- 6 Ocak 2020
- 360
- 355
- 23
- Konu Sahibi black_hayit
-
Ne gibi fayda gordunuzHayit tohumunu aktardan aldım kendim ezip kaynatarak içiyorum. Ben faydasını görüyorum. Aynı zaman da soğan suyu,aslan penceside içiyorum hepsinden 1 er bardak tek tek kaynatıyorum regli beşinci gun başladım. Dört gün oldu. Yumurtlamaya kadar devam edicem inşallah
Kimyasal gebelik geçirdim ustune.Cikolata kistim vardı bu üç kuru de uyguladım 2 taneydi biri yok olmuş sasirdim hatta israr ettim uzun sure bakıldı digeride küçülmüş. Aynı zamanda ovulasyon testide yapmış ve degerlendirmistim.Ne gibi fayda gordunuz
Ben kafama göre kullanmadım. Attara durumumu anlattım. Bana kür verdi.
Adet bitiminde başladım ben, bir sonraki beklenen adete kadar kullanacağım. Yani bana söylenen bu şekilde. Bazı arkadaşlar adetle başlamış ama başka konularda okudum, adette içince adeti kesmiş filan.Ya ben aldım hayıt suyunu ama ne zman kullanacagimi bilmiyorum şuan adet halindeyim kullansam mi yoksa temizlendikten sonra mı kullansam bilemedim hangisi doğrudur
Haber verirmisin pozitif oluncaHayit tohumunu aktardan aldım kendim ezip kaynatarak içiyorum. Ben faydasını görüyorum. Aynı zaman da soğan suyu,aslan penceside içiyorum hepsinden 1 er bardak tek tek kaynatıyorum regli beşinci gun başladım. Dört gün oldu. Yumurtlamaya kadar devam edicem inşallah
Ben de sabah aç 1 şurup ölçeği içiyorum. Henüz 1 hafta oldu. Siz nasıl içmiştiniz, yani ekstrak mı, suyla karıştırıp mı, çay mı?..Hayıt tohumu aç karna düzenli olarak için adet günlerinde içmeyin ben öyle yapmıştım ben faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz
Ben de eksraktını içiyorum, bir de bitki çayı var karışık, sanırım içinde Hayıt tohumu da var. Şifa olur inşallahBen bitki çayı gibi demleyerek içtim
Canım sana bişey sorucaktım. Bu aktarın ürünlerini kullanırken doktora gidip yumurta takibi yapıyor musun acaba? Yoksa akışına mı bıraktın naptın :) devlete gittim yumurta takibi yapmıyoruz dedi. Bu ay geçti diye özele de gitmek istemedim.Ben de sabah aç 1 şurup ölçeği içiyorum. Henüz 1 hafta oldu. Siz nasıl içmiştiniz, yani ekstrak mı, suyla karıştırıp mı, çay mı?..
Canım ben dün profesöre gittim başka bir problemden dolayı. Ultrasonla da bir bakalım dedi. Yumurtan çok güzel gelişmiş şu 1-2 günü eşinle değerlendir mutlaka dedi laf arasında ama büyüklüğünü filan sormadım o da söylemedi çünkü önceliğim başka bir şeydi. Gece çatladı sanırım. Hafif kasık ağrım vardı dün, bugün de akıntım var. 16.günüm bugün. Benim için standart gün yani. Ben artık düşünmek istemiyorum, kafama bir ferahlık geldi sanki... Sen başladın mi kullanmaya aldıklarını?Canım sana bişey sorucaktım. Bu aktarın ürünlerini kullanırken doktora gidip yumurta takibi yapıyor musun acaba? Yoksa akışına mı bıraktın naptın :) devlete gittim yumurta takibi yapmıyoruz dedi. Bu ay geçti diye özele de gitmek istemedim.
Başladım canım. Sen Bende de var bir ferahlık :) benimde bugün 15.günüm bel ağrım oldu sabah bir de akıntım var yumurtam çatladı galiba. Hayırlısı olsun. Bir dahaki ay bende gidicem başka bir doktora bakalımCanım ben dün profesöre gittim başka bir problemden dolayı. Ultrasonla da bir bakalım dedi. Yumurtan çok güzel gelişmiş şu 1-2 günü eşinle değerlendir mutlaka dedi laf arasında ama büyüklüğünü filan sormadım o da söylemedi çünkü önceliğim başka bir şeydi. Gece çatladı sanırım. Hafif kasık ağrım vardı dün, bugün de akıntım var. 16.günüm bugün. Benim için standart gün yani. Ben artık düşünmek istemiyorum, kafama bir ferahlık geldi sanki... Sen başladın mi kullanmaya aldıklarını?
İnşallah bu ay ikimiz de faydasını görürüz de adetimiz gecikince mutlu haber almaya gideriz doktoraBaşladım canım. Sen Bende de var bir ferahlık :) benimde bugün 15.günüm bel ağrım oldu sabah bir de akıntım var yumurtam çatladı galiba. Hayırlısı olsun. Bir dahaki ay bende gidicem başka bir doktora bakalım
İnşallah canım :)İnşallah bu ay ikimiz de faydasını görürüz de adetimiz gecikince mutlu haber almaya gideriz doktora
Adetle başlayan da çok bitince başlayan da bende Baslicam bilemedim nasıl icecegimi. Hamile kalan arkadaslar yazar umarımKızlar hayıt suyunu ne kadar içmeli ve ne zaman başlamalı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?