• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

İnternette bu konu ile ilgili tam birşey bulamadım.
Sizin herhangi bi sorununuz var mı bunun dışında? Genel olarak kendi durumunuzu Saraçoğlu na anlatirsaniz onlar bu konuda güzel yönlendirme yapıyorlar siteleri ve numaraları varmış sanırım

Sizin herhangi bi sorununuz var mı bunun dışında? Genel olarak kendi durumunuzu Saraçoğlu na anlatirsaniz onlar bu konuda güzel yönlendirme yapıyorlar siteleri ve numaraları varmış sanırım
Bende pkos ve prolaktin yüksekliği var. Adetimin üçüncü günü kan vermem gerek diğer değerlerimi öğrenmem için. bildiğim bunlar.

Bende pkos ve prolaktin yüksekliği var. Adetimin üçüncü günü kan vermem gerek diğer değerlerimi öğrenmem için. bildiğim bunlar.
Soğan kürü denediniz mi pco için bence en etkili kürdür kendisi..hayıttan önce mutlaka onu yapın derim kilo probleminiz varsada zayıflamaya çalışın

Kızlar bende pkoluyum
Adet düzensizliğim yok 30 günde bir olutım
kilom yok 55 kiloyum
Tüylenme yok
Sadece yumurtalarımda pko görünümü var
Eşimde ileri hareket ve sayıda sorun var
Ersağdan eşim
Maca
Ginseng
Demirdikeni
Kullanıyor
Bende hayıt ekstraktı ve Omg3 kullanıyorum
Bu ay tam 2 ay oldu ve kimyasal gebelik gecirdim sanırım
Adete 2 gün kala 4.97 cıktı bhcg ve dün adet oldum
Bu ay bakalım artık devam ediyoruz ilaçlara
Bir kaç kişi duydum bu ilaçlarla hamile kalan

2243457

Hayıtla hamile kaldım diyemem Gayretullah'a dokunur.. Allah'ın nasip ettiği zaman o zamanmış... Ama hayıt kullandığım ay hamile kaldım , vesilelerimden birisi de oydu çünkü pko luyum ve pko ya iyi geliyor hayıt.. Bekarken de adet düzenleyici olarak kullanır ve fayda görürdüm.. İnşallah size de vesile olur..
Suan tedavi görüyorum peki bu durumda kullanabilir miyim acaba bilginiz var mı ve belli bir zamanı var mı

Merhaba arkadaslar 8 yillik evliyim ve cocuk ozlemiyle yanip tutusanlardandim son 2 yilda gitmedigim doktor denemedigim kur kalmadi cunku pkoluyum. 2 ay once hayit tohumuna basladim ve bu ay cok sukur dilegim kabul oldu dun evde test yapip 2.cizgiyi gordugumde inanamadim belki bozuktur diye bir kac saat arayla 2 test daha yaptim bugunde kan verdim cok ama cok mutluyum neler denedim olmadi ama hayit tohumu sayesinde hamileyim rabbim en kisa zamanda sizlere bebis benimde kucagima almayi nasip eder insallah
Kaç gün kullandınız bilgi verir misiniz lutfen

arkadaşlar bende yeni katıldım bu siteye bu hayıt tohumunu regl dönemi bitince mi içmeye başlayacağız yoksa regl yaklaşınca mı

arkadaşlar bende siteye yeni geldim hayıt tohumunu kullanmaya başlayacağız başladığımızda kanama yapmaz mı ?

ben de hayıt suyu vesilesiyle hamile kaldım çok şükür ilk ay
Aaa ben buraya cevap yazmayı unutmuşum kızlar, 7 haftalık hamileyim. Doktora gittim kalp atışlarını dinledim. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğim. Darısı sizlerin başına olsun.
Ben 2 ay soğan kürü yaptım, 1,5 ay da hayıt tohumu çayı içtim ve hamile kaldım. aylarca adet olmadığım günleri bilirim. Tedavi görmeden hamile kaldım.

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. hayıt tohumuna başladığımızda ne zaman başlamamız lazım, adetten sonra başlar isek adet kanaması olmazmı tekrardan beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim

Hayıtla hamile kaldım diyemem Gayretullah'a dokunur.. Allah'ın nasip ettiği zaman o zamanmış... Ama hayıt kullandığım ay hamile kaldım , vesilelerimden birisi de oydu çünkü pko luyum ve pko ya iyi geliyor hayıt.. Bekarken de adet düzenleyici olarak kullanır ve fayda görürdüm.. İnşallah size de vesile olur..
Kimse yardimci olnuyor ama bn anlatayim ben 28 gundur kullaniyorum hayit tohumunu bir bardak sicak suda 15 dk demleyip iciyorum yanindada ari sutu polen tablet iciyorum.. birisi 9 seneden sonra bu sekilde kullanimla hamile kalmis hemde ilk ay bu bana umut oldu off
peki bir sorum olacak hayıt tohumu adet kanaması yapmıyor mu ne zaman içmeye başlayacağız

Back