Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar benim prolaktin hormonu yüksek çıktı. ama öyle çok yüksek değil normal değerin üst sınırı 24, benim 31 çıktı. doktor dostinex adlı ilaç verdi. haftada iki kez yarım tablet şeklinde. forumu gezinirken baktım kullanan hemen herkesin tedavi sonrası durumu eskiye dönüyor. bu yüzden hemen ilaç kullanmak istemiyorum, hamile kalmayı da düşünmüyorum. en iyisi bitkisel birşeyler deneyeyim dedim. hayıt otu ve tohumu ile ilgili yorumlara baktım. hormonları düzenlediği ve adeti kolaylaştırdığı kesin ama hamile bayanlarda sütü arttırır diyor. eğer sütü artırıyorsa, prolaktin hormonunu artırıyor demektir. bu durum riskli olabilir mi? prolaktin nedeniyle hayıt otu veya tohumunu kullanan arkadaşlar ne dersiniz? denemekte fayda var mı?

slm yedekruh,
şubat ayında bir günlük süren adet nedeni ile yapılan tahlil sonuçlarımda prolaktinimin 89 çıktı. diğerleri normaldi. dr ilaç vermek istedi. ben istemedim.zira ilaçlar yüzüden olmuştu. kk yı takip ettiğim için hayıtı denemeye karar verdim. mart ayında adetimin ilk günü kullanmaya başladım. günde iki kere bir çay bardağı kadar içtim. bu ay nisan ayındaki adetimin 3 günü yaptığım tahlillerde prolaktinim 14 dü. ben hayıtın düşürdüğünü düşünüyorum.hormon ilaçlarına göre hiç bir yan etkisi de yok. sevgiyle kal.

kızlar bende hayıta baŞlayacaĞım ama Önce hormon tahlılı yaptırmak ıstedım. Bugun adetımın son gÜnÜ doktorda adetten 7 gÜn sonra ver kanı dedı. Herhangı bır baŞlama gÜnÜ varmı bu hayıtın yoksa tahlılı verdıkten hemen sonra baŞlasam olurmu. LÜtfen cevap beklıyorum.

slm yedekruh,
şubat ayında bir günlük süren adet nedeni ile yapılan tahlil sonuçlarımda prolaktinimin 89 çıktı. diğerleri normaldi. dr ilaç vermek istedi. ben istemedim.zira ilaçlar yüzüden olmuştu. kk yı takip ettiğim için hayıtı denemeye karar verdim. mart ayında adetimin ilk günü kullanmaya başladım. günde iki kere bir çay bardağı kadar içtim. bu ay nisan ayındaki adetimin 3 günü yaptığım tahlillerde prolaktinim 14 dü. ben hayıtın düşürdüğünü düşünüyorum.hormon ilaçlarına göre hiç bir yan etkisi de yok. sevgiyle kal.

Selam bitirici, cevabın için teşekkür ederim. hormon düzeyinin düşmesine çok sevindim geçmiş olsun. prolaktinin çok çabuk değişen bir hormon olduğunu düşünüce hemen ilaç kullanamak hiç aklıma yatmıyo. ben de hayıtı denemek istiyorum. senden rica etsem biraz daha açıklayabilir misin ? hayıt otunu mu kullanıyorsun yoksa tohumunu mu? kaynamış suya katılıp mı bekletiliyor yoksa ocakta suyla beraber mi kaynatılıyor? bir de ne kadar süre bekletilecek ya da kaynatılacak? çok soru sordum kusura bakma ama tam öğreneyim istiyorum. bu otlar faydalı olmasına faydalı da uygun hazırlamazsam işe yaramayabilir. çok teşekkürler..a.s.

selam enikazya...ilgilendiğin için teşekkür ederim.ama bu bitkilerin tam olarak nasıl hazırlanıp içilmesi gerekiyor rica etsem daha açık yazabilirmisin?bu arada iki gündür hayıt tohumunu kullanıyorum kasıklarımda ağrı oluştu neden acaba?

arkadasım bu bıtkılerın hepsınden aynı mıktarda esıt olarak kullan mesala hayıt bır cay kasıgı cıvanpercemıde aynı eger senınkıde toz halınde ıse aslan pencesınıde bır tutam kadar at caydanlıga ınsallah ıse yarar sonrada gunde ıkı su bardagı kadar ıcmeye devam et bendecok ıse yaradı suan 7 gun adet oluyorum oncesınde sadece 1 gune dusmustu benım gıttıgım doktor oncekı tahlıllerımıde goturmustum kıyaslama yaptı kullandıgın bıtkılere devam et dedı ılac dahı vermedı ınsallah sanada faydası olur

