Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumu hapı ne zaman baslamalıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende de pco var, ilaçsız adet olamıyorum. İlaçla olduğum adetin 1. Günü başladım adet olacak mıyım diye ve 53. Gün adet oldum çok şükür. 3 adet dönemi devam edeceğim bence faydalı baya, ben hayıt suyu aldım aksu vital, kullanımı daha kolay diye

Ben bırakmayacağım hormonları düzenliyor diye metabolizma hızlanıyor olabilir bi kaç haftaya alışır vücudum
Merhaba bende hayıt tohumu kullanmak istiyorum adet düzenlemesi için bir düşük yaptım 5 ay once hala hamile kalamadım ve adetlerim iyice düzensizlelti ama korkuyorumda zararı olur diye sizde herhangi bir sorun oldumu

Merhaba bende hayıt tohumu kullanmak istiyorum adet düzenlemesi için bir düşük yaptım 5 ay once hala hamile kalamadım ve adetlerim iyice düzensizlelti ama korkuyorumda zararı olur diye sizde herhangi bir sorun oldumu
Hayır olmadı hala kullanıyorum memnunum şimdilik

Ben bırakmayacağım hormonları düzenliyor diye metabolizma hızlanıyor olabilir bi kaç haftaya alışır vücudum
Bi an korkmustum ama bırakmadım canım gunde 1 hap iciyordum simdi ikiye cikardim. 450 mg oluyor.Ben luteal fazı uzatmak icin kulanıyorum. Yumurta catladıktan sonra 9 gun sonra adet oluyorum. Normalde 12 13 yada 14 gun sonra olmalıymıs.
İ

Yaa benimde 17nci günde kanamam oldu. Ara kanama mı yoksa başka bişey mi var bilmiyorum adet gibi değil ama yumurtlama kanaması gibi de değil. Devam ediyorum hapa günde 1 tane. Hayırlısı Allahtan

Yaa benimde 17nci günde kanamam oldu. Ara kanama mı yoksa başka bişey mi var bilmiyorum adet gibi değil ama yumurtlama kanaması gibi de değil. Devam ediyorum hapa günde 1 tane. Hayırlısı Allahtan
Alla alla canım. Ilk defamı oldu oyle.ne zamandır iciyorsun. 3 ay oldumu?

Yok olmadı 17 gün oldu başlayalı daha ilk kutu bitmedi. Değişik ağrılarım başladı bi de alt rahmimde yanma gibi. Devam ediyorum ilaca hayırlısı artık
Bendede degisik agrılarım var. Hayirlısı canim cok kotulesirse 1 2 gun birak o gunde agrın olmazsa o zaman hapdandır.

Bendede degisik agrılarım var. Hayirlısı canim cok kotulesirse 1 2 gun birak o gunde agrın olmazsa o zaman hapdandır.
Ağrı 1-2 saat oldu daha olmadı. Kanama da durdu. Lekelenme gibi oldu geçti yani. AnlamadımBi ovülasyon testi yapıcam belki yumurtlama ile alakalıdır diye

Benim de aynı şekilde luteal fazım 9 gün sürüyor, 2 kimyasal geçirdim, sanırım bