• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Icim ciz etti sen ole yazinca her ay bende oyleydim hic uzulme insallah en kisa zamanda olacak allahin izniyle bird kenzul ars diye bi dua var onu oku bol bol

Kızlar selam ben kullandım 4 yıldır hamile kalamıyordum .Doktorlar tüp bebek bile zor diyorlardı . 3 ay hayıt ekstraktı 50ml günde bir kahve fincanı suya 20 damla artı keçiboynuzu ve ballı zencefilli macun kullandım çok şükür halime kaldım. Çok şükür Rabbime... Allah isteyen herkese versin.

Kızlar selam ben kullandım 4 yıldır hamile kalamıyordum .Doktorlar tüp bebek bile zor diyorlardı . 3 ay hayıt ekstraktı 50ml günde bir kahve fincanı suya 20 damla artı keçiboynuzu ve ballı zencefilli macun kullandım çok şükür halime kaldım. Çok şükür Rabbime... Allah isteyen herkese versin.

rabbım nasıp etms oda vesılen olms cnm allah bagslasın.bnde neler yapıyorm ama vaktı var daha demekkı allah buyuk

Selamlar hanimlar. Bende hayit otu kullandim 2 ay ama bebis olmadi. Aksi gibi fsh ve lh yükseldi :( ondan dolayi biraktim. 2 kez tup bebek denedim o da tutmadi. Hayirlisi bakalim. Yumurta rezervim de azalmis. 29 yasindayim. Cok istiyoruz esimle umarim sizlerinde benimde olur.

Selamlar hanimlar. Bende hayit otu kullandim 2 ay ama bebis olmadi. Aksi gibi fsh ve lh yükseldi :KK43: ondan dolayi biraktim. 2 kez tup bebek denedim o da tutmadi. Hayirlisi bakalim. Yumurta rezervim de azalmis. 29 yasindayim. Cok istiyoruz esimle umarim sizlerinde benimde olur.

amin cnm ınsaallah hersey vesıle.. rabbmn bıze nasıp edecegı bı vakt var onu beklıcez sabrla budabızım ımthanmz kmsenn hayatı dort dortluk degl sukr halımıze

Nekadar guzel cnm.neyin wardi peki ?

Canim nasil yaptin ac karninami nasil bi tarif edermisin

Ya sizlerin yazıp hamile kaldığını okuyunca gözlerim doldu☺bende pko luyum ve rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş hepimize.klomen ve tarlusal kullanıyorum ilk ayımdı geçtiğimiz ay.ama hiç bi belirti yok.bir ay geçti son kanamamdan.acaba hamilemiyim diyorum ama bi kaç gün daha bekleyip test yapıcam.sanmıyorum hamile olduğumu ama ilaca yeniden başlamam için de test yapmam lazım.bakalım görücez...bende duruma göre hayıt tohumuna başlıycam.umut oldunuz bana gerçekten.

Ne işe yarıyomuş.ben birsürü şey okudum biraz önce çok tadım kaçtı pkoyla ilgili.umudumu yitirdim nerdeyse.bi de hayit tohumunu deniycem.hayırlısı olsun

Cok tesekkur ederim canim darisi basina insallah en yakin yazamanda. Tok karnina ictim ama yemekten 1 2 saat sonra falan gunde 2 defa icmeye ozen gösterdim bazen 1defa icebildim is guc kosusturma derken unutuyordum 2 ay ictim mart ve nisanda bu ayda adet olmayi beklerken hamile oldugumu ogrendim. Adetim bittikten sonra basladim dier adetime 1 hafta kala biraktim ictigin sure icindede cok duzenli adet oldum 28 yasindayim kendimi bildim bileli duzensiz adetim. Bende asilama dusunuyodum bu ay once kanal filmi cektirip direk asilama yapalim dedim esime tamam dedi ama gerek kalmadi sukurler olsun

Merhaba arkadaslar 8 yillik evliyim ve cocuk ozlemiyle yanip tutusanlardandim son 2 yilda gitmedigim doktor denemedigim kur kalmadi cunku pkoluyum. 2 ay once hayit tohumuna basladim ve bu ay cok sukur dilegim kabul oldu dun evde test yapip 2.cizgiyi gordugumde inanamadim belki bozuktur diye bir kac saat arayla 2 test daha yaptim bugunde kan verdim cok ama cok mutluyum neler denedim olmadi ama hayit tohumu sayesinde hamileyim rabbim en kisa zamanda sizlere bebis benimde kucagima almayi nasip eder insallah
merhaba bende 3 yıllık evlıyım cocuk ıcın ugrasıyoruz kıstım var o yuzden doktor bı hap verdi yarın onu kullanmaya baslıycam aynı xzamanda hayıt otuna baslasam bı zarrı olur mu acaba

hayır primolut-n isimli bi hap verdi adet gecıktırıcı olarak kullanıloyormus ama bana kıst yok etmeknıcın verdi
Garip genelde kist icin dogum kontrol hapi veriyolar bunu hic duymamistim ve bir garip tarafi daha var zaten yumurtaliklarin dogru calismadigi icin kist olusuyo birde adetini geciktirip iyice calistirmamak niye. Baska bir doktora daha git istersen canim benim kafam karisti :)

Kızlar pko olduğumu yeni ogrendim iki aydır adet olamiyorum oysaki buay çok umitliydim bebek olcak die tarlusal verdi doktor yine olmadim offff

arkadaşlar bu hayıt otunu nasıl kullanıyorsunuz acaba ? ben direk kendisini kaynayan suya atıp altını kapatıp 15 dk dinlendirip içiyorum siz nasıl yapıyorsunuz fayddasını gören arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

arkadaşlar bu hayıt otunu nasıl kullanıyorsunuz acaba ? ben direk kendisini kaynayan suya atıp altını kapatıp 15 dk dinlendirip içiyorum siz nasıl yapıyorsunuz fayddasını gören arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Ben bi çay kaşığı tohumu eziyorum biraz sonra kaynar suya atıp 10 dk bekletip süzüp içiyorum cnm dha 1 hafta oldu başlayalı sen ne zamandır iciyosun

Back