- Konu Sahibi Gunes 1115
Ben sadece hayıtı kullanıyorum. Adetimi düzenlesin hormonlarımı düzenlesin diyeSiz ne için bunları kullanıyorsunuz acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sadece hayıtı kullanıyorum. Adetimi düzenlesin hormonlarımı düzenlesin diyeSiz ne için bunları kullanıyorsunuz acaba![]()
Adet olunca başlıyorsun 3 ay devam aralıksızPeki hayıt çayını ne zaman içmek lazım adet bitince mi ?
Teşekkür ederim cnmAdet olunca başlıyorsun 3 ay devam aralıksız
Regl bitiminden 2 yada 7 hafta sonra diyor Saraçoğlu ben 2 gün sonra başladımMerhaba canım soğan kürüne ne zaman baslanmalı ?
Merhaba bende hayıt tohumu kullanmak istiyorum adet düzenlemesi için bir düşük yaptım 5 ay once hala hamile kalamadım ve adetlerim iyice düzensizlelti ama korkuyorumda zararı olur diye sizde herhangi bir sorun oldumuBen bırakmayacağım hormonları düzenliyor diye metabolizma hızlanıyor olabilir bi kaç haftaya alışır vücudum
Hayır olmadı hala kullanıyorum memnunum şimdilikMerhaba bende hayıt tohumu kullanmak istiyorum adet düzenlemesi için bir düşük yaptım 5 ay once hala hamile kalamadım ve adetlerim iyice düzensizlelti ama korkuyorumda zararı olur diye sizde herhangi bir sorun oldumu
Adetin 3. Günü bugün başladım adetlyken başlanıyor diymiHayır olmadı hala kullanıyorum memnunum şimdilik
Evet bende 2nci günü başlamıştımAdetin 3. Günü bugün başladım adetlyken başlanıyor diymi
Bi an korkmustum ama bırakmadım canım gunde 1 hap iciyordum simdi ikiye cikardim. 450 mg oluyor.Ben luteal fazı uzatmak icin kulanıyorum. Yumurta catladıktan sonra 9 gun sonra adet oluyorum. Normalde 12 13 yada 14 gun sonra olmalıymıs.Ben bırakmayacağım hormonları düzenliyor diye metabolizma hızlanıyor olabilir bi kaç haftaya alışır vücudum
Yaa benimde 17nci günde kanamam oldu. Ara kanama mı yoksa başka bişey mi var bilmiyorumBi an korkmustum ama bırakmadım canım gunde 1 hap iciyordum simdi ikiye cikardim. 450 mg oluyor.Ben luteal fazı uzatmak icin kulanıyorum. Yumurta catladıktan sonra 9 gun sonra adet oluyorum. Normalde 12 13 yada 14 gun sonra olmalıymıs.
İ
Alla alla canım. Ilk defamı oldu oyle.ne zamandır iciyorsun. 3 ay oldumu?Yaa benimde 17nci günde kanamam oldu. Ara kanama mı yoksa başka bişey mi var bilmiyorumadet gibi değil ama yumurtlama kanaması gibi de değil. Devam ediyorum hapa günde 1 tane. Hayırlısı Allahtan
Yok olmadı 17 gün oldu başlayalı daha ilk kutu bitmedi. Değişik ağrılarım başladı bi de alt rahmimde yanma gibi. Devam ediyorum ilaca hayırlısı artıkAlla alla canım. Ilk defamı oldu oyle.ne zamandır iciyorsun. 3 ay oldumu?
Bendede degisik agrılarım var. Hayirlısı canim cok kotulesirse 1 2 gun birak o gunde agrın olmazsa o zaman hapdandır.Yok olmadı 17 gün oldu başlayalı daha ilk kutu bitmedi. Değişik ağrılarım başladı bi de alt rahmimde yanma gibi. Devam ediyorum ilaca hayırlısı artık
Ağrı 1-2 saat oldu daha olmadı. Kanama da durdu. Lekelenme gibi oldu geçti yani. AnlamadımBendede degisik agrılarım var. Hayirlısı canim cok kotulesirse 1 2 gun birak o gunde agrın olmazsa o zaman hapdandır.
Cok sukur. Evet oda olabilir. Bende 4 gun sonra basliyacam ovülasyon testlere.Ağrı 1-2 saat oldu daha olmadı. Kanama da durdu. Lekelenme gibi oldu geçti yani. AnlamadımBi ovülasyon testi yapıcam belki yumurtlama ile alakalıdır diye
Recetesiz alinabiliyor mu yoksa dr mi yazmaliKizlar ben hayıt tohumu hapı aldim. Ne zaman baslamalıyım?bugun hemen baslayimmi yoksa adetimin 1ci gunumu bekleyim.
Recetesiz alabilirsiniz.Recetesiz alinabiliyor mu yoksa dr mi yazmali
Bi an korkmustum ama bırakmadım canım gunde 1 hap iciyordum simdi ikiye cikardim. 450 mg oluyor.Ben luteal fazı uzatmak icin kulanıyorum. Yumurta catladıktan sonra 9 gun sonra adet oluyorum. Normalde 12 13 yada 14 gun sonra olmalıymıs.
İ
InsAllah canim daha belli degil 16inci gun yumurtuluyordum simdi 13 incl gun. 3 maisda adet olursam insAllah olmam tabi. uzamis oluyor luteal faz. Haber ederim sanaBenim de aynı şekilde luteal fazım 9 gün sürüyor, 2 kimyasal geçirdim, sanırım bundan kaynaklı. Geçen ay soğan kürü, bu ay aslan pençesi kullandım ama sonuç aynı. Sizde nasıl işe yaradı mı? İnşallah faydalı olmuş, direkt 14 güne kavuşmuşsunuzdur :) Sonucu paylaşırsanız sevinirimben de hayıta başlayabilirim..