- 24 Mart 2016
- 127
- 150
- 53
- Konu Sahibi black_hayit
Bu ayın 4 de başladım inş faydalı olur ilaç kullanmak isdemiyorum şifa arayan herkese faydalı olur inşallahNe zamandır kullanıyorsun cnm hayıt suyunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ayın 4 de başladım inş faydalı olur ilaç kullanmak isdemiyorum şifa arayan herkese faydalı olur inşallahNe zamandır kullanıyorsun cnm hayıt suyunu
Vesile oldu mu canım?Ne güzel sana vesile olmuş bende bu ay başladım işalah banada vesile olur
amin cnm inşallah benimde bugün 13. Günüm sabah gidip aldım başladım inşallah şifa olur RABBİMİN izniyleBu ayın 4 de başladım inş faydalı olur ilaç kullanmak isdemiyorum şifa arayan herkese faydalı olur inşallah
insallah canim insallah az kaldi benim dogumda bol bol dua edicem hergun ediyorum ama doguma girerken mutlaka edicem rabbim sesinizi duysun kucaginizi bos birakmasin insallah
İnşallahh hamilesindir cnm test yaptı mıSagol canım sende bi avazda kurtul inşallh bnmde adetim gelmedi ama korkuyorum test ypmaya hiç ağrım bişiyim yok belirti yok o yüzden bekliyorum
Ben hazır satilanlardan kulaniyorum aktardan aldım litrelik cam şişede su ile karıştırıp içiyorum kaynat süz angarya geldi günde 2 kez sabah akşam tok karnına iciyorumArkadaslar hayıt tohumu nasıl kullanılıyo benide bılgılendırırmisiniz kacgun uyguluyoruz bide gercekten işe yarıyomu hamile kalmak için
Teşekkür ederim tadı nasıl kotü değildir umarımBen hazır satilanlardan kulaniyorum aktardan aldım litrelik cam şişede su ile karıştırıp içiyorum kaynat süz angarya geldi günde 2 kez sabah akşam tok karnına iciyorum
Bide konuya biraz goz attımda genelde adet olamayanlar kullanmış sanırım benim adet sorunum yok duzenli oluyorum ama hamile kalamıyorum prolaktın yuksekliği vardı cok şükür düştü ilacla ama hala kalamadım adetım duzenliyken kullansam bana bi zararı olurmu acaba?Teşekkür ederim tadı nasıl kotü değildir umarım
Fsh da bi baktir sadece prolaktin hormonu değil elbetteki vakti vardır bendede prolaktin hormonu yüksek cikti fsh da hayit suyu nu fsh hormon için prolaktin hormonu içinde testere disli aslan pencesi kullaniyorum hayit suyu tadına gelince ben kekik suyuna benzetiyorum tadını acı ve iğrenç diyenlere çok rasgeldim bence tadı güzelBide konuya biraz goz attımda genelde adet olamayanlar kullanmış sanırım benim adet sorunum yok duzenli oluyorum ama hamile kalamıyorum prolaktın yuksekliği vardı cok şükür düştü ilacla ama hala kalamadım adetım duzenliyken kullansam bana bi zararı olurmu acaba?
Tamam cnm teşekkurler fshyede baktıtırımFsh da bi baktir sadece prolaktin hormonu değil elbetteki vakti vardır bendede prolaktin hormonu yüksek cikti fsh da hayit suyu nu fsh hormon için prolaktin hormonu içinde testere disli aslan pencesi kullaniyorum hayit suyu tadına gelince ben kekik suyuna benzetiyorum tadını acı ve iğrenç diyenlere çok rasgeldim bence tadı güzel
Fsh 1ay onceki sonucuma baktım 3.91 normalmi acabaTamam
Tamam cnm teşekkurler fshyede baktıtırım
Fsh iyi yuksek değilmiş inş benimkide düşmüştür yarın tahlil için gidicem erkenden heyecan var düşmüş tur inşallah hayit suyu na güveniyorum bakalımFsh 1ay onceki sonucuma baktım 3.91 normalmi acaba
İnşallah sonuçların güzel olur hayıt suyu ben içebilirmiyim yani anlamadım fshyı dusurmek için mi içiliyo sadece bana bi faydası olmazmı acabaFsh iyi yuksek değilmiş inş benimkide düşmüştür yarın tahlil için gidicem erkenden heyecan var düşmüş tur inşallah hayit suyu na güveniyorum bakalım
Canım öncelikle hayit suyu fsh düşürmek için değil dengelemek için kullanılıyor yani düşük olanda kullaniyo prolaktin hormonu yüksekligi vardı geçti demişsin yani önce sorunun ne olduğunu bulsan amaca çok daha çabuk ulaşırsın bu arada fsh değerin çok iyiymiş hemşire arkadaş hamilelik için 6 nin altinda olması yeterli demisdiİnşallah sonuçların güzel olur hayıt suyu ben içebilirmiyim yani anlamadım fshyı dusurmek için mi içiliyo sadece bana bi faydası olmazmı acaba
İnşallahh hamilesindir cnm test yaptı mı
Canım öncelikle hayit suyu fsh düşürmek için değil dengelemek için kullanılıyor yani düşük olanda kullaniyo prolaktin hormonu yüksekligi vardı geçti demişsin yani önce sorunun ne olduğunu bulsan amaca çok daha çabuk ulaşırsın bu arada fsh değerin çok iyiymiş hemşire arkadaş hamilelik için 6 nin altinda olması yeterli demisdi
Sonuçları aldımCanım öncelikle hayit suyu fsh düşürmek için değil dengelemek için kullanılıyor yani düşük olanda kullaniyo prolaktin hormonu yüksekligi vardı geçti demişsin yani önce sorunun ne olduğunu bulsan amaca çok daha çabuk ulaşırsın bu arada fsh değerin çok iyiymiş hemşire arkadaş hamilelik için 6 nin altinda olması yeterli demisdi
Fsh ve prolaktin de düşme var arkadaşlar 1 aylık kullanım sonucuSonuçları aldım
Resim eklemeye çalıştım ama olmuştur umarımFsh ve prolaktin de düşme var arkadaşlar 1 aylık kullanım sonucu