Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumu hapı ne zaman baslamalıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ağrı oluyor ama daha çok üşütmüşüm de midemi bozmuşum gibi. Soluğu tuvalette alıyorum öyle olunca hapa başladığımdan beri var. Ama sabahları aç karnına incir yiyorum o da yapıyor olabilir

Bende solugu tuvalette aliyorum. Icmeye korkuyorum az sonra baska birsey olur .Herhalde birakacam. ASLINDA istemiyorun cok inanmistim bu vesile olacak diye.

Bende solugu tuvalette aliyorum. Icmeye korkuyorum az sonra baska birsey olur .Herhalde birakacam. ASLINDA istemiyorun cok inanmistim bu vesile olacak diye.
Ben bırakmayacağım hormonları düzenliyor diye metabolizma hızlanıyor olabilir bi kaç haftaya alışır vücudum

Her daim içebilir siniz herhangi bir zararı yok ben tohumunu alıp kendim cay halinde hazırlayarak gunde ıkı uç bardak içiyorum daha hesaplı oluyor ama hapında civanpercemi falan da var birkaç bitki içeriyor hapı daha etkilidir düzenlemede benı. Aylık masrafım 30 ü bulmuyordur heralde

Bu da 27 lira sanırım ama sadece hayıt içeriyor

Kizlar ben hayıt tohumu hapı aldim. Ne zaman baslamalıyım?bugun hemen baslayimmi yoksa adetimin 1ci gunumu bekleyim.
Ben birinci günü başlamıştım. O ay adet kanamam aşırı aşırı yoğun oldu .tabi herkeste öyle olacak diye bişey yok ama ped yetismiyodu. Eğer yoğun olursa bence evden çıkmayın ki zaten virüs yüzünden de durumlar malum . İlk günü bekleyin. Genelde en az üç veya 6 ay kullanılıyo ama ben yumurtam catladiktan iki gün sonra bıraktım hamileysem bebege zarar vermesin diye ve şükürler olsun ki o ay hamileydim. Ben aynı ay incir ve havuç ve hayırlı birlikte kullandım. İncir yumurta oluşumu, olgunlaşmasını ve kalitesini etkiliyo ,havuç çatlamasını sağlıyor. İncir aynı zamanda prolaktin hormonunu yükselttiği için hayita başlamıştım. Tabi hayıt östrojen hormonu barındırdığı için üremeyi arttırıyor

Cok sevindim canim hamile kalmana darisi insallah tum Anne olmak stiyenlere. 5 gundur bende kulaniyorum Karin agrisi yaptigi icin birakmayi dusundum ama birakmiyacam. Hayirlisi artik.gunde 1tane iciyorum.incir yok evde yoksa bende yerdim virusden dolayi cikmiyorum disari

Doğru dua edin kesinlikle. Ben hep sağlıklı bi bebeğim olsun istedim güzel ahlaklı olsun vs vs ama uykulu ve gazsız demeyi de unutmayın. Basit gelebilir ama 5 buçuk aydır yaşamaya da annelik yapmaya da gücüm kalmadı. Şimdi nerede evlat sahibi olmak isteyen birini görsem , hamile birini görsem onlar için dua ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Huzurlu çocuklarınız olsun isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın

Amin canim insAllah.Allahim sana sabir ve guc kuvet versin.hayirlisiyla bu gunlerde gecer.

Canım bu hayıt otu çikolata kisti olanlarda kullanımını çayını içsek?
Hamile kalmayı kolaylaştırı mi? Bal çörekotu tarçın karışımı içerken hayıt otu çayı içsek ıkisi birlikte zararlı olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim

Allah sabır versin. Bende dua ederken hep öyle dua ettim uyuyan gazsız huzurlu karakterli diye. Şimdilik öyle gibi de duruyor inşallah büyüyünce de öyle oluyorlar

Kist varsa hiç bişey denemeden bi ay soğan kürü yapın içinizi temizlesin sonra hayıt kullanın

Allah sabır versin. Bende dua ederken hep öyle dua ettim uyuyan gazsız huzurlu karakterli diye. Şimdilik öyle gibi de duruyor inşallah büyüyünce de öyle oluyorlar
Evim yüksek olsa atıp kurtulmak istiyorum kendimi o noktaya kadar geliyorum.

Ayy demeyin öyle. Daha küçükmüş büyüdükçe düzelir gazı da geçer uykusu da düzene girer kolik miydi
Evet . İnşallah düzelir. Annelik yapmaya onu doğru bi şekilde yetiştirmeye gücüm yok . Rabbim tüm annelere hayırlı sağlıklı uykulu gazsız bebekler nasip etsin , güç kuvvet versin

Peki hayıt çayını ne zaman içmek lazım adet bitince mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…