- Konu Sahibi Enguzelmasalim
-
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.Ben bu ay yine hormon testi yaptırdım. Lh geçen ay 11 di. Bu ay 5 civarı. Düşüş beni mutlu etti. Bilmiyorum artık yediğime içtiğime çok dikkat ediyordum zaten. Her gün spor yapıyorum. İnşallah bu ay görürüm çift çizgiyi. İlaçlarla olmadı inşallah böyle olur
İnşallah. Teşekkür ederim.Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.
ben adetten on gün sonra faln içmiştim de on gün içtim sadece fark edermi.bilmiyorum bazı bayanlar adettle birlikte başlayıp yumurtlama günlerinde bırakıyorlar içmeyi bekliyorum.bende beş günüm var adete öyle yapcamBirinci gün başlamak şart mı 3. Gün başlasam mesela olur mu
Peki ne işe yarıyor benim hormon değerlerim normal bozar mı acababen adetten on gün sonra faln içmiştim de on gün içtim sadece fark edermi.bilmiyorum bazı bayanlar adettle birlikte başlayıp yumurtlama günlerinde bırakıyorlar içmeyi bekliyorum.bende beş günüm var adete öyle yapcam
Ben hayıt tohumu ile hamile kaldım!! Bunu yazmak için buraya üye oldum başka kadınlarda ulaşmak için oğlum 2 buçuk yaşında şimdi.. Benim fsh ım yüksekti 6 yıl boyunca 3 kere tüp bebek denedik olmadı sonra ben araştırdım bitkisel ne kullanabilirim diye hayıt tohumunu buldum 1 ay boyunca her akşam 1 tatlı kaşığı havanda ezdim 1 fincan sıcak suda 10 dakika demleyip içtim. Gündüzde testere dişli aslan pençesi ile Civan perçemini birlikte bir fincan sıcak suda demleyip içtim ve o ay hamile kaldım ve çok sağlıklı bir gebelik geçirdim. Bunları denemeden işlem yaptırmayın buna rağmen olmuyorsa tüp bebek deneyin derim :)
[/
Ben cok arastırdm bende hormon bozukluğu yok kullandım hu ay bellı olur hersey ama zaten bu hayıt tohumu cok seyde faydalı adet duzenleme si ve gebelık kadınlar ıcın baslıca olanlarBende kullanmak istiyorum ama korkuyorum bütün hormonlarım normal sadece aylarca adet olmuyorum hormonlarımı bozar mı acaba?
Çok teşekkür ederim cevap için içimi ferahlattınızBen cok arastırdm bende hormon bozukluğu yok kullandım hu ay bellı olur hersey ama zaten bu hayıt tohumu cok seyde faydalı adet duzenleme si ve gebelık kadınlar ıcın baslıca olanlar
Bence once bı doktora gorunun neyden kaynaklı oldugun baksınlar ben adetlı basladım sbh aksam ac karnına adet bitene kdr ıctım arkadasım da boyle yaptı 2 ay adetlı ıctı 3. Ay hamıle kaldıÇok teşekkür ederim cevap için içimi ferahlattınızben iki aya yakındır adet olmuyorum şimdi başlasam olur mu? Belki söker adetimi
Maşaallah ne kadar güzel inşaallah bizede fayda eder.Bence once bı doktora gorunun neyden kaynaklı oldugun baksınlar ben adetlı basladım sbh aksam ac karnına adet bitene kdr ıctım arkadasım da boyle yaptı 2 ay adetlı ıctı 3. Ay hamıle kaldı
Adet sokturucu vermeleri gerekiyor sana neden e vermedılerMaşaallah ne kadar güzel inşaallah bizede fayda eder.
Ben gittim doktora herhangi bi sorunumun olmadığını söylüyorlar
Veriyorlar zaten bıktım artık söktürücü kullanmaktanAdet sokturucu vermeleri gerekiyor sana neden e vermedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?