Selam bitirici, cevabın için teşekkür ederim. hormon düzeyinin düşmesine çok sevindim geçmiş olsun. prolaktinin çok çabuk değişen bir hormon olduğunu düşünüce hemen ilaç kullanamak hiç aklıma yatmıyo. ben de hayıtı denemek istiyorum. senden rica etsem biraz daha açıklayabilir misin ? hayıt otunu mu kullanıyorsun yoksa tohumunu mu? kaynamış suya katılıp mı bekletiliyor yoksa ocakta suyla beraber mi kaynatılıyor? bir de ne kadar süre bekletilecek ya da kaynatılacak? çok soru sordum kusura bakma ama tam öğreneyim istiyorum. bu otlar faydalı olmasına faydalı da uygun hazırlamazsam işe yaramayabilir. çok teşekkürler..a.s.

selam...hayıt tohumuna önce inanman gerekiyor.sonrada sabahları aç karnına bir su bardağı kaynamış suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumu koy hemen bardağın üstünü kapat on dakika demlensin.bu suyu içmen zor olursa bir iki damla limon damlat tadı daha içilebilir duruma geliyor.bana hayıt tohumu çok iyi geldi hemde kısa süredir kullanmama rağmen.umarımsanada iyi gelir...bu arada günde iki kere içiyorum.

arkadasım bu bıtkılerın hepsınden aynı mıktarda esıt olarak kullan mesala hayıt bır cay kasıgı cıvanpercemıde aynı eger senınkıde toz halınde ıse aslan pencesınıde bır tutam kadar at caydanlıga ınsallah ıse yarar sonrada gunde ıkı su bardagı kadar ıcmeye devam et bendecok ıse yaradı suan 7 gun adet oluyorum oncesınde sadece 1 gune dusmustu benım gıttıgım doktor oncekı tahlıllerımıde goturmustum kıyaslama yaptı kullandıgın bıtkılere devam et dedı ılac dahı vermedı ınsallah sanada faydası olur[/QUOTE

teşekkür ediyorum enikazya umarım banada iyi gelir.

bende bugün başladım...3 aydır regl olmuyorum..dr gittim yumurtalıklarımda kis varmış..umarım işe yarar...kalıcı bir tedavi isteniyorsa e az 6 ay düzenli kullanım gerekiyormuş..

selamlar,
Ben iki ay önce adetimin ilk günü kullanmaya başladım . aktara sorduğumda tohumu ile yaprağının karışık olduğunu söylediler bana. küçük su bardağı kaynamış suya şurup ölçekleri ile bir ölçek atarak 5-10 dakika dinlendirdikten sonra içtim ve iki ay boyunca hiç ara vermedim. bunun yanında yine bir çaybardağı kaynamış suya bir çay kaşığı bal, kaşığın ucu ile tarçın ve 10-15 tane de çörek otunu karıştırıp ılıdıktan sonra içtim. her iki bitki çayını sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içtim. bu şekilde kullandım. internetteki hesaplayıcılara göre yarın adet olmam gerekiyor ama benim bazı şüphelerim oldu bugün öğlen arası test kitinde denedim ve ikinci çizgi silik çıktı. bir kaç gün daha bekleyip testi yeniden deneyeceğim. umarım gebeyimdir.

selamlar,
Ben iki ay önce adetimin ilk günü kullanmaya başladım . aktara sorduğumda tohumu ile yaprağının karışık olduğunu söylediler bana. küçük su bardağı kaynamış suya şurup ölçekleri ile bir ölçek atarak 5-10 dakika dinlendirdikten sonra süzdükten sonra içtim ve iki ay boyunca hiç ara vermedim. bunun yanında yine bir çaybardağı kaynamış suya bir çay kaşığı bal, kaşığın ucu ile tarçın ve 10-15 tane de çörek otunu karıştırıp ılıdıktan sonra içtim. her iki bitki çayını sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içtim. bu şekilde kullandım. internetteki hesaplayıcılara göre yarın adet olmam gerekiyor ama benim bazı şüphelerim oldu bugün öğlen arası test kitinde denedim ve ikinci çizgi silik çıktı. bir kaç gün daha bekleyip testi yeniden deneyeceğim. umarım gebeyimdir.

kızlar bu arada günde iki çay bardağı da ada çayı içtim. leavese katılıyorum herşeyden önce inanman gerekiyor. ben hayıtın faydasını gördüğüme inanıyorum. herşeyin allahın izni ile olduğu inancı ile bu bitki karışımlarınında etkisi var bence. inancınızı yitirmeyin . sevgiyle kalın

kızlar bu arada günde iki çay bardağı da ada çayı içtim. leavese katılıyorum herşeyden önce inanman gerekiyor. ben hayıtın faydasını gördüğüme inanıyorum. herşeyin allahın izni ile olduğu inancı ile bu bitki karışımlarınında etkisi var bence. inancınızı yitirmeyin . sevgiyle kalın

Cok sevindim ya. Allah tamamina erdirsin canim. Rabbim sag salim kollarina almayi da yardim etsin.

Boyle seyleri duydukca icim umutla doluyor. Bir de su corekotu, bal ve tarcin karisiminin faydalarini goren cok insan var. Adet olunca ben de basliycam corekotuna.

darisi bizim gibi bekleyenlerin basina insallah. dualarini esirgeme lutfen..alkisalkisalkis

Bu arada bitirici, lutfen hamileligin kesinlesince bizlere de haber verir misin?

günaydın waterlily, öncelikle teşekkür ederim. darısı sizlerin başına.bitanem bhcg de yapıldı dr. çıkan sonucu çok iyi buldu ancak keseye cumartesi günü bakacağız.keseyi ve kalp atışlarını görebilirsem o zaman gebe olduğum kesinleşecek. inancını yitirme. ben hayıtın, bal,tarçın ve çörek otunun faydasını gördüm. çörek otu kutsal bir bitki. peygamber efendimiz her gün yermiş. ben şifa bulduğuma inanıyorum yüce rabbimden canı gönülden dilerim sizlerede şifa versin. bu arada sabah kahvaltılarımda da iki adet kuru incir ve 2-3 adet ceviz yedim tatlım. sevgiyle kalın.

günaydın waterlily, öncelikle teşekkür ederim. darısı sizlerin başına.bitanem bhcg de yapıldı dr. çıkan sonucu çok iyi buldu ancak keseye cumartesi günü bakacağız.keseyi ve kalp atışlarını görebilirsem o zaman gebe olduğum kesinleşecek. inancını yitirme. ben hayıtın, bal,tarçın ve çörek otunun faydasını gördüm. çörek otu kutsal bir bitki. peygamber efendimiz her gün yermiş. ben şifa bulduğuma inanıyorum yüce rabbimden canı gönülden dilerim sizlerede şifa versin. bu arada sabah kahvaltılarımda da iki adet kuru incir ve 2-3 adet ceviz yedim tatlım. sevgiyle kalın.

ettigin dualar ve verdigin bilgiler icin Allah razi olsun canim. corekotunun kutsalligina ben de inanirim. Efendimiz corekotunun olumden baska her derde deva oldugunu soyluyor. Ben su an adet olmayi bekliyorum. Hayit iciyorum 2 aydir. Vucudumda cok buyuk degisiklikler oldu. Adet olunca basliycam corekotuna insallah.

Senin icin dua edicem canim. Rabbim sag salim tamamina erdirsin. Insallah dogum haberini de paylasirsin buralarda. Dualarini bizden esirgeme. saglicakla kalin..

ettigin dualar ve verdigin bilgiler icin Allah razi olsun canim. corekotunun kutsalligina ben de inanirim. Efendimiz corekotunun olumden baska her derde deva oldugunu soyluyor. Ben su an adet olmayi bekliyorum. Hayit iciyorum 2 aydir. Vucudumda cok buyuk degisiklikler oldu. Adet olunca basliycam corekotuna insallah.

Senin icin dua edicem canim. Rabbim sag salim tamamina erdirsin. Insallah dogum haberini de paylasirsin buralarda. Dualarini bizden esirgeme. saglicakla kalin..

günaydın allah senden de razı olsun. dualarım sizlerle. allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin. sevgiyle ve sağlıkla kalın

mrb benimde 8 aydır 2. çocuğu olsun istiyorum fakat olmuyor fsh 22 lh ise 13 2 ay klomen tedavisi gördü ama yine olmadı sizin sorunuz neydi bilmiyorum ama yazdığınız bitkilerden şifa bulmuşsunuz bunları ne kadar ve nasıl kullandınız belki bizede yarar sana duacı oluruz

sulezehra selam.klomen tedavisi gördüğüne göre yumurta sorunun var fsh değerinde yüksek çıkmış.bizimde bu sorunlarımız var.ama ben hayıt tohumu ile bu sorunları çözeceğimize inanıyorum.ben 15 gündür içiyorum şimdilik faydasını gördüm.sende başlamalısın.umarım sanada iyi gelir.

X