- Konu Sahibi black_hayit
-
Baktir canım her ay mutlaka baktir tiroid malesef sürekli kontrol istiyorKizlar ben haziranda basladim bu tsh hapina.3.21 di tiroidim.bidaha baktirmadim tiroide.baktirmak mi lazim her ay?
Evliyim 1 senedir. Genç kızlığımdan beri pko var. 84 kilo olmama rağmen adetlerim düzenli, tüm hormonlar normal. Bunu da tek bi doktor başardı. Bana da zayıflamak kaldı sadeceSen evlimisin cnm?kac kilosuN ?sende mi polikistik oversin?
Evliyim 1 senedir. Genç kızlığımdan beri pko var. 84 kilo olmama rağmen adetlerim düzenli, tüm hormonlar normal. Bunu da tek bi doktor başardı. Bana da zayıflamak kaldı sadece
Evet ben de diane 35 kullandım yıllarca. Yoksa adet görmüyordum. Ama şimdi takır takır maşallah. Antalyada Feridun çiftçi var endokrin uzmanı. Özel muayenehanesi var. Pahalı ama değdi benim gittiğimeNerelisin cnm doktorun kim?benim kizligimdan beri bole adetlerim.tarlusal icmesem adet olmam mucize.seninde mi boleydi?
Evet ben de diane 35 kullandım yıllarca. Yoksa adet görmüyordum. Ama şimdi takır takır maşallah. Antalyada Feridun çiftçi var endokrin uzmanı. Özel muayenehanesi var. Pahalı ama değdi benim gittiğime
250 TL. Yıllardır gidiyorum. Prolaktin yüksekliği, beyinde küçük bi parça gibi bişey oluşturması, hızla kilo almam, haşimato tiroidim, D vitamini, demir, b12 eksikliği vb hepsini tedavi etti. Şuan fsh 6 lh 5 geldi mesela her şey yolunda. Matofin, bitiron ve D vitamini kullanıyorum. Bundan önce de başka ilaçlar kullandırmıştı ama unuttumPahali derken nekadardi peki muayene ucreti?napti mesela naasil tedavi etti seni ilac ne verdi?
250 TL. Yıllardır gidiyorum. Prolaktin yüksekliği, beyinde küçük bi parça gibi bişey oluşturması, hızla kilo almam, haşimato tiroidim, D vitamini, demir, b12 eksikliği vb hepsini tedavi etti. Şuan fsh 6 lh 5 geldi mesela her şey yolunda. Matofin, bitiron ve D vitamini kullanıyorum. Bundan önce de başka ilaçlar kullandırmıştı ama unuttum
Evet şuan yalnızca bunları kullanıyorum. Bitiron haşimato tiroidim için. Gebelik isteyince tsh ın 2 nin altında olması gerekiyor. Sen onu ihmal etme istersen. 3 küsur çıkmış değerin. Bu normalde kabul edilebilir bir değer ama gebelik işin içine girince yüksek kalıyorPeki hala kullaniyomusun bunlari?yani matofini bitironu ve d vitaminini?bitiron ne icin cnm?var bak bende de vardir sendekilerin aynisi.
Evet şuan yalnızca bunları kullanıyorum. Bitiron haşimato tiroidim için. Gebelik isteyince tsh ın 2 nin altında olması gerekiyor. Sen onu ihmal etme istersen. 3 küsur çıkmış değerin. Bu normalde kabul edilebilir bir değer ama gebelik işin içine girince yüksek kalıyor
Bikaç ay önce kullandım 3 ay. Gebelik hala oluşmadığı için bıraktım. Yeterli olmuştur diye. İzmirde oturuyoruz biz de eşimle. Ailem antalyada. Doktoruma da şimdilik antalyaya geliyorum ama tabi gebelik oluşsa gelemem, izmirde de iyi bi endokrin uzmanı ve kadın dogumcu bulmak lazım. Bu kadar yol katetmişken düzenim bozulur başka doktorla diye korkuyorum vallaEvet oyleymis bende belki biliosan izmirde smyrna var infertelite merkezi.orda 2.asilamami oldum doktorum ole dedi.tiroidin normal dedi ama 2nin altinda isteriz dedi.mayistan beri kullaniyorum tsh hapini.5aydir kullaniyorum.ama hic tahlil yaptirmadim bidaha.diger hormonlarimin normal oldugu solendi.ama dedigin gbi iyi bi doktor herseyden once lazim olan sey.inofolic combi icirmedimi hic peki
Bikaç ay önce kullandım 3 ay. Gebelik hala oluşmadığı için bıraktım. Yeterli olmuştur diye. İzmirde oturuyoruz biz de eşimle. Ailem antalyada. Doktoruma da şimdilik antalyaya geliyorum ama tabi gebelik oluşsa gelemem, izmirde de iyi bi endokrin uzmanı ve kadın dogumcu bulmak lazım. Bu kadar yol katetmişken düzenim bozulur başka doktorla diye korkuyorum valla
Uzun yıllar oldu. 2 ayda bir olunca sıkıntı olmuyor aslında. Tek sıkıntı gebe kalınca gelemem. O zaman doktor değiştiricem mecburAa sasirdim izmirden antalyaya mi gidiosun sen?baya zahmetli olur o is cnim.izmirde de wardir ama ya endokrinci.nekadar zamandir gidiosu endokrine sen?
Uzun yıllar oldu. 2 ayda bir olunca sıkıntı olmuyor aslında. Tek sıkıntı gebe kalınca gelemem. O zaman doktor değiştiricem mecbur
17-18 yaşımdan beri. Adet olmuyordum çünkü. Şuan 25 yaşındayım. Gözün korkmasın bizler hem pko hem tiroit hastalarıyız bu yüzden belli aralıklarla muayene olmamız şartUzun yillar derken ?korkuttun smdi beni
17-18 yaşımdan beri. Adet olmuyordum çünkü. Şuan 25 yaşındayım. Gözün korkmasın bizler hem pko hem tiroit hastalarıyız bu yüzden belli aralıklarla muayene olmamız şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?