• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Ben de bebek düşünüyorum doktora gittim herhangi bir sıkıntı var mı diye baktı bir sorun yok dedi ama bana da dedi hayıt tohumu hormonları düzenliyor böylece daha kolay hamile kalırsın internette okuduğum şeylere göre de her derde deva bir bitkiymiş ben iki haftadır içiyorum günde iki çay bardağı aç karnına normal çay gibi demlenecek dedi süzek gibi şeyler oluyor ya onu sıcak suyun içine atıp bekletiyorum tadı acı gelirse bal katılabilirmiş ama çayı şekersiz içiyorsanız tadı normal kötü değil yani bakalım ne zaman gelecek bebeğim bilgilendiririm sizleri faydası hakkında

Hepimizin gönlune göre versin Rabbim inşallah. Siz sadece sabahlarimi iciyosunuz? Herkes gunde iki bardak sabah aksam demis de. Benim fsh 10.40 cikti bakalim, nasip kısmette varsa olur inşallah.

Bana günde iki defa dedi ben bi kahvaltıdan bir de akşam yemeğinden önce içiyorum ama bir çay bardağı kadar fazla değil inşallah herkesin gönlüne göre olur

Amin. Bende regl olmayi bekliyorum. Olayim baslayacagim. Siz ne zaman basladiniz ve ne kadar kullanacaksiniz?

Iki hafta falan oldu benim adetim düzenli ama kendimde fark hissediyorum adet öncesi sinir çikolata krizleri geçti bile inşallah siz de bir an önce olursunuz :KK16:

Benimde düzenli ama fsh biraz yuksek dediler. O yuzden bir de hamile kalan cok insan var bende deniyim dedim. Adetin ilk günü mü basladiniz? Ayy inşallah hemen sonuc aliriz. Heyecanlandirdiniz beni ;)

Ben rastgele bir gün almaya başladım iki hafta düzenli içince etki ediyormuş aynen ben de çok heyecanlıyım hadi hayırlısı

Ben rastgele bir gün almaya başladım iki hafta düzenli içince etki ediyormuş aynen ben de çok heyecanlıyım hadi hayırlısı

Merhaba the ilknur, nasil gidio hayit? Bir fark etti mi? Hayit icin aci diyolar sende öyle mi dusunuyosun? Aktardan aliyorum bugun bende. Regl oldum cunki. Yaki da alcam sende ovulasyon gunlerinde yapistir 2 gun cikartma yumurtalari daha cabuk büyütüyomus. Hadi bakalim.

Ayniyim cnm yalnız degilsin ama adet olmam gerekiyor bugün otuzuncu gun olmadim daha ve istegim de ilk defa azaldı inanir misin kullandigimdan beri azman gibiydim

Ayniyim cnm yalnız degilsin ama adet olmam gerekiyor bugün otuzuncu gun olmadim daha ve istegim de ilk defa azaldı inanir misin kullandigimdan beri azman gibiydim
Ilahii::)) bakalim bende kahverengi adet kanamasi tarzinda oluyor onu duzenlemek icin iciyorum

Merhaba the ilknur, nasil gidio hayit? Bir fark etti mi? Hayit icin aci diyolar sende öyle mi dusunuyosun? Aktardan aliyorum bugun bende. Regl oldum cunki. Yaki da alcam sende ovulasyon gunlerinde yapistir 2 gun cikartma yumurtalari daha cabuk büyütüyomus. Hadi bakalim.
Ay hadi hayırlısı aci bir tat yok sekersiz cay kahve icen birisi icin normal bitki cayi gibi doktorum acı olursa bal katabilirsin dedi ben de tiksinti olmasın diye azıcık katiyorum
ama yakı acıtır mi ki tam kasiklara bir tane yeter mi acaba?
Aynen cnm ben hapini kullaniyorum gebelik için üçüncü ayim gebelik olmadi ama ben azmannn oldum:KK66:
Valla ben de öyle oldum hergün aklımda normalde hiç aklıma bile gelmezdi

Ay hadi hayırlısı aci bir tat yok sekersiz cay kahve icen birisi icin normal bitki cayi gibi doktorum acı olursa bal katabilirsin dedi ben de tiksinti olmasın diye azıcık katiyorum
ama yakı acıtır mi ki tam kasiklara bir tane yeter mi acaba?

Tadı güzel ya adacayı gibi ben hic isey atmadan ictim. Yakı konusuna gelince Biraz yakıyormuş bakalım deniycem ben. Beline koy 2 gün cikarma diyolar

Kızlarr bende dun başladım hayıta birbirimizi takıp edelım ınsaallah hamıle kalırız ayrıca yakı da kullanacam bu ay sizce ne zamn yapıstırayım yakıyı adetlıyken mi, yumurtlama donemı mı?

Back
X