Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde hamileyken adetten üç dört gün önde adet sancısı gbi ağrılarım olmuştuBENDE BU AY ICTIM.YIRMI gun FALAN adetime uc gun kala cok şiddetli kaşık ağrısı yaşadım göğüslerim.ici boş balon gibi ağrı siz yok ama arada kaşıklarım.adet olacakmışım.gibi ağrıyor. bugünde adet günüm gebeliği geçtim bu ağrılar beni korkutuyor.
harbiden hayıt otunun yan etkileridir diyip geçemiyorum da.INS geceliktir çünkü beş senedir ugrasiyorumBenimde hamileyken adetten üç dört gün önde adet sancısı gbi ağrılarım olmuştu
yurtdisinda hormon duzenleyici olarak satiliyor hayit tohumu hapi yalniz sizinle ayni hormonlar mi bilemiyorum.Merhaba arkadaslar hayit tohumunu nasil kullaniyorsunuz? Benim testosteron ve peolaktin hormonum cok yuksek yakin zamanda dis gebelikte gecirdim... bu hormonlarida dengeler mi acaba?
1 tatlı kaşığı mı ben yarım çay kaşığı atıyorum az mı oluyo acabaHarkes nasıl kullandığıyla ilgili farklı yorumlar yapmış. Günde 2 kez kullananda var 1 kez kullananda var. Mesela ben hormonal (ostrajen - prolaktin vs.. ) hiç bir sorunum olmadığı için günde 1 kez kahvaltıdan 1 saat sonra tok karnına, 1 bardak kaynamış suya 1 tatlı kaşığı tohum atarak kullanıyorum.
Belki de ben fazla koyuyorum arkadaşım bilemiyorum ama ben günde 1 kez içtiğim için belki orantılanıyordur. Tadı çok kötü olduğundan sonunu da getiremiyorum bazen. Geçen ay hayıt hapını içtim. Bu ay kendim çayını yapıyorum. Bakalım ne olacak?1 tatlı kaşığı mı ben yarım çay kaşığı atıyorum az mı oluyo acaba
ben kullanmaya basladigimdan beri ağrılarım var adet olucakmış gibi ama yok yani adet te yok bebek de yok gibime geliyor yine geciktiKızlar ben de hayıt kullanıyorum dün reglimin 14. günüydü. Çok şiddetli bel ağrım vardı. Bir de mide yanması ve bulantısı. sizde de oldu mu böyle şikayetler. Devam etmeye korkuyorum
Arastirdim bitkisini (ot) olarakta satiyorlar. Fransiz sitelerine baktim proloktan icin onerilmiyor diyorlar ama ben Türk sitelerine daha cok guveniyorum bu yuzden buraya sormak istedim.. bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim :) ❤yurtdisinda hormon duzenleyici olarak satiliyor hayit tohumu hapi yalniz sizinle ayni hormonlar mi bilemiyorum.
simdi mesajinizi okuyunca baktim bende prolactin seviyesini dusurur diyor vitax fruit icin. progestronda da cok etkiliymis.Arastirdim bitkisini (ot) olarakta satiyorlar. Fransiz sitelerine baktim proloktan icin onerilmiyor diyorlar ama ben Türk sitelerine daha cok guveniyorum bu yuzden buraya sormak istedim.. bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim :) ❤
I ıh kaçıncı günlerde oldu yerleşme kanamasıdır belkiKızlar hayıt kullanırken pembe kahverengi akıntınız olmuş muydu.
Yani bilmiyorum yumurta takibi yapmadım reglin 15 günü pembe renk başladı bugün 21. gün kahverengiye döndü. Olur mu böyle yerleşmedeI ıh kaçıncı günlerde oldu yerleşme kanamasıdır belki
Yumurtan çatlamıştır belki cnmYani bilmiyorum yumurta takibi yapmadım reglin 15 günü pembe renk başladı bugün 21. gün kahverengiye döndü. Olur mu böyle yerleşmede
Kızlar bugün doktora gittim. Muayene oldum. Korkulacak bir şey yok dedi. Dediğiniz gibi ovulasyondan dolayıdır dediYumurtan çatlamıştır belki cnm