Polikistik over olup hayıt kullananlar ve kistleri giden adeti düzene giren oldu mu arkadaşlar??
Merhaba arkadaşım. Yazdıklarınla inan ki beni anlatmışsın sanki. 25gündür hayıt tohumu ve civan perçemi kullanıyorum. Adet oldum mu olmadım mı anlamıyorum pembe beyaz akıntı geliyor ama sökmüyor. Benim yaşadığımı sende yaşadın mı? İnanılmaz üzülyorum.
aç karnına mı içtiniz bazılarında okudum aç karnına etkiliymiş ya da günde iki bardak siz ne tavsiye edersiniz ben kaynamış suya öğütülmüş bir çay kaşığı atıp 15 demlendikten sonra ılık ılık içiyorummrb bende 5 aydır falan adet düzensizliği yaşıyordum 31 güne kadar çıkmıştı geçen ay
bu ay hayıt ve aslan pençesi kullandım düzenli kullanmama rağmen adetim düzene girdi çok şükür
yine eskisi gibi 27.gün oldum bu ay ,
aslan pençesiyle beraber deneyin sizde kızlar
Merhaba bu kanamalari duzenliyormu acabamrb bende 5 aydır falan adet düzensizliği yaşıyordum 31 güne kadar çıkmıştı geçen ay
bu ay hayıt ve aslan pençesi kullandım düzenli kullanmama rağmen adetim düzene girdi çok şükür
yine eskisi gibi 27.gün oldum bu ay ,
aslan pençesiyle beraber deneyin sizde kızlar
hayıtı aç karnına içiyorum bende ,tohumunu almıştım 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı atıp kaynatıyorum günde 2 defa içilmesi gerekiyomuş ama ben 1 defa içebildim faydasını gördüm yinede çok şükür inşallah sanada şifa olsun canım ..aç karnına mı içtiniz bazılarında okudum aç karnına etkiliymiş ya da günde iki bardak siz ne tavsiye edersiniz ben kaynamış suya öğütülmüş bir çay kaşığı atıp 15 demlendikten sonra ılık ılık içiyorum
evet düzenledi canım benim adetim azalmıştı 6 gün sürüyodu önceden ,5 aydır falan 3-4 güne düşmüştü akıntım azalmıştı birde 27 günde adet oluyordum 31 güne kadar çıkmıştı bu ay 27.gün adet oldum yine 6 gün sürdü akıntımda normale döndü canım ..Merhaba bu kanamalari duzenliyormu acaba
Ya benimde 1 yildir azaldi kanamam o yuzden soruyorum bide daha kotu olmasin adetim :)) 7 gundur iciyorum da hayit suyu sabah ac karninaevet düzenledi canım benim adetim azalmıştı 6 gün sürüyodu önceden ,5 aydır falan 3-4 güne düşmüştü akıntım azalmıştı birde 27 günde adet oluyordum 31 güne kadar çıkmıştı bu ay 27.gün adet oldum yine 6 gün sürdü akıntımda normale döndü canım ..
aç karnına hayıt yemekten 2 saat sonra aslan pençesi kaynatıp içtim sende devam et bakalım inşallah faydasını göreceksin sende canım
yok canım genelde herkes memnun kalmış bende dahil faydasını gördük yani bu ay dene bakalım ona göre karar verirsin devam edip etmeyeceğineYa benimde 1 yildir azaldi kanamam o yuzden soruyorum bide daha kotu olmasin adetim :)) 7 gundur iciyorum da hayit suyu sabah ac karnina
Ya bisey daha sorabilirmiym kahve kanaman oluyormuydu bu onuda duzeltirmiyok canım genelde herkes memnun kalmış bende dahil faydasını gördük yani bu ay dene bakalım ona göre karar verirsin devam edip etmeyeceğine
Canim sisede olan hazirini alsana cok kolay oluyorya ben bugün başladım fakat 15 dakika bekletince içilmeyecek gibi oluyor sabah içtim hala acısı ağzımdaacaba daha az bekletsek faydası olurmu ?
olabilir ama o da etkilimi benim östrojen çok düşükCanim sisede olan hazirini alsana cok kolay oluyor
Ayni sey sonucta :)kac cikti östrojen yani e2olabilir ama o da etkilimi benim östrojen çok düşük
8Ayni sey sonucta :)kac cikti östrojen yani e2
Anladim canim uzme kendini olurmu
sağol canım üzmüyorum kendimi ama sıkıntılarımın çözümü varsa diye işte elimden geleni yapıyorumAnladim canim uzme kendini olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?