ya ben de yeni başladım ama hayıt prolaktini yükseltyo dyenler var:26:kimileri de hayıtla hamile kaldğnı söylyo:26:merhaba arkadaşlar benimde pro yüksek 36 çıktı geçen ay hayıt içmiştim ondan yukselmiş olabilir mi.önceden hiç test yaptırmamıştım.hayıt içsem mi içmesem mi karar veremedim.yukseltir mi düşürür mü kesin bilgisi olan var mı acaba çok sevinirim
ne kadardır içiyosnz?ve ne kadar sürede etki etti?ya ben de 2 hafta falan olck başlayalı ama çooook acıben kendimi bildim bileli pko hastasıyım ve ilk kez bu ay günde üç kez kullanarak kendiliğinden adet oldum.ins. düzene de sokar da horman ilacına bağlı kalmaktan kurtulurum:)
ya ben de yeni başladım ama hayıt prolaktini yükseltyo dyenler var:26:kimileri de hayıtla hamile kaldğnı söylyo:26:
sen kaç aydır kullanyosn ve kaçıncı ay prolaktinin yükseldi?ben de kullanmayı bırakym napsam şaşrdm kaldm:18:
HAYIT OHUMUNU nasıl kullanıcam arkadaşlar lütfen bana cevap yazın ben sabah aç karnına kaynar suya koyup içtim.doğrumu acaba günde kaç defe içmem lazım hep aç karnına mı olacak.toz halinemi getirecem tohumu çok sert dövülmüyorda bilen varsa lütfen yazsın adet olamıyorum bende ilaç almadan napıcağımı şaşırdım çok şansızım ben anladım artık bnu
Bende yaklaşık 4 gündür kullanıyorum hayıt tohumunu. Aktar bunu kadınlar süt için alıyorlar dedi bana, bir aralar prolaktin im biraz fazla çıkıyodu şimdi bu tekrar çoğaltır diye korkmuyorda değilim. Birde hayıtı alınca çok sert bişey bunası demlencek diye eve gelince robotta çektim iyice toz haline getirdim aranızda böyle kullanan varmı acaba? yoksa direkt tohum halinimi demliyorsunuz merak ediyorum. 1tatlı kaşığını 1 subardağı suyla demleyip içiyorum günde 1 defa tadi acayip acı vede migdemde ekşime yapıyor.
ben kendimi bildim bileli pko hastasıyım ve ilk kez bu ay günde üç kez kullanarak kendiliğinden adet oldum.ins. Düzene de sokar da horman ilacına bağlı kalmaktan kurtulurum:)
bende pko luydum hemde kendimi bildim bileli:.hayıt ve soğan suyu kullanarak hamile kalabildim hemde iki ay bile kullanmadan:) şimdi çooook şükür üç buçuk aylık oldu oğlum:)))) nasıl kullandığıma gelince önce soğan suyu içtim onbeş gün bu arada hayıt tohumu alıp aktardan sabah akşam olmak üzere bir su bardağı kaynamış suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumu koyup biraz beklettikten sonra süzüp içtim...hayıta iki ay aralıksız devam ettim ama soğanı ikinci ayda 7 gün kullandım..aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım ...ama adaçayı falan katmadım ben..
bende pko luydum hemde kendimi bildim bileli:.hayıt ve soğan suyu kullanarak hamile kalabildim hemde iki ay bile kullanmadan:) şimdi çooook şükür üç buçuk aylık oldu oğlum:)))) nasıl kullandığıma gelince önce soğan suyu içtim onbeş gün bu arada hayıt tohumu alıp aktardan sabah akşam olmak üzere bir su bardağı kaynamış suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumu koyup biraz beklettikten sonra süzüp içtim...hayıta iki ay aralıksız devam ettim ama soğanı ikinci ayda 7 gün kullandım..aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım ...ama adaçayı falan katmadım ben..
canım aç tok farketmez sabah akşam içtim ben ama ezmeden öyle tohum olarak attım beş dakika falan dinlendirip içtim..güzel dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda sizde tadarsınız bu duyguyu:)canım hayıtı ac karnınamı içtin bizze ezdinmi hayıtı içecegin zaman.allah bagıslasın canım allah analı babalı büyütsün darısı bize
canım hiç bi fikrim yok bende soğan suyunu içtiğim ilk onbeş gün koyu siyaha yakın akıntı olmuştu..ama sonra hiç olmadı..ve ben civanperçemi falan koymadım hiç sadece hayıt tohumunu demleyip içtim..çook geçmiş olsun inşallah tez zamanda ikinci bebeişide alırsın kucağınaAllah bağışlasın bebeğini.bende 2.bebeği istiyorum 1 senedir olmuyor geçen ay klomende işe yaramadı.adetlerim düzensiz bende soğan suyu içtim 15 gün kadar.6 gündürde hayıt tohumunu içiyorum senin yaptığın gibi dünden beride içine aynı şekilde civanperçemi koyuyorum..3 gün önce lekelenme şeklinde geldi kan.ama devamı yok...niye böyle oldu anlamadım ilk defa oluyo sence bana yan etkisi olmuşmudur.
canım aç tok farketmez sabah akşam içtim ben ama ezmeden öyle tohum olarak attım beş dakika falan dinlendirip içtim..güzel dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda sizde tadarsınız bu duyguyu:)
TAMAM CANIM BİŞİ DİCEM BEN İLAÇSIZ ADET OLAMIYOM HAYITI İÇİNCE ADETLERİN DÜZELDİMİ NAPACAGIMI SASIRDIM HAYITI İÇERKEN ADET SÖKTÜRÜCÜYÜ İÇMESEMMİ YADA İÇSEMMİ.İNSALLAH CANIM AMİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?