• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumu ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veriyorlar zaten bıktım artık söktürücü kullanmaktan
Bu sefer gene kullanın sokturucu tu bnde cok kullandım biliyorum adet olunca dedıgım gbı deneyin bence doktorunuza gebelık dusundugun uzu soylersenız yumurtlama tembelliği ıcın ılacta verıcektır ben klomen kullandm bana ıyı gelmedi famara ılcına basladım bı yandan da hayıt tohumu ile destekliyorum sızde dr ile gorusup bı deneyin isterseniz

Bu sefer gene kullanın sokturucu tu bnde cok kullandım biliyorum adet olunca dedıgım gbı deneyin bence doktorunuza gebelık dusundugun uzu soylersenız yumurtlama tembelliği ıcın ılacta verıcektır ben klomen kullandm bana ıyı gelmedi famara ılcına basladım bı yandan da hayıt tohumu ile destekliyorum sızde dr ile gorusup bı deneyin isterseniz
Tamam biraz daha olmazsam öyle yapayım artık teşekkür ederim 🙏

Hiç bir sorun olmaz yan etkisi yok tam aksine hormonlari düzenliyor kullanmaya başlayın düzenli kullanmak önemli tabii sabah akşam 1 çay kaşığı hayit tohumunu havanda biraz dövüp üzerine kaynamış bir bardak sıcak suyu döküp iliyinca süzüp içiyorsunuz hepsi bu

Ben bu ay yine hormon testi yaptırdım. Lh geçen ay 11 di. Bu ay 5 civarı. Düşüş beni mutlu etti. Bilmiyorum artık yediğime içtiğime çok dikkat ediyordum zaten. Her gün spor yapıyorum. İnşallah bu ay görürüm çift çizgiyi. İlaçlarla olmadı inşallah böyle olur
benimde lh 14 du en son nasıl düştü seninki acaba

Merhaba lar ben de 20 gündür içiyorum hayit suyunu faydasını görenler hamile kalanlar geri dönüş yaparlarsa bizlerde umut olur bende hamile kalırsam mutlaka yazicam benim gibi uğraşanlara umut olur ..
bende 20 gün kullandim ama bu ay adet olmadim 15 bu gecti kan verdim negatif sökturucu verdi kullandim salı günü bitti ilacim hala adet olmadim. ya

benimde lh 14 du en son nasıl düştü seninki acaba
Canım o ay hayıt suyu içmiştim ama çok düzenli değil. Bi ara aspir yağı kullanmıştım. her adet olduğumda üçüncü gün gidip ölçtürüyordum. Ama hala düzenli adet olamıyordum. Doktorum bana bu matematik gibi işlemez sayısal verilere takılma demişti. Ayrıca eşimde de sperm ileri hareketlilik düşüktü. Tabi ben onun söylediği gibi aşırı rahat olamadım..Artık pes ettim bu ay aşılamaya hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim. Yani şunu düzenli kullandım düştü diyemem.

Canım o ay hayıt suyu içmiştim ama çok düzenli değil. Bi ara aspir yağı kullanmıştım. her adet olduğumda üçüncü gün gidip ölçtürüyordum. Ama hala düzenli adet olamıyordum. Doktorum bana bu matematik gibi işlemez sayısal verilere takılma demişti. Ayrıca eşimde de sperm ileri hareketlilik düşüktü. Tabi ben onun söylediği gibi aşırı rahat olamadım..Artık pes ettim bu ay aşılamaya hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim. Yani şunu düzenli kullandım düştü diyemem.
bende hayit kullandim geçen ay ama hala adet olmadim en son ramazan bayramında olmustum ama hiç bukdr gecikmezdi en son geçen hafta kan verdim gecikmenin 16. günü negatif sökturucu verdi doktor kullandim.biteli 4 gün oldu hala gelen yok nasil oldu bende anlamadim

bende hayit kullandim geçen ay ama hala adet olmadim en son ramazan bayramında olmustum ama hiç bukdr gecikmezdi en son geçen hafta kan verdim gecikmenin 16. günü negatif sökturucu verdi doktor kullandim.biteli 4 gün oldu hala gelen yok nasil oldu bende anlamadim
Bazen yaz mevsiminde gecikmeler daga çok yaşanabiliyor. Ben geçen sene üç ay regl olmadığımı biliyorum. Ama söktürücüye rağmen olmaması garip tabi. Doktora tekrar git istersen

Hayıt tohumunu 4 gündür her sabah aç olarak ılık içiyorum. Adetim normalde 5. Gün kesilir çok az bulanık olur. Ama bugün 5.güne rağmen simsiyah kan geliyo hala ara ara. Bu enteresan.

Hayıt tohumunu 4 gündür her sabah aç olarak ılık içiyorum. Adetim normalde 5. Gün kesilir çok az bulanık olur. Ama bugün 5.güne rağmen simsiyah kan geliyo hala ara ara. Bu enteresan.
Adetliyken mi başladın? Nasıl güzel etki ediyor mu? Bide nasıl ve ne zaman içiyorsun? Anlatır mısın canım

Adetliyken mi başladın? Nasıl güzel etki ediyor mu? Bide nasıl ve ne zaman içiyorsun? Anlatır mısın canım
Canım adetin 2.günü içtim adetim biraz fazla kanamalı oldu ve ağrısız geçti bilmiyorum daha nasıl tepki olacak. Yumurtlamaya kadar içmeye devam edeceğim dün bitti adetim. Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce kaynamış suda demleyip ılık içiyorum.

Selam ben pkoluyum nişanlıyken içtim nikahıma ıkı ay kala başladım günde iki kere bazen 3 kere içtim ilk geceden kaldım

Back