hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Canım. Ne kadar kullandın yumurtlama günlerinde biraktinmi birakmazsak düşük felan yaparmi
Ben hayit tohumunun kapsül olarak kullanıyorum 3.ayim olacak henüz gebelik yok ama adet 27. Gun geliyor normalde de düzenlidir arada 24 25 29 olabiliyor 3 ay kesintisiz kullanmak gerekiyor kapsülü diye biliyorum yani bu bitkiler kimine hemen etki gösteriyor kiminde malesef pek etki yok Bu arada ne zamandır bebek düşünüyorsun dr gittin mi

Dr gittim canım kan testi yaptı muayene etti dedi bir sıkıntın yok iki adet arasında olan kist var ama o adet görünce düşer dedi sıkıntı yok bir seneyi doldur sonra gel dedi bende işte gitmeden biraz daha denemek istiyorum dün akşam başladım canım bunu içmeye inşallah inanıyorum olacak bu sefer Rabbim verecek bize de evlat eşime de keçiboynuzu pekmezi aldım yediricem canım yumurtlama günlerinde bırakıyor muyuz nasıl yapiyim

Tohumu kaynatıp mi iciyosun kapsül mu yada hazır suyu mu
Şöyle deyim kapsülde 3 ile 6 ay kesintisiz kullanın diyor yani kesintisiz kullanırsan da bişey olmaz çünkü hormonları dengeliyor bi aktara danış istersen

Bide ovulasyon testi kullanabilirsin ona gore ilişki günlerini ayarlarsın inşallah tez zamanda bebislere kavusuruz

Bide ovulasyon testi kullanabilirsin ona gore ilişki günlerini ayarlarsın inşallah tez zamanda bebislere kavusuruz
Benimde fsh yüksekti geçen ay hayıt içmeye başladım bu ay gebelik olmadı ama fsh değerim çok düştü bu ayda kullanmaya devam edecem yumurtlama günlerimi değerlendirip ayın 18de umreye gidecem inşaAllah Allah’ın izniyle hamile dönerim burda hamilelik beklentisi olan herkese Rabbim hayırlısıyla sağlıkla gebelik nasip etsin

Bir senedir
İstiyorum 13 ay oldu isteyip 18 aydır evliyim
Canım inşallah karnında bebeğin le dönersin haberlerini bekliyoruz

Hayit i kapsül olarak mi kullandın canım bi de fsh kaçtı kaça düştü Rabbim umreni kabul eylesin inşallah bebeğinle dönersin bizlerede bol bol dua et lütfen...

Hayit i kapsül olarak mi kullandın canım bi de fsh kaçtı kaça düştü Rabbim umreni kabul eylesin inşallah bebeğinle dönersin bizlerede bol bol dua et lütfen...
Kapsül değil tohum kullandım havanda biraz ezip bir bardağa bir çay kaşığı demleyip günde bir kere sabah aç karnına içtim fsh 15.6dı.15 gün hayıt içtikten sonra adetin üçüncü günü fsh 10.0 çıktı

Oh maşallah baya düşmüş içmeye devam edecekmisin bide amh baktirmismiydin

Anti mulleren hormonu yumurta rezervleri belirtiyor bende fsh 9.51 amh 0.92 çıkmıştı rezervlerim azalmış oluyor tüp bebek önermişlerdi
Doktor istemedi benden doktorum biraz ilgisiz hormon testierimi bile kendim yapıp gösteriyorum iki defa klomen çatlatma iğnesi yaptırdı boş çıktı dönüşte dr değiştireceğim

Doktor istemedi benden doktorum biraz ilgisiz hormon testierimi bile kendim yapıp gösteriyorum iki defa klomen çatlatma iğnesi yaptırdı boş çıktı dönüşte dr değiştireceğim
Hakkında hayırlısı olsun canım benim üniversite hastanesinde yapıldı infertilite bölümünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…