• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Bende de bu aksam kahverengi akinti seklinde basladi akintim...sanirim hayit tohumu suyundan ki benim gunu gune olurdu reglim...bir yerde de okudum duzenli olamayanlar hayit suyu 3 ay kullanmali duzene girdikden sonrada kesmelilermis..benim zaten duzenliydi bebekde oluyor kalpleri duruyordu...daha kaliteli yumurta icin denemisdim sanirim daha kesecem kullanmayi...

Merhaba arkadaslar 8 yillik evliyim ve cocuk ozlemiyle yanip tutusanlardandim son 2 yilda gitmedigim doktor denemedigim kur kalmadi cunku pkoluyum. 2 ay once hayit tohumuna basladim ve bu ay cok sukur dilegim kabul oldu dun evde test yapip 2.cizgiyi gordugumde inanamadim belki bozuktur diye bir kac saat arayla 2 test daha yaptim bugunde kan verdim cok ama cok mutluyum neler denedim olmadi ama hayit tohumu sayesinde hamileyim rabbim en kisa zamanda sizlere bebis benimde kucagima almayi nasip eder insallah

Merhaba arkadaslar 8 yillik evliyim ve cocuk ozlemiyle yanip tutusanlardandim son 2 yilda gitmedigim doktor denemedigim kur kalmadi cunku pkoluyum. 2 ay once hayit tohumuna basladim ve bu ay cok sukur dilegim kabul oldu dun evde test yapip 2.cizgiyi gordugumde inanamadim belki bozuktur diye bir kac saat arayla 2 test daha yaptim bugunde kan verdim cok ama cok mutluyum neler denedim olmadi ama hayit tohumu sayesinde hamileyim rabbim en kisa zamanda sizlere bebis benimde kucagima almayi nasip eder insallah

Cok sevindim cnm senin adina.bnde pkoyum hemde kizligimdan beri.ilacsiz adet olmam ben mesela.seninde mi boleydi adetlerin.4yillik evliyim 1seneyi gecti bebek istiyoruz Rabbimden.1kere asilama oldum nasib olmadi.2.yi denicez ins.peki sen nekadar zaman ictin hayit tohumunu?ac karna mi tok mu?gunde kac defa ?

Cok sevindim cnm senin adina.bnde pkoyum hemde kizligimdan beri.ilacsiz adet olmam ben mesela.seninde mi boleydi adetlerin.4yillik evliyim 1seneyi gecti bebek istiyoruz Rabbimden.1kere asilama oldum nasib olmadi.2.yi denicez ins.peki sen nekadar zaman ictin hayit tohumunu?ac karna mi tok mu?gunde kac defa ?
Cok tesekkur ederim canim darisi basina insallah en yakin yazamanda. Tok karnina ictim ama yemekten 1 2 saat sonra falan gunde 2 defa icmeye ozen gösterdim bazen 1defa icebildim is guc kosusturma derken unutuyordum 2 ay ictim mart ve nisanda bu ayda adet olmayi beklerken hamile oldugumu ogrendim. Adetim bittikten sonra basladim dier adetime 1 hafta kala biraktim ictigin sure icindede cok duzenli adet oldum 28 yasindayim kendimi bildim bileli duzensiz adetim. Bende asilama dusunuyodum bu ay once kanal filmi cektirip direk asilama yapalim dedim esime tamam dedi ama gerek kalmadi sukurler olsun

Cok tesekkur ederim canim darisi basina insallah en yakin yazamanda. Tok karnina ictim ama yemekten 1 2 saat sonra falan gunde 2 defa icmeye ozen gösterdim bazen 1defa icebildim is guc kosusturma derken unutuyordum 2 ay ictim mart ve nisanda bu ayda adet olmayi beklerken hamile oldugumu ogrendim. Adetim bittikten sonra basladim dier adetime 1 hafta kala biraktim ictigin sure icindede cok duzenli adet oldum 28 yasindayim kendimi bildim bileli duzensiz adetim. Bende asilama dusunuyodum bu ay once kanal filmi cektirip direk asilama yapalim dedim esime tamam dedi ama gerek kalmadi sukurler olsun

Bende adet bitince başladım hayıta perşembe günü adet olmam gerekiyor inş olmam bnde bu ay doktora tekrar başlayacağım aaşılama için belirtide yok ama bir umut işte rabbim isteyen herkese nasip etsin

ıns cnım Rabbım bızedenasıb eder ıns.hayıt tohumu alıcam dımı cnım?pekı nasıl yapıcam hazırlıgı nasıl?nekadar koyayım kaynatçam mı?su bardagıylamı yapılcak?nasıl yanı cnım adet bttıkten sonramı baslancak illa?ama ben adet olamıyorum kı:( tarlusalla getrsem olurmu?bırde demıssın ya adetıme 1 hafta brakıom dıe ben adetım nezaman gelcek bılmemkıi....offfff kafam karıstıııı

ıns cnım Rabbım bızedenasıb eder ıns.hayıt tohumu alıcam dımı cnım?pekı nasıl yapıcam hazırlıgı nasıl?nekadar koyayım kaynatçam mı?su bardagıylamı yapılcak?nasıl yanı cnım adet bttıkten sonramı baslancak illa?ama ben adet olamıyorum kı:KK43: tarlusalla getrsem olurmu?bırde demıssın ya adetıme 1 hafta brakıom dıe ben adetım nezaman gelcek bılmemkıi....offfff kafam karıstıııı
Soyle yap canim adet ol bittigi zaman icmeye basla ornegin bugun basladin 21 gun ic sonra birak bir sonraki adetine kadar ben oyle yaptim 2 ay benimde cok duzensizdi. Bir tatli kasigi tohumu su bardagina koy ustunede kaynar su 10 15 dk beklet sonra ilikken ic.

Soyle yap canim adet ol bittigi zaman icmeye basla ornegin bugun basladin 21 gun ic sonra birak bir sonraki adetine kadar ben oyle yaptim 2 ay benimde cok duzensizdi. Bir tatli kasigi tohumu su bardagina koy ustunede kaynar su 10 15 dk beklet sonra ilikken ic.

pekı cnım 21gun ıcınce ara mı wercem yanı??1 tatlı kasıgı çok dıılmı cnım ?kaynatmıcazmı ocakta cnım?

pekı cnım 21gun ıcınce ara mı wercem yanı??1 tatlı kasıgı çok dıılmı cnım ?kaynatmıcazmı ocakta cnım?
Ben 21 gun kullandim tatlim cogu kisi adet olana kadar kullaniyor ben ne olur ne olmaz diye 21 gun kullandim. Tatli kasigi cok degil su bardagi icin kaynatmiyosun demliyosun normal cay demler gibi hic bir bitkisel urunu kaynatma taraftari degilim demlemek daha faydali diye dusunuyorum.

Ben 21 gun kullandim tatlim cogu kisi adet olana kadar kullaniyor ben ne olur ne olmaz diye 21 gun kullandim. Tatli kasigi cok degil su bardagi icin kaynatmiyosun demliyosun normal cay demler gibi hic bir bitkisel urunu kaynatma taraftari degilim demlemek daha faydali diye dusunuyorum.

1 su bardagına 1 tatlı kasıgı tohum koyulcak yanı dımı cnm?nekadar demlense yeter 10 dak.yeter mı??

1,5 ay kullandım, test pozitif gibi bi kaç güne kan testi yaptırcam sonucu yazarım.
ay darısı bizlere de bana da inş canım
nasıl kullandın kaç gün içtiniz acaba 2 senedir olmuyor benim de bebeğim
ot şeklinde aktardan mı aldınız acaba

sendede mı pko war cnım ben gbı?adetlerın nasıl?sordugun arkadas hemen yazar ıns bende merak ettım?? acaba ondada mı pko wardı adetı nasıldı?benım tarlusal ıcmeden gekmıoooo:(((

sendede mı pko war cnım ben gbı?adetlerın nasıl?sordugun arkadas hemen yazar ıns bende merak ettım?? acaba ondada mı pko wardı adetı nasıldı?benım tarlusal ıcmeden gekmıoooo:KK43:((
yok canım pko sadece kilo problemim var artık kiloya atıyorum sorunu

Darısı başına canım inşallah. Aktardan hayıt tohumu aldık, dövdük biraz, sıcak suya 1 çay kaşığı attım 10 dk demlendikten sonra süzdüm çok soğutmadan içtim. Günde bir defa. Ama tabi tek başına etkili oldu mu bilmiyorum açıkcası hormonları düzenlediğini söyledi aktar.

Canim cevap yazmadim canim biraz sıkkın yada ben takiyorum kafama bos yere bilmiyorum butun hamilelik belirtilerim gecti goguslerim indi karnim agrimiyo birsey mi oldu acaba diye taktim kafama. Tohum seklinde aktarda var 1 tatli kasini 1 su bardagina koyuyosun 10 15 dk bekletmen yeter

Darısı başına canım inşallah. Aktardan hayıt tohumu aldık, dövdük biraz, sıcak suya 1 çay kaşığı attım 10 dk demlendikten sonra süzdüm çok soğutmadan içtim. Günde bir defa. Ama tabi tek başına etkili oldu mu bilmiyorum açıkcası hormonları düzenlediğini söyledi aktar.
ben de yapayım onu hiç kullanmadım

Back
X