.sabah akşam yemeklerden sonra içiyorum.ramazan olmadn öncede sabah evde haızrlayıp öğlen de içiyordum.ben günde 3 kere içiyorum.sabah akşamda yapılabilir.tadı kötü değil.hayıtı bırakmamak lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…