- 23 Haziran 2016
- 225
- 25
- 13
- 34
- Konu Sahibi black_hayit
-
1 kere klomen denedim işe yaramadı. Aşılama için daha erken diye düşünüyorumBende 26yim.peki hic asilama veya klomen denemedin mi
1 kere klomen denedim işe yaramadı. Aşılama için daha erken diye düşünüyorum
inşallah ekimde adet olduktan sonra bi kadın doğumcuya gidicem o verir herhaldeDenemekte fayda war ama.hazir suan herseyin duzelmisken dene derim ben vakit kaybetme.yada catlatma ignesi dene
Selam biraktinizmi peki kullanmayı bu etkileri görünce son durumunuz nedirKızlar hayit tohumu nda 3.gunum 2 gündür karın ağrısı mide bulantısı yapıyor normal mi acaba rahmim ağrıyor resmen çok korkuyorum
Hayır bırakmadım bugün 11. Günüm devam ediyorum karın ağrısı mide bulantısı vs geçti goguslerim şişti sadece. Adet zamanımı bekliyorum bakalım ne zaman gelecek normalde düzensiz. İnşallah fayda ederSelam biraktinizmi peki kullanmayı bu etkileri görünce son durumunuz nedir
Hakkımızda hayırlısı inşallah hayit suyunun Gögüs de büyüme yaptığını yazanlar var bende kullanicam inşallah soğan kürü nu bitirdim 2 ay kullandım beklemek de isdemiyo rum hayit suyu için çörek otu kapsülü de kullanıyorumHayır bırakmadım bugün 11. Günüm devam ediyorum karın ağrısı mide bulantısı vs geçti goguslerim şişti sadece. Adet zamanımı bekliyorum bakalım ne zaman gelecek normalde düzensiz. İnşallah fayda eder
InsaAllah faydasını görürüz bebişlerimizin gelmesine Rabbim in izniyle vesile olurHakkımızda hayırlısı inşallah hayit suyunun Gögüs de büyüme yaptığını yazanlar var bende kullanicam inşallah soğan kürü nu bitirdim 2 ay kullandım beklemek de isdemiyo rum hayit suyu için çörek otu kapsülü de kullanıyorum
Insallah bebis vardir insallahhhhh birlikte gun sayariz :)
Rabbim isteyen herkese versin aza noksansızbeklemedeyim hala inş bi gün bnde anne olurum
mrb bende hipertirodi hastasıyım ve pkoda var adet oluyorum her ay yaklaşık 36 günde bir tiroid tedavisi görüyorum normal değerlere geldi ama geçen ay incir kürüne başlamiştım 1 hafta yaptım doktor kontrolüme gittiğimde tsh 0,005 düştüğünü gördüm hemen bıraktım incir kürünü t4 ve t3 iyidi sadece tsh düşmüş hapımı yükseltti doktorum şimdide hayıt suyuna başlamak istiyorum pko için ama korkuyorum tshımı etkilermi diye sen kullandın mı hayıt yada bu konuda bilgin varmı cnmEvet şuan yalnızca bunları kullanıyorum. Bitiron haşimato tiroidim için. Gebelik isteyince tsh ın 2 nin altında olması gerekiyor. Sen onu ihmal etme istersen. 3 küsur çıkmış değerin. Bu normalde kabul edilebilir bir değer ama gebelik işin içine girince yüksek kalıyor
ben kullanmadım ama bildiğim kadarıyla hayıt suyunun tiroidle alakası yok. ama hayıt suyunu genelde fsh yüksekliği olanlar yapıyormrb bende hipertirodi hastasıyım ve pkoda var adet oluyorum her ay yaklaşık 36 günde bir tiroid tedavisi görüyorum normal değerlere geldi ama geçen ay incir kürüne başlamiştım 1 hafta yaptım doktor kontrolüme gittiğimde tsh 0,005 düştüğünü gördüm hemen bıraktım incir kürünü t4 ve t3 iyidi sadece tsh düşmüş hapımı yükseltti doktorum şimdide hayıt suyuna başlamak istiyorum pko için ama korkuyorum tshımı etkilermi diye sen kullandın mı hayıt yada bu konuda bilgin varmı cnm
