• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Demir dikeni nedir cnm?birde hayit ektrati hapmi agnucaston gbi?
Kırklarelindeki bir üyenin yeğeninin 12 yıldır bebeği olmuyordu.Sorun eşinin siperm sayısının yetersizliği idi.Bizlere sorulduğunda Ersağ maca gıda takviyemizi önerdik ilk kullanımda 17 gün adetinde gecikme olmuş ve 18.gün adet olmuş doktora gittiğinde büyük gelişme siperm sayısında artma olmuş ve ikinciye maca takviyemizin yanında demir dikeni takviyemizide önerdik
Simdi ise 3 haftalık hamile

Eklentiler

• FB_IMG_1474307638270.jpg
    FB_IMG_1474307638270.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 1.929
Ya bu pkolular neden adet olamaz kendi kendine delircem ya 2bucuk aydir gelmedi hala benim :////

Ben de bebek düşünüyorum doktora gittim herhangi bir sıkıntı var mı diye baktı bir sorun yok dedi ama bana da dedi hayıt tohumu hormonları düzenliyor böylece daha kolay hamile kalırsın internette okuduğum şeylere göre de her derde deva bir bitkiymiş ben iki haftadır içiyorum günde iki çay bardağı aç karnına normal çay gibi demlenecek dedi süzek gibi şeyler oluyor ya onu sıcak suyun içine atıp bekletiyorum tadı acı gelirse bal katılabilirmiş ama çayı şekersiz içiyorsanız tadı normal kötü değil yani bakalım ne zaman gelecek bebeğim bilgilendiririm sizleri faydası hakkında

canım hayırlı olsun bebşin sağlıkla dogsun inşallah

nasıl hamile kaldın hayıt suyunun faydasını gördun mu biraz anlatırmsın.

ben de hayıt suyu vesilesiyle hamile kaldım çok şükür ilk ay

adetten kaç gun sonra başlamak gerekiyor canım yaaa
benımde bir sorunum yok aslında 1 kızım var ÇOK ŞÜKÜR 9 yaşında 1 yıldır istiyoruz olmuyor yaş 41
pazar gunu adetim bitti hemen başlasam olurmu acaba

Ya sizlerin yazıp hamile kaldığını okuyunca gözlerim doldu☺bende pko luyum ve rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş hepimize.klomen ve tarlusal kullanıyorum ilk ayımdı geçtiğimiz ay.ama hiç bi belirti yok.bir ay geçti son kanamamdan.acaba hamilemiyim diyorum ama bi kaç gün daha bekleyip test yapıcam.sanmıyorum hamile olduğumu ama ilaca yeniden başlamam için de test yapmam lazım.bakalım görücez...bende duruma göre hayıt tohumuna başlıycam.umut oldunuz bana gerçekten.

bir haber varmı canım hayıt tohumu inşallah işe yaramıştır.

En son adetimi 18haziranda oldum.eyluldeyiz hala gormedim adet sistim patlicam.acaba ben her ay tarlusal kullansam olurmu kizlar yaaa????

Nasıl okadar durabiliosun doktora gorundun mu nede olamiyorum adet.tarlusali benim regl im biay gecikti gide kullandım oldum.bidaki ay 15gun gecikti oldum ama bihafta daha gecikşeydi tarlusali yine kullanirdim

Nasıl okadar durabiliosun doktora gorundun mu nede olamiyorum adet.tarlusali benim regl im biay gecikti gide kullandım oldum.bidaki ay 15gun gecikti oldum ama bihafta daha gecikşeydi tarlusali yine kullanirdim

Yani gelmedigi zaman hep kullansam olur mu?gttim cnim gtmemmi doktora 2kere asilama oldum nasib olmadi.pkoyum iste ;(

Yani gelmedigi zaman hep kullansam olur mu?gttim cnim gtmemmi doktora 2kere asilama oldum nasib olmadi.pkoyum iste ;(
Sana tavsiyem iyi bir endokrin uzmanına gitmen. Genç kızlığımda ben de adet görmezdim hiç. Şuan kilolu olmama rağmen fsh-lh dengem normal, kist de yok. 26-30 gün arasında da mutlaka adet görüyorum. Tiroidim de var o da kontrol altında. İyi bir doktor çok işe yarıyor..

Sana tavsiyem iyi bir endokrin uzmanına gitmen. Genç kızlığımda ben de adet görmezdim hiç. Şuan kilolu olmama rağmen fsh-lh dengem normal, kist de yok. 26-30 gün arasında da mutlaka adet görüyorum. Tiroidim de var o da kontrol altında. İyi bir doktor çok işe yarıyor..
Benimde tiroidim var adet gecikmesi niye ona bağlıyorum bende.dahiliyeye gidiyorum .bikadindogum doktoru polikistikover var dedi hormon verdimerhaba kadındoguma diğer ay tekrar ver dedi Endokrine mi gitmem gerekio bu durumda

Benimde tiroidim var adet gecikmesi niye ona bağlıyorum bende.dahiliyeye gidiyorum .bikadindogum doktoru polikistikover var dedi hormon verdimerhaba kadındoguma diğer ay tekrar ver dedi Endokrine mi gitmem gerekio bu durumda
Evet, endokrin bütün bunlarla tek başına ilgileniyor. Başka doktora gitmeden benimki bütün problemlerim çözüldü. Birkaç kilo vermek şimdiki hedefim.

Sen evlimisin cnm?kac kilosuN ?sende mi polikistik oversin?

Back