- 4 Ocak 2018
- 606
- 803
- 33
- 37
- Konu Sahibi black_hayit
-
Ben bu ay kullanıcam ama kullananlar genel olarak memnun aynı zamanda ateş takipi yapabilirsin kadınlar kulübünde konu başlıklarına bakabilirsinOvuLasYon TesTi DoqRudur Demi Yanlış DeqL
Ben hayit tohumunun kapsül olarak kullanıyorum 3.ayim olacak henüz gebelik yok ama adet 27. Gun geliyor normalde de düzenlidir arada 24 25 29 olabiliyor 3 ay kesintisiz kullanmak gerekiyor kapsülü diye biliyorum yani bu bitkiler kimine hemen etki gösteriyor kiminde malesef pek etki yok Bu arada ne zamandır bebek düşünüyorsun dr gittin miCanım. Ne kadar kullandın yumurtlama günlerinde biraktinmi birakmazsak düşük felan yaparmi
Aktarda tohum ve kapsül olarak satılıyor hatta dr danisarak kullanabilirsin eczanede de satılıyor netten bakabilirsin ismineNerde satılıyo bu dediğiniz hayt tohumu..?
Tmm tşk ederimAktarda tohum ve kapsül olarak satılıyor hatta dr danisarak kullanabilirsin eczanede de satılıyor netten bakabilirsin ismine
Rice ederim canım bitkisel de olsa iyice araştırıp öyle kullan canım bi taraftan iyi bi taraftanda sıkıntı olmasinTmm tşk ederim
Dr gittim canım kan testi yaptı muayene etti dedi bir sıkıntın yok iki adet arasında olan kist var ama o adet görünce düşer dedi sıkıntı yok bir seneyi doldur sonra gel dedi bende işte gitmeden biraz daha denemek istiyorum dün akşam başladım canım bunu içmeye inşallah inanıyorum olacak bu sefer Rabbim verecek bize de evlat eşime de keçiboynuzu pekmezi aldım yediricem canım yumurtlama günlerinde bırakıyor muyuz nasıl yapiyimBen hayit tohumunun kapsül olarak kullanıyorum 3.ayim olacak henüz gebelik yok ama adet 27. Gun geliyor normalde de düzenlidir arada 24 25 29 olabiliyor 3 ay kesintisiz kullanmak gerekiyor kapsülü diye biliyorum yani bu bitkiler kimine hemen etki gösteriyor kiminde malesef pek etki yok Bu arada ne zamandır bebek düşünüyorsun dr gittin mi
Tohumu kaynatıp mi iciyosun kapsül mu yada hazır suyu muDr gittim canım kan testi yaptı muayene etti dedi bir sıkıntın yok iki adet arasında olan kist var ama o adet görünce düşer dedi sıkıntı yok bir seneyi doldur sonra gel dedi bende işte gitmeden biraz daha denemek istiyorum dün akşam başladım canım bunu içmeye inşallah inanıyorum olacak bu sefer Rabbim verecek bize de evlat eşime de keçiboynuzu pekmezi aldım yediricem canım yumurtlama günlerinde bırakıyor muyuz nasıl yapiyim
Bide ovulasyon testi kullanabilirsin ona gore ilişki günlerini ayarlarsın inşallah tez zamanda bebislere kavusuruzDr gittim canım kan testi yaptı muayene etti dedi bir sıkıntın yok iki adet arasında olan kist var ama o adet görünce düşer dedi sıkıntı yok bir seneyi doldur sonra gel dedi bende işte gitmeden biraz daha denemek istiyorum dün akşam başladım canım bunu içmeye inşallah inanıyorum olacak bu sefer Rabbim verecek bize de evlat eşime de keçiboynuzu pekmezi aldım yediricem canım yumurtlama günlerinde bırakıyor muyuz nasıl yapiyim
Benimde fsh yüksekti geçen ay hayıt içmeye başladım bu ay gebelik olmadı ama fsh değerim çok düştü bu ayda kullanmaya devam edecem yumurtlama günlerimi değerlendirip ayın 18de umreye gidecem inşaAllah Allah’ın izniyle hamile dönerim burda hamilelik beklentisi olan herkese Rabbim hayırlısıyla sağlıkla gebelik nasip etsinBide ovulasyon testi kullanabilirsin ona gore ilişki günlerini ayarlarsın inşallah tez zamanda bebislere kavusuruz
İstiyorum 13 ay oldu isteyip 18 aydır evliyimDr gittim canım kan testi yaptı muayene etti dedi bir sıkıntın yok iki adet arasında olan kist var ama o adet görünce düşer dedi sıkıntı yok bir seneyi doldur sonra gel dedi bende işte gitmeden biraz daha denemek istiyorum dün akşam başladım canım bunu içmeye inşallah inanıyorum olacak bu sefer Rabbim verecek bize de evlat eşime de keçiboynuzu pekmezi aldım yediricem canım yumurtlama günlerinde bırakıyor muyuz nasıl yapiyim
Bide ovulasyon testi kullanabilirsin ona gore ilişki günlerini ayarlarsın inşallah tez zamanda bebislere kavusuruz
Canım inşallah karnında bebeğin le dönersin haberlerini bekliyoruzBenimde fsh yüksekti geçen ay hayıt içmeye başladım bu ay gebelik olmadı ama fsh değerim çok düştü bu ayda kullanmaya devam edecem yumurtlama günlerimi değerlendirip ayın 18de umreye gidecem inşaAllah Allah’ın izniyle hamile dönerim burda hamilelik beklentisi olan herkese Rabbim hayırlısıyla sağlıkla gebelik nasip etsin
Hayit i kapsül olarak mi kullandın canım bi de fsh kaçtı kaça düştü Rabbim umreni kabul eylesin inşallah bebeğinle dönersin bizlerede bol bol dua et lütfen...Benimde fsh yüksekti geçen ay hayıt içmeye başladım bu ay gebelik olmadı ama fsh değerim çok düştü bu ayda kullanmaya devam edecem yumurtlama günlerimi değerlendirip ayın 18de umreye gidecem inşaAllah Allah’ın izniyle hamile dönerim burda hamilelik beklentisi olan herkese Rabbim hayırlısıyla sağlıkla gebelik nasip etsin
Kapsül değil tohum kullandım havanda biraz ezip bir bardağa bir çay kaşığı demleyip günde bir kere sabah aç karnına içtim fsh 15.6dı.15 gün hayıt içtikten sonra adetin üçüncü günü fsh 10.0 çıktıHayit i kapsül olarak mi kullandın canım bi de fsh kaçtı kaça düştü Rabbim umreni kabul eylesin inşallah bebeğinle dönersin bizlerede bol bol dua et lütfen...
Oh maşallah baya düşmüş içmeye devam edecekmisin bide amh baktirmismiydinKapsül değil tohum kullandım havanda biraz ezip bir bardağa bir çay kaşığı demleyip günde bir kere sabah aç karnına içtim fsh 15.6dı.15 gün hayıt içtikten sonra adetin üçüncü günü fsh 10.0 çıktı
Evet devam ediyorum bu hafta içip bırakacam adetin birinci günü içmeye başlıyorumOh maşallah baya düşmüş içmeye devam edecekmisin bide amh baktirmismiydin
Amh hangisi oluyor tam bilmiyorumEvet devam ediyorum bu hafta içip bırakacam adetin birinci günü içmeye başlıyorum
Anti mulleren hormonu yumurta rezervleri belirtiyor bende fsh 9.51 amh 0.92 çıkmıştı rezervlerim azalmış oluyor tüp bebek önermişlerdiAmh hangisi oluyor tam bilmiyorum
Doktor istemedi benden doktorum biraz ilgisiz hormon testierimi bile kendim yapıp gösteriyorum iki defa klomen çatlatma iğnesi yaptırdı boş çıktı dönüşte dr değiştireceğimAnti mulleren hormonu yumurta rezervleri belirtiyor bende fsh 9.51 amh 0.92 çıkmıştı rezervlerim azalmış oluyor tüp bebek önermişlerdi
Hakkında hayırlısı olsun canım benim üniversite hastanesinde yapıldı infertilite bölümündeDoktor istemedi benden doktorum biraz ilgisiz hormon testierimi bile kendim yapıp gösteriyorum iki defa klomen çatlatma iğnesi yaptırdı boş çıktı dönüşte dr değiştireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?