Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

tadı kötü değil.aktarlarda baharatçılarda var.ben 3 tl hyıt tohumu alıyorum.genelde.1 su bardağı kaynatıp.içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyorum ağzını kapatıp soğumasını bekliyorum.sabah akşam yemeklerden sonra içiyorum.ramazan olmadn öncede sabah evde haızrlayıp öğlen de içiyordum.ben günde 3 kere içiyorum.sabah akşamda yapılabilir.tadı kötü değil.hayıtı bırakmamak lazım bence
bende başladım canım hayıta 4 gün oldu bende de pko var fsh 22 sizde nasıl işe yaradımı

slm arkadaşlar bende bugün aldım hayıt tohumunu benim adetlerim 5 gün veya 10 gün gecikiyo bazen daha fazla ama 3 yıldır bebekte yok acaba işe yararmı bu hayıt bebişlerimizde olurmu? rabbimden diliyorum bizlerede nasip etsin anneliği!!! :Saruboceq:

tezel canım saol ya varya içime bi tuhaf sevinç doğdu sana zahmet nasıl içiliyor bana yazarmısın bide sende pkoymuşsun nasıldı senin hastalığın kaç ayda bir oluyordun hiç tedavi gördünmü tüp bebek falan yaptırdınmı benim 3+4 ayda bir adetim geliyor bazen bir aya kadar bile kesilmediği oluyor allahım hepimize yardım et şifa senden yarabbi

bide bişi sorabilirmiyim hergünmü içiliyor bu yumurtlamadan sonra içmek zararlıymış nasıl bilicem ben bunu bide ben farlutal kullanıyorum hayt içerken ilacı bırakmalımıyım acaba çok soru sordum ama hakkınızı helal edin

ben içerken bir ara indi fsh ım.onsan sonra bırkatım içmeyi.ama hiç ara vermeden içmek gerekiyor.şu an kaç fsh bilmiyorum.bırkatığım için yine yükseldiğini biliyorum.ama şu an düzenli kullanmaya çalışıorum.adet olunca fsh ölçtürücem bakalım kaç çıkacak.yazarım buraya.ama hayıtın zararı yok.ilaç kullanırkende içilebilir diye biliyorum ben.ara vermeyede gerek yok.düşüğe sebep olduğunu duymadım.

teşekkür ederim biraz önce gidip aktardan aldım hayırlısı rabbimden şifa ondan ama nasıl içicem bilmiyorum her günmü içmeliyim yoksa adet olunca bırakılıyormu lütfen yazarmısınız tşk ederim

hergün iç sabah akşam zararı yok hiç bırakma.1su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koy.1 kaç dak. demle sonra ılımasını bekle süz ve iç canım ben öyle yapıyorum.hiçte bırakmıcam.inş. hormonlarımı da düzeltecek

hergün iç sabah akşam zararı yok hiç bırakma.1su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koy.1 kaç dak. demle sonra ılımasını bekle süz ve iç canım ben öyle yapıyorum.hiçte bırakmıcam.inş. hormonlarımı da düzeltecek
canım çok teşekkür ederim ama ben bişi duydum sanada söylim yumurtlama zamanı içmeyin diye yazıyodu gebelie engel olurmuş ondan sordum yumurtladığımızı nasıl anlıcaz işte onu bilmiyom

adetlerin düzenliyse 11-13-15-17-19. günlerde yumurtlama oluyor sanırım.öyle düşün.ben adet olamadığım için bilemiyorum.o yüzden ara vermeden içiyorum artık allah yardımcım olsun.bebek olursa korusun onu

tadı kötü değil.aktarlarda baharatçılarda var.ben 3 tl hyıt tohumu alıyorum.genelde.1 su bardağı kaynatıp.içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyorum ağzını kapatıp soğumasını bekliyorum.sabah akşam yemeklerden sonra içiyorum.ramazan olmadn öncede sabah evde haızrlayıp öğlen de içiyordum.ben günde 3 kere içiyorum.sabah akşamda yapılabilir.tadı kötü değil.hayıtı bırakmamak lazım bence

Canım ben de aynen senin gibi içiyordum. Sonra baktım ki tadı bu şekilde kötü değil, ezmeye başladım tohumları. Ezdikten sonra tadı oldukça acı oldu.. Acaba fayda farkı olur mu ki arasında?

adetlerin düzenliyse 11-13-15-17-19. günlerde yumurtlama oluyor sanırım.öyle düşün.ben adet olamadığım için bilemiyorum.o yüzden ara vermeden içiyorum artık allah yardımcım olsun.bebek olursa korusun onu

teşekkür edrim canım bende adetlerimi bilmiyom çünkü 2+3 yda bir oluyorum pcoyum ben bende hergün içim bari sana hiç faydası oldumu canım

ben içerken fsh ım düşüyordu en azından.sonra bıraktım içmeyi.yine yükseldi.yani ara vermeden içmem lazım.ara verdiğim için adetlerimde düzelme olmadı.

birde hayıt tohumu çay yapılıp içilecekse ezilmemesi gerekiyormuş.zaten ezerseniz çamur halinde olur.aktarcı öyle dedi.çayını içeceksen ezmeyeceksin.ezilmez zaten dedi

Teşekkür ederim canım bilgiler için.. Zaten ezince tadı dayanılacak gibi değil. Tekrar ezmeden devam edeyim o zaman ben.. opuyorumnanaktan

ok banım anladım ben bayramdan sonra içmeye başlıcam şimdi zor olur gibime heliyo bide bu elme yağını aldım bakalım ne olacak

Merhaba hepinize.Ben de bir haftadır içiyorum hayıt suyunu, inşallah iyi gelir işe yarar...Ancak bir durum var, acayip sık tuvaletim gelmeye başladı,sanırım hayıt suyundan?Sizde de aynı şey oldu mu acaba?

X