ben tsh ım yükselsin diye değil onun için ilacımı içiyorum zaten pkolu olduğum için hamale kalmak için içsem tsh mı dengesini bozar mı diye sordum çok karasızım yorumları okuyunca alıp içesim var ama okadar tiroid tedavisi gördüm ve görüyorum hala boşuna gitsin istemem.1,5 larda olan tsh ım 1 hafta incir havuç kürü uygulamamla 0,005 e düştü düşün nasıl etkilemiş şimdi 0,018 e yükseldi dahada yükselmesi gerek tabi hayıtta etkilermi diye korkuyorumben kullanmadım ama bildiğim kadarıyla hayıt suyunun tiroidle alakası yok. ama hayıt suyunu genelde fsh yüksekliği olanlar yapıyor
bu arada fsh ım 6,3 çıktıben tsh ım yükselsin diye değil onun için ilacımı içiyorum zaten pkolu olduğum için hamale kalmak için içsem tsh mı dengesini bozar mı diye sordum çok karasızım yorumları okuyunca alıp içesim var ama okadar tiroid tedavisi gördüm ve görüyorum hala boşuna gitsin istemem.1,5 larda olan tsh ım 1 hafta incir havuç kürü uygulamamla 0,005 e düştü düşün nasıl etkilemiş şimdi 0,018 e yükseldi dahada yükselmesi gerek tabi hayıtta etkilermi diye korkuyorum
bazen öyle çalkantılı olabiliyor. ben hayıt suyu yapmadım, sadece tiroid ilacımı içiyorum. ilacın dozu değişmediği zaman bile bir defa 1.64, sonrakinde 2, sonrakinde 0.96 çıktı. inişli çıkışlı bir şey bu tiroidben tsh ım yükselsin diye değil onun için ilacımı içiyorum zaten pkolu olduğum için hamale kalmak için içsem tsh mı dengesini bozar mı diye sordum çok karasızım yorumları okuyunca alıp içesim var ama okadar tiroid tedavisi gördüm ve görüyorum hala boşuna gitsin istemem.1,5 larda olan tsh ım 1 hafta incir havuç kürü uygulamamla 0,005 e düştü düşün nasıl etkilemiş şimdi 0,018 e yükseldi dahada yükselmesi gerek tabi hayıtta etkilermi diye korkuyorum
benim normale döndükten sonra hep aynı değerlerde ilerliyordu ayda bir test yaptırıyordum bilmiyorum ya incir havuç kürüne denk geldi ben ondan şüphelendim yada o yaptı gerçekten cnmbazen öyle çalkantılı olabiliyor. ben hayıt suyu yapmadım, sadece tiroid ilacımı içiyorum. ilacın dozu değişmediği zaman bile bir defa 1.64, sonrakinde 2, sonrakinde 0.96 çıktı. inişli çıkışlı bir şey bu tiroid
olabilir bilemeyiz. ilacın dozu artmıştır muhtemelen. merak etme düzelirbenim normale döndükten sonra hep aynı değerlerde ilerliyordu ayda bir test yaptırıyordum bilmiyorum ya incir havuç kürüne denk geldi ben ondan şüphelendim yada o yaptı gerçekten cnm
Hayit suyu fsh hormon u den geliyo diye biliyorum hatta prolaktin hormonu da den geliyomus ben o yüzden kullanıyorum regli 2 ci günü test yapilcak bakacam dengeleyip dengelemedigine fsh 18 prolaktin 23 düben tsh ım yükselsin diye değil onun için ilacımı içiyorum zaten pkolu olduğum için hamale kalmak için içsem tsh mı dengesini bozar mı diye sordum çok karasızım yorumları okuyunca alıp içesim var ama okadar tiroid tedavisi gördüm ve görüyorum hala boşuna gitsin istemem.1,5 larda olan tsh ım 1 hafta incir havuç kürü uygulamamla 0,005 e düştü düşün nasıl etkilemiş şimdi 0,018 e yükseldi dahada yükselmesi gerek tabi hayıtta etkilermi diye korkuyorum
Ne zamandır kullanıyorsun cnm hayıt suyunuHayit suyu fsh hormon u den geliyo diye biliyorum hatta prolaktin hormonu da den geliyomus ben o yüzden kullanıyorum regli 2 ci günü test yapilcak bakacam dengeleyip dengelemedigine fsh 18 prolaktin 23 dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?