• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Arkadaslar bircok yerde hayit tohumuyla hamile kalanlarin hikayelerini okudum mrk ettigim bunu kullanip hamile kalanlar nekadar surede kalmislar
Açık konuşayım ben 41 meryem suresini tamamladiktan sonra eğer hamile kalamazsam rahmetlik babaannemin dedigini yapicam 1 kilo gerçek bala 1 kilo hayit otu katicam 1 kilo siyah kuru çekirdekli üzümü şekersiz üstüne 2 kilo su ekleyip yarim saat duduklude haslayacam baharatlı yemek yasak ekşi yemek yasak ayak sicak bel sicak tutulacak 15 günde bitecek geceleri 2 kaşık macunla 2 cay bardağı haşlanmış üzümün suyu içilecek yatilip uyulacak ama sadece geceleri içecekmişiz gece kan akışı vücutta yoğun oluyormuş rahmetlik babaannemin dediğine göre bu sekilde çok kişi hamile kalmış dualarimdan sonra hamile kalamazsam bunu uygulayacam eski köy ebesi sonuçta

Selam Arkadaşlar. Polik. Overim var. Tsh da yüksek. Diaformin verdi doktor. Bununla gebelik olabilirmiş. Kullanıp gebe kalan var mı

3 ay hayıt kullandım omg 3 ile birlikte 3. Ayda sogan kuru uyguladım 15 gün onada adet bittikten sonra 4. Gün başladım normalde adet bitiminden sonra 2. Gün başlanıyo
Soğan kürünü günde 2 defa aç karnına içmen lazım canım sabah akşam
Ben çalıştığım için akşam işten gelince ac karnına
Bide yatarken ac karnına içtim fayda etti cok şükür

3 ay hayıt kullandım omg 3 ile birlikte 3. Ayda sogan kuru uyguladım 15 gün onada adet bittikten sonra 4. Gün başladım normalde adet bitiminden sonra 2. Gün başlanıyo
Soğan kürünü günde 2 defa aç karnına içmen lazım canım sabah akşam
Ben çalıştığım için akşam işten gelince ac karnına
Bide yatarken ac karnına içtim fayda etti cok şükür
Çok teşekkür ediyorum ☺️

arkadaşlar öncelikle yüce rabbime şükürler olsun ki şifası Allahtan . adetten gün önce hayıt otu ve civan perçemi içtim sonraki adet tarihim gecikti ve test yaptım.ve hamile kaldım ve ikiz gebeliğim olmuş Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Herkese merhaba bende aktardan boyle bisey aldim 1 bardak suya karistirip icmem lazimmis bi kere icebildim tati cok kotu icemiyorum bebek dusunuyoruz ama gitmiyor nasil yapicam bilemiyorum

Eklentiler

• 1560171794778532311459.jpg
    1560171794778532311459.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 36
arkadaşlar öncelikle yüce rabbime şükürler olsun ki şifası Allahtan . adetten gün önce hayıt otu ve civan perçemi içtim sonraki adet tarihim gecikti ve test yaptım.ve hamile kaldım ve ikiz gebeliğim olmuş Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Maşallah 😊 peki ne kadar süre hamile kalamıyordun? Rahatsızlığın neydi ?

Herkese merhaba bende aktardan boyle bisey aldim 1 bardak suya karistirip icmem lazimmis bi kere icebildim tati cok kotu icemiyorum bebek dusunuyoruz ama gitmiyor nasil yapicam bilemiyorum
Duyduğum kadarıyla hamilelik için birebirmjs. Bende kullanmaya başlıcam. Ya ne kadar kötü olursa olsun sonucunda hamile kalacağını falan düşün 3 yudumda iç mecburen :)

Ne kadar süreyle kullandınız hayıtı ve adetten ne kadar önce başladınız

1 bardak suya 30 damla yaziyor bakalim bu ay gebelik olmazsa bi dahaki ay bi sekilde icicem artik
[/QUOTE
ilk hamileliğimde rahimde perde vardı laparoskopi operasyonu yapıldı ve fsh hormonum sınırdaydı 4 yıl hamile kalamadım ve menopoza girme ihtimalim de vardı ki çok şükür ki hamile kalabildim.
Anladım. Çok şükür:)

Hayıt progesteronu yükselttiği için yumurtlamayı ve kaliteyi arttırıyor. Ben de düşünüyordum hatta bundan 4-5 sene önce alıp kullandığımı hatırlıyorum ama galiba kaynattığım için acı olmuştu kullanamamıştım. Ne zaman böyle otlar içsem midem mahvoluyordu ki geçen sene en son gastrit ve reflü patlak verdi zaten. Şimdi pko nedeniyle progesteronumu arttırmak için araştırırken yine hayıtı gördüm. Ama zaten yediğim içtiğim her şeye dikkat ediyorum hem midem hem hormonlarım düzelsin diye. Hayıt midemi yakar diye korkuyorum açıkçası. Belki bardağa demleme usulü yapsam sorun olmayabilir bilemiyorum. Aranızda mide sorunu olduğu halde kullanıp rahatsızlık çekmeyen varsa yazarsa çok sevinirim.
İkinci mesele de bazıları fsh ve lh arttı demişler. Ben zaten onlar düşsün diye diyetteyim yediğim her şeye dikkat ediyorum. Bir de hayıt nedeniyle artarsa çok üzülürüm. O da korkutuyor açıkçası bilemedim kullanmalı mıyım.

Ne kadar süreyle kullandınız hayıtı ve adetten ne kadar önce başladınız
hayıt tohumunu adet başlamadan 3-4 gün önce hem adet ağrılarını geçiriyor hemde vücudun tamamıyla temizleniyor ve birde aslan pençesi çayı var onuda içtim sabah ve akşamları aç bir şekilde faydasını gördüm çok şükür

Back