Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumu ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Enguzelmasalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
77
33
38
Kızlar selam hayıt tohumunu çok duydum Bi arkadaşım 2. Ayında hamile kalmış adetin 1. Günü başlayıp bittiğinde bırakmış sabah akşam yemekten 1 saat önce içtiğini söyledi sizde kullandınız mı nasıl sonuçlar aldınız farklı kullanım şekli varmıdır yardımlarınızı bekliyorum

Ben de onlardan biriyim Dr sorun yok dedi ama stresten hormon dengesizliği yaşamaya başladım hayıt tohumunu sabah tok karına aliyodum adetin ilk günü başladım yumurtam catladiktan 1 -2 gün sonra bıraktım ben aynı zamanda havuç kürü ve incir kürü de uyguladim aynı ay vesile oldu ve hamile kaldım

Hayıt suyu ile hamile kalmadım ama çok faydasını gördüm düzenli 3 ay kadar kullandım yumurtlama sorunum vardı hayıt suyunu kullandıktan sonra kendiliğinden yumurtam oluşup çatladı ama bu kürleri dikkatli kullanmak lazım bazı hormonları bozuyor

bende bu ay içtim.ama bakalım adet olucakmış gibi ağrılarım.var bat 21 nisan bekliyorum. yumurtlama günlerimde bıraktım hayiti on onbeş gün fln içtim heralde

Nasıl kullandınız adetli ilken başlanıp ne zaman bırakılıyor

Hayiti nasıl kullandın acaba suan bende kullanıyorum hiç bırakmadım birde 1 ay önce lap. Ve histereskopi oldum tüpümün 1i alındı sürekli kullanmam sakıncalımı bilemedim ?

Ben ilk defa bu ay doktor tavsiyesi ile kullandım olmadı

Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah. Ben de pkoluyum hayıt suyu içiyorum bu ay. İncir ve havuç kürünü nasıl uyguladınız. Günde kaç kere ne zaman başlayıp bıraktınız.

Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah. Ben de pkoluyum hayıt suyu içiyorum bu ay. İncir ve havuç kürünü nasıl uyguladınız. Günde kaç kere ne zaman başlayıp bıraktınız.
Onu adetliyken hayıtla başladım onunla birlikte bıraktım yumurtalama zamanından bir kaç gün sonra. Aç karına içiyordum kürü günde 2 defa. Yaklaşık 10 tane büyük kuru inciri kaynayan 5 bardak suyun içine atıyordum 15 dk kaynadıktan sonra suyunu süzüyordum kalanını atma arada yiyebilirsin. Havuç kürü de 5 tane büyük havucu aynı incir kürü gibi kaynayan 5 bardak suya atıp onu 20 dk kaynatıyordum. İkisi de ılıklaşınca karıştırıyordum bir sürahi koyuyordum bitene kadar buzdolabında sakladım ısıtıp ılıklaşınca içiyordum. Bitince yine hazırlıyordum yaklaşık 2-3 gün yetiyordu bana

Teşekkür ederim. Ben de adetin ilk gününden beri incir kürü yapıyordum. Bugün 8. gün havucu da ekledim. İnşallah faydasını görürüm. Peki yumurtlama oluyor muydu sizde her ay. Hormon değerleriniz nasıldı

Hormon değerlerim sınırda iyi oluyordu. Yumurtlama oluyordu son ay bu kürleri kullanırken yumurtlama zamanında kasık ağrısı oldu haftalarca devam etti. Sizinde kürleri uygularken olursa endişelnmeyin iyi bir şey

Kızlar ben henuz kullanmaya baslamadım ama arkadasım hayıt tohumunu adetın 1. Gunu baslatıp sabah aksam yemekden 1 saat once adet boyunca ıcmıs ara vermıs ilk ay sıkıntı yok adet olmus 2. Ayda adet olmus duzenlı sekılde sonra 1 kez ılıskı olmus 3. Ayda adet gormemıs 2 aydır adeti duzenlı oluyodm gene bozuldu diye uzulurken ve sadece 1 kere ılıskı oldu diye tutmaz dıye dusunup hamile kaldığını ogren mis buda bize umut olsun

Hormon değerlerim sınırda iyi oluyordu. Yumurtlama oluyordu son ay bu kürleri kullanırken yumurtlama zamanında kasık ağrısı oldu haftalarca devam etti. Sizinde kürleri uygularken olursa endişelnmeyin iyi bir şey
Ben bu ay yine hormon testi yaptırdım. Lh geçen ay 11 di. Bu ay 5 civarı. Düşüş beni mutlu etti. Bilmiyorum artık yediğime içtiğime çok dikkat ediyordum zaten. Her gün spor yapıyorum. İnşallah bu ay görürüm çift çizgiyi. İlaçlarla olmadı inşallah böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…