• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Canım öncelikle hayit suyu fsh düşürmek için değil dengelemek için kullanılıyor yani düşük olanda kullaniyo prolaktin hormonu yüksekligi vardı geçti demişsin yani önce sorunun ne olduğunu bulsan amaca çok daha çabuk ulaşırsın bu arada fsh değerin çok iyiymiş hemşire arkadaş hamilelik için 6 nin altinda olması yeterli demisdi
Anladım cnm teşekkur ederim

Bundan iki yıl önce iki ay kullandım hayır ama ikinci ayında hamile kaldığımı bilmeden sokturucu kullandım ve duştu bebeğim.bir nevi kimyasal gebelik yaşadım.bu ay tekrar hayır suyuna başladım.tuylenme sorunum biraz da olsa azaldı sivilceler de yine aynı şekilde.ancak hastanede tedavi surecim başladı.bu ay serophene verdi doktorum.iki güzel yumurtayla birlikte malum pkolarda bulunan bir çok folikul de olunca çatlatma iğnesi vermedi.neyseki kan tahlilinde çatlatma olduğu anlaşıldı ancak şu an adetime bir gün var.hamilelik belirtim yok ancak yumurtlama gununden bu yana goğslerim sızlıyor.ilaçtan mı kaynaklı bilmiyorum.tek duam Allah ım bizi evlatsızlıkla sınamasın.inşallah sonuç alırız.bu arada ben sabahları bal tarçın çorek otu yatarken arı sutu bal polen yedim bu ay.
bende bu ay tedaviye başladım adetim 20 gün gecikti tahlil oldum negatifti doktora gitmeye karar verdim şimdi tarlusala başladım adetin ikinci gününde gel dedi bende mi başlasam Hayıt tohumuna hapla birlikte zararı olur mu acep

Merhaba arkadaslar 8 yillik evliyim ve cocuk ozlemiyle yanip tutusanlardandim son 2 yilda gitmedigim doktor denemedigim kur kalmadi cunku pkoluyum. 2 ay once hayit tohumuna basladim ve bu ay cok sukur dilegim kabul oldu dun evde test yapip 2.cizgiyi gordugumde inanamadim belki bozuktur diye bir kac saat arayla 2 test daha yaptim bugunde kan verdim cok ama cok mutluyum neler denedim olmadi ama hayit tohumu sayesinde hamileyim rabbim en kisa zamanda sizlere bebis benimde kucagima almayi nasip eder insallah
Nasıl yaptın ne zaman başladın bi anlatır mısın genişbi şekilde bende de yumurta tembelliği varmış adetim düzensiz

Merhaba canlar. Ben 2.5 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz. 1 yıl önce pko teşhisi kondu bana ama o sıralar çocuk düşünmediğim için takmadım açıkçası 6 aydır da hamile kalamayınca bi yakınımın tavsiyesiyle hayıt a başladım ve geçen gün doktora gittim pkodan eser yok :) 2cmlik bi kistim varmış sadece oda engel değilmiş. İnşallah banada hayıt vesile olur hamile kalmamda. He birde arı sütü bal polen kullandım yumurtlama dönemim boyunca inşallah hayırlı haberleri alırım bende :) Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah :anne:

Ben kendim için soğan kürü ve hayıt tohumuna başladım 10 gün oluyo bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği vardı. Eşimin sperm sayısı 80 milyon ama ileri hareketli %35 onun için de keçiboynuzu özü aldım eczaneden. Polen aldım aktardan ace plus vitamin hapı aldım bıldırcın yumurtası bal süt veriyorum bir de kısmetse ikimiz de hacamat yaptıracağız haftaya.. ben çok ara verdim yıllardır hiçbişi yaptırmadım doktora gitmek dışında.. şimdi bunlara kalkıştım Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallah benim de benim gibi yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin de hayırlı sağlıklı çoook tatlı bebişimiz hatta bebişlerimiz olur.. herşey Allah'tan ben ondan istiyorum sadece Rabb'imden bana da dua edin noolur :( 7 senedir olmuyor çocuğumuz

Kızlar merhaba bende hayıt tohumu a başladım dün başladım yani adetim in 2. Günü. Aynı zamanda klomen ve menogon iğne kullanıyorum 3. Asilamami olucam. Hafif pko var soğan n kuru de yapıcam bu ay. Bu hayıt tohumunu kaç gün içicem bur sonraki adet gününe kadar mı hamile kalırsam sorun olur mu düşüne filan sebep olur mu

Kızlar merhaba bende hayıt tohumu a başladım dün başladım yani adetim in 2. Günü. Aynı zamanda klomen ve menogon iğne kullanıyorum 3. Asilamami olucam. Hafif pko var soğan n kuru de yapıcam bu ay. Bu hayıt tohumunu kaç gün içicem bur sonraki adet gününe kadar mı hamile kalırsam sorun olur mu düşüne filan sebep olur mu
canım slm bende bu ay klomen e başladım aşilama olacak ve hayit kullanmayı düşünüyorum sen kullandın mi bi zararim oldumu veya olurmu acaba

Merhaba canim nasil hamile kaldin tedvi ilac kur
Canım bizde sorun morfoloji Di. Eşim Çakşır suyu içti. Aynı zamanda doktorun verdiği ilaçlar da kullandık. 2 ay kullandı. 3. Ay bende bal tarçın çörekotu karışımını yaptım. Bi de yakı yapıştırdım. Aynı zamanda fetih suresi, ayetel kürsüyü ve bazı semalar çektim, Rabbim nasip etti şükürler olsun

Selamlar herkese, benim fsh'ım geçen ay 25 küsürdü bu ay 19 küsüre düşmüş hiç bişey yapmadan. Tabii ki buda yüksek bir değer maalesef :( amh ise çok düşük. doktor bunlar görmek istediğimiz değerler değil dedi yumurta rezervlerim azalmış gebe kalamazsın diyemem ama zor olabilir dedi tüp bebek merkeziyle görüşmemi ve yumurta toplatmamı önerdi henüz evli olmadığım için.(bu arada yaşım 33) ayrıca doğum kontrol hapı verdi hormon ilacı yani bir sonraki adet başlangıcımda kullanmaya başlayacakmışım. Öncesinde bi profesöre de gideceğim bakalım o nediyecek. Şuan hamile kalmak gibi bi durumum yok ama şimdiden önlem almakta fayda var sanırım. Bu sonuçlar durumunda evlilik planlarını da öne çekeceğiz. Bu durumda ben de şimdiden hayıt tohumuna başlamaya karar verdim. İnşallah Allah isteyen herkese bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder :anne:

Selamlar herkese, benim fsh'ım geçen ay 25 küsürdü bu ay 19 küsüre düşmüş hiç bişey yapmadan. Tabii ki buda yüksek bir değer maalesef :KK43: amh ise çok düşük. doktor bunlar görmek istediğimiz değerler değil dedi yumurta rezervlerim azalmış gebe kalamazsın diyemem ama zor olabilir dedi tüp bebek merkeziyle görüşmemi ve yumurta toplatmamı önerdi henüz evli olmadığım için.(bu arada yaşım 33) ayrıca doğum kontrol hapı verdi hormon ilacı yani bir sonraki adet başlangıcımda kullanmaya başlayacakmışım. Öncesinde bi profesöre de gideceğim bakalım o nediyecek. Şuan hamile kalmak gibi bi durumum yok ama şimdiden önlem almakta fayda var sanırım. Bu sonuçlar durumunda evlilik planlarını da öne çekeceğiz. Bu durumda ben de şimdiden hayıt tohumuna başlamaya karar verdim. İnşallah Allah isteyen herkese bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder :anne:

Evlenince korunma sakin .... Evlenmeden doktora git hormonlarina baktir adetliyken.ben pko oldugumunbilmeden bi yil korundum iyi halt ettim uc aydir olmadi bu ay ne olacak bilmem isteyen herkesin ve seninde hemen hayirlisiyla olsun canim.benim

Selamlar herkese, benim fsh'ım geçen ay 25 küsürdü bu ay 19 küsüre düşmüş hiç bişey yapmadan. Tabii ki buda yüksek bir değer maalesef :KK43: amh ise çok düşük. doktor bunlar görmek istediğimiz değerler değil dedi yumurta rezervlerim azalmış gebe kalamazsın diyemem ama zor olabilir dedi tüp bebek merkeziyle görüşmemi ve yumurta toplatmamı önerdi henüz evli olmadığım için.(bu arada yaşım 33) ayrıca doğum kontrol hapı verdi hormon ilacı yani bir sonraki adet başlangıcımda kullanmaya başlayacakmışım. Öncesinde bi profesöre de gideceğim bakalım o nediyecek. Şuan hamile kalmak gibi bi durumum yok ama şimdiden önlem almakta fayda var sanırım. Bu sonuçlar durumunda evlilik planlarını da öne çekeceğiz. Bu durumda ben de şimdiden hayıt tohumuna başlamaya karar verdim. İnşallah Allah isteyen herkese bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder :anne:
elinizden geldiğince erken evlenmeye bakın, incir kürünün yumartayı arttırdığını biliyorum onu da yapın. testere dişli aslan pençesi hormonları dengeliyor diye biliyorum bunları internetten araştırın videolar var, doktorunuzu dinleyin ama doğal yolları da ihmal etmeyin çok güzel sonuçlar alıyor kadınlarımız.

Evlenince korunma sakin .... Evlenmeden doktora git hormonlarina baktir adetliyken.ben pko oldugumunbilmeden bi yil korundum iyi halt ettim uc aydir olmadi bu ay ne olacak bilmem isteyen herkesin ve seninde hemen hayirlisiyla olsun canim.benim

Evet zaten iki seferdir baktırıyorum doktor her ay baktırma dedi ama ben baktırcam. Bi seferlik paraya da kıyıp profesöre görüncem çünkü devlet hastanesinde adam akıllı bilgi almak çok zor bu ülkede. Moralimide ne olursa olsun yüksek tutacağım en önemlisi o. Nişanlımda sağolsun çok destek bu konuda değerler evet var ama değerlerden daha kesin Allah var diyor. Gerçektende şu bi kaç hafta içinde okuduklarımla duyduklarımla daha kötü değerlerle hamile kalanların olduğunu öğrenince moralim her bozulduğunda onları hatırlattım kendime. Hayırlısıyla hepimiz gönlümüzü ferah inancımızı sağlam tutarsak kavuşuruz meleklerimize :dua:

elinizden geldiğince erken evlenmeye bakın, incir kürünün yumartayı arttırdığını biliyorum onu da yapın. testere dişli aslan pençesi hormonları dengeliyor diye biliyorum bunları internetten araştırın videolar var, doktorunuzu dinleyin ama doğal yolları da ihmal etmeyin çok güzel sonuçlar alıyor kadınlarımız.

Niyetimiz o yönde bu sene bitmeden evlenmiş olmayı planlıyoruz. Bende doğal yolları araştırmaya başladım hayıt tohumu incir kürü aslanpençesi civan perçemi. Hormon kullanmayı hiç istemiyorum gerçekten. İlk başta fsh ı düşürmek için hayıt tohumuna başlıcam. Hepsine bianda da saldırmak istemiyorum. Sırayla deneyeceğim inşallah hiç bi zaman ilaç kullanmamıza gerek kalmaz da sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza :dua:

Arkadaşlar şu an yumurtlama donemindeyim.Hayıtı kullanmaya devam etmeli miyim?Bebek olsa düşüğe sebep olur mu?Bazı yerlerde olur yazıyor kafam karıştı.

Arkadaşlar şu an yumurtlama donemindeyim.Hayıtı kullanmaya devam etmeli miyim?Bebek olsa düşüğe sebep olur mu?Bazı yerlerde olur yazıyor kafam karıştı.
ben hayıt ekstraktı kullanıyorum şu sıralarda haftaya yumurtlama dönemim ama bırakmayı düşünmüyorum çünkü böyle bir uyarı yok üzerinde bu önemli bir durum muhakkak uyarı verilirdi.

Back