- 14 Eylül 2018
- 3.526
- 4.326
- Konu Sahibi Canm oglmmm
Bende sizle aynı durumdayım oğlunuz kaç yaşında ne zamandır kardeşi olsun istiyorsunuzEvet :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sizle aynı durumdayım oğlunuz kaç yaşında ne zamandır kardeşi olsun istiyorsunuzEvet :)
Bende sizle aynı durumdayım oğlunuz kaç yaşında ne zamandır kardeşi olsun istiyorsunuz
Oğlum neredeyse 5 yaşında 3 buçuk yıldır istiyoruz bu süreçte de bi düşüğüm oldu 1 buçuk yıl önce o gün bu gündür tık yok sizin çocuğunuz kaç yaşında ne kadardır istiyorsunuz?Bende sizle aynı durumdayım oğlunuz kaç yaşında ne zamandır kardeşi olsun istiyorsunuz
Benim kızım da 5 yaşındaOğlum neredeyse 5 yaşında 3 buçuk yıldır istiyoruz bu süreçte de bi düşüğüm oldu 1 buçuk yıl önce o gün bu gündür tık yok sizin çocuğunuz kaç yaşında ne kadardır istiyorsunuz?
Sağ tüp tikaliydi doğal yoldan açılsın diye umut ederek ıctim fakat gebelik olmadi perdem varmış rahimde sağ tüp hidrosalpenks sıvı doluymuş o alındı 3 ay önce oldum ameliyatı gebelik düşünüyorum tabikideÇok Teşekkür ederim peki sizin ne şikayetiniz vardı? Gebelik düşünüyor musunuz?
Ne kadardır istiyorsunuz?Benim kızım da 5 yaşında
İnşaallah tez zamanda nasip eder RabbimSağ tüp tikaliydi doğal yoldan açılsın diye umut ederek ıctim fakat gebelik olmadi perdem varmış rahimde sağ tüp hidrosalpenks sıvı doluymuş o alındı 3 ay önce oldum ameliyatı gebelik düşünüyorum tabikide
Nasıl ara kanamalar? Bazı kadınlarda yumurtlama kanaması olabiliyormuşBenim ara kanamalarim oluyor ama miyom falan demedi kac kez sordm cogunlkla oluyor
Yumurtlama.zamani evet lekelenmem oluyor bazen hrr ay degil kahverengi kirmizi degisiyor rengi nedenini bulamadmNasıl ara kanamalar? Bazı kadınlarda yumurtlama kanaması olabiliyormuş
Eğer yumurtlama dönemlerinde oluyorsa bu Harika birşey ovulasyon testi kullanmana bile gerek kalmazYumurtlama.zamani evet lekelenmem oluyor bazen hrr ay degil kahverengi kirmizi degisiyor rengi nedenini bulamadm
Genel de ben tahmin etmeye calisiyorum cok az şasiyor ama bi ise yariyo mu hayir tik yokEğer yumurtlama dönemlerinde oluyorsa bu Harika birşey ovulasyon testi kullanmana bile gerek kalmaz
Nasipten öteye geçemiyoruz işte :) eşinde muayene oldu mu?Genel de ben tahmin etmeye calisiyorum cok az şasiyor ama bi ise yariyo mu hayir tik yok
Evet onda ileri hareket hizi dusukNasipten öteye geçemiyoruz işte :) eşinde muayene oldu mu?
Anladım takviye kullanıyor musunuz?Evet onda ileri hareket hizi dusuk
Takviye macun kür genelini deniyoruz ama bi action yok normal erkekler gtmek istemiyor ben esimi 3 yil sonunda ikna edebildimAnladım takviye kullanıyor musunuz?
Ben eşimi muayeneye bile götüremiyorum
Evet bide bi tane olduysa gene olur düşüncesinde sanırımTakviye macun kür genelini deniyoruz ama bi action yok normal erkekler gtmek istemiyor ben esimi 3 yil sonunda ikna edebildim
Aynen daha once dusuk de yaptim onun guvenilirligi vardi ama gtti sonra dan smdi tedavi de 3 yil oldu bakalim nasipEvet bide bi tane olduysa gene olur düşüncesinde sanırım
2 yıldır istiyoruz ama olmuyor malesefNe kadardır istiyorsunuz?
Evet nasip gerçekten inşaallah tez zamanda nasip eder RabbimAynen daha once dusuk de yaptim onun guvenilirligi vardi ama gtti sonra dan smdi tedavi de 3 yil oldu bakalim nasip