• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

:KK43: insallah canim insallah az kaldi benim dogumda bol bol dua edicem hergun ediyorum ama doguma girerken mutlaka edicem rabbim sesinizi duysun kucaginizi bos birakmasin insallah

Sagol canım sende bi avazda kurtul inşallh bnmde adetim gelmedi ama korkuyorum test ypmaya hiç ağrım bişiyim yok belirti yok o yüzden bekliyorum

Arkadaslar hayıt tohumu nasıl kullanılıyo benide bılgılendırırmisiniz kacgun uyguluyoruz bide gercekten işe yarıyomu hamile kalmak için

Arkadaslar hayıt tohumu nasıl kullanılıyo benide bılgılendırırmisiniz kacgun uyguluyoruz bide gercekten işe yarıyomu hamile kalmak için
Ben hazır satilanlardan kulaniyorum aktardan aldım litrelik cam şişede su ile karıştırıp içiyorum kaynat süz angarya geldi günde 2 kez sabah akşam tok karnına iciyorum

Teşekkür ederim tadı nasıl kotü değildir umarım :KK66:
Bide konuya biraz goz attımda genelde adet olamayanlar kullanmış sanırım benim adet sorunum yok duzenli oluyorum ama hamile kalamıyorum prolaktın yuksekliği vardı cok şükür düştü ilacla ama hala kalamadım adetım duzenliyken kullansam bana bi zararı olurmu acaba?

Bide konuya biraz goz attımda genelde adet olamayanlar kullanmış sanırım benim adet sorunum yok duzenli oluyorum ama hamile kalamıyorum prolaktın yuksekliği vardı cok şükür düştü ilacla ama hala kalamadım adetım duzenliyken kullansam bana bi zararı olurmu acaba?
Fsh da bi baktir sadece prolaktin hormonu değil elbetteki vakti vardır bendede prolaktin hormonu yüksek cikti fsh da hayit suyu nu fsh hormon için prolaktin hormonu içinde testere disli aslan pencesi kullaniyorum hayit suyu tadına gelince ben kekik suyuna benzetiyorum tadını acı ve iğrenç diyenlere çok rasgeldim bence tadı güzel

Ben kullandığım ay hamile kaldım ama hamile olduğumu bilmediğim için bir süre daha kullanmaya devam ettim,bebeğim düştü.Bence dikkatli kullanmak gerek. Ovulasyon gününden sonra kullanmak riskli olabiliyor.

Tamam
Fsh da bi baktir sadece prolaktin hormonu değil elbetteki vakti vardır bendede prolaktin hormonu yüksek cikti fsh da hayit suyu nu fsh hormon için prolaktin hormonu içinde testere disli aslan pencesi kullaniyorum hayit suyu tadına gelince ben kekik suyuna benzetiyorum tadını acı ve iğrenç diyenlere çok rasgeldim bence tadı güzel
Tamam cnm teşekkurler fshyede baktıtırım ;)

Fsh iyi yuksek değilmiş inş benimkide düşmüştür yarın tahlil için gidicem erkenden heyecan var düşmüş tur inşallah hayit suyu na güveniyorum bakalım
İnşallah sonuçların güzel olur hayıt suyu ben içebilirmiyim yani anlamadım fshyı dusurmek için mi içiliyo sadece bana bi faydası olmazmı acaba

İnşallah sonuçların güzel olur hayıt suyu ben içebilirmiyim yani anlamadım fshyı dusurmek için mi içiliyo sadece bana bi faydası olmazmı acaba
Canım öncelikle hayit suyu fsh düşürmek için değil dengelemek için kullanılıyor yani düşük olanda kullaniyo prolaktin hormonu yüksekligi vardı geçti demişsin yani önce sorunun ne olduğunu bulsan amaca çok daha çabuk ulaşırsın bu arada fsh değerin çok iyiymiş hemşire arkadaş hamilelik için 6 nin altinda olması yeterli demisdi

Canım öncelikle hayit suyu fsh düşürmek için değil dengelemek için kullanılıyor yani düşük olanda kullaniyo prolaktin hormonu yüksekligi vardı geçti demişsin yani önce sorunun ne olduğunu bulsan amaca çok daha çabuk ulaşırsın bu arada fsh değerin çok iyiymiş hemşire arkadaş hamilelik için 6 nin altinda olması yeterli demisdi
Sonuçları aldım

Fsh ve prolaktin de düşme var arkadaşlar 1 aylık kullanım sonucu
Resim eklemeye çalıştım ama olmuştur umarım
2016-12-30 20.16.07.jpg
2016-12-30 20.15.42.jpg

Back