• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumu ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay yine hormon testi yaptırdım. Lh geçen ay 11 di. Bu ay 5 civarı. Düşüş beni mutlu etti. Bilmiyorum artık yediğime içtiğime çok dikkat ediyordum zaten. Her gün spor yapıyorum. İnşallah bu ay görürüm çift çizgiyi. İlaçlarla olmadı inşallah böyle olur
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.

Birinci gün başlamak şart mı 3. Gün başlasam mesela olur mu 🙄
ben adetten on gün sonra faln içmiştim de on gün içtim sadece fark edermi.bilmiyorum bazı bayanlar adettle birlikte başlayıp yumurtlama günlerinde bırakıyorlar içmeyi bekliyorum.bende beş günüm var adete öyle yapcam

ben adetten on gün sonra faln içmiştim de on gün içtim sadece fark edermi.bilmiyorum bazı bayanlar adettle birlikte başlayıp yumurtlama günlerinde bırakıyorlar içmeyi bekliyorum.bende beş günüm var adete öyle yapcam
Peki ne işe yarıyor benim hormon değerlerim normal bozar mı acaba 🙄

tatlım hormonları düzeltiyor yüksek olanı normala az olanı da aynı şekilde düzenliyor. en çok pkoslularda ise yarıyormuş. üç denemekten zarar gelmez bunun ilgili.bir çok makale okudum yan etkisi yok gönül rahatlığıyla ic

Merhaba lar ben de 20 gündür içiyorum hayit suyunu faydasını görenler hamile kalanlar geri dönüş yaparlarsa bizlerde umut olur bende hamile kalırsam mutlaka yazicam benim gibi uğraşanlara umut olur ..

Çocuk istemeye başladıktan sonra adetim 35 günde oluyordu Doktora bana yumurta tembelliği var dedi letu verdi adetimin 3. Günü kullanmaya başladım sonra çatlatma iğnesi kullandım ama adet gördüm Hayıt tohumunu yeni duydum ve dün başladım etkisini gören var mı

Ben hayıt tohumu ile hamile kaldım!! Bunu yazmak için buraya üye oldum başka kadınlarda ulaşmak için oğlum 2 buçuk yaşında şimdi.. Benim fsh ım yüksekti 6 yıl boyunca 3 kere tüp bebek denedik olmadı sonra ben araştırdım bitkisel ne kullanabilirim diye hayıt tohumunu buldum 1 ay boyunca her akşam 1 tatlı kaşığı havanda ezdim 1 fincan sıcak suda 10 dakika demleyip içtim. Gündüzde testere dişli aslan pençesi ile Civan perçemini birlikte bir fincan sıcak suda demleyip içtim ve o ay hamile kaldım ve çok sağlıklı bir gebelik geçirdim. Bunları denemeden işlem yaptırmayın buna rağmen olmuyorsa tüp bebek deneyin derim :)

Bunu duymak gerçekten çok mutlu etti bende bu ay başladım adetimin 1. Gunu sabah akşam içmeye birde famara hap kullanıyorum onuda adetimin 3. Gunu basladım 5 gun kullancam pko rahatsızlığım var yumurtlama tembelliğinden oluyormuş bendeki yumurtlama olsun diye o hapıda aldım inşallah hepimiz çift çizgi görürüz mübarek ayda

Ben hayıt tohumu ile hamile kaldım!! Bunu yazmak için buraya üye oldum başka kadınlarda ulaşmak için oğlum 2 buçuk yaşında şimdi.. Benim fsh ım yüksekti 6 yıl boyunca 3 kere tüp bebek denedik olmadı sonra ben araştırdım bitkisel ne kullanabilirim diye hayıt tohumunu buldum 1 ay boyunca her akşam 1 tatlı kaşığı havanda ezdim 1 fincan sıcak suda 10 dakika demleyip içtim. Gündüzde testere dişli aslan pençesi ile Civan perçemini birlikte bir fincan sıcak suda demleyip içtim ve o ay hamile kaldım ve çok sağlıklı bir gebelik geçirdim. Bunları denemeden işlem yaptırmayın buna rağmen olmuyorsa tüp bebek deneyin derim :)
[/

Bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum bütün hormonlarım normal sadece aylarca adet olmuyorum hormonlarımı bozar mı acaba?

Bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum bütün hormonlarım normal sadece aylarca adet olmuyorum hormonlarımı bozar mı acaba?
Ben cok arastırdm bende hormon bozukluğu yok kullandım hu ay bellı olur hersey ama zaten bu hayıt tohumu cok seyde faydalı adet duzenleme si ve gebelık kadınlar ıcın baslıca olanlar

Ben cok arastırdm bende hormon bozukluğu yok kullandım hu ay bellı olur hersey ama zaten bu hayıt tohumu cok seyde faydalı adet duzenleme si ve gebelık kadınlar ıcın baslıca olanlar
Çok teşekkür ederim cevap için içimi ferahlattınız 🥰 ben iki aya yakındır adet olmuyorum şimdi başlasam olur mu? Belki söker adetimi

Çok teşekkür ederim cevap için içimi ferahlattınız 🥰 ben iki aya yakındır adet olmuyorum şimdi başlasam olur mu? Belki söker adetimi
Bence once bı doktora gorunun neyden kaynaklı oldugun baksınlar ben adetlı basladım sbh aksam ac karnına adet bitene kdr ıctım arkadasım da boyle yaptı 2 ay adetlı ıctı 3. Ay hamıle kaldı

Bence once bı doktora gorunun neyden kaynaklı oldugun baksınlar ben adetlı basladım sbh aksam ac karnına adet bitene kdr ıctım arkadasım da boyle yaptı 2 ay adetlı ıctı 3. Ay hamıle kaldı
Maşaallah ne kadar güzel inşaallah bizede fayda eder.
Ben gittim doktora herhangi bi sorunumun olmadığını söylüyorlar

Bak canım bende yeni bi konu açtım inşaallah tecrübeliler yardımcı olurlar bize istersen gel sende beraber deneyimlerimizi paylaşırız

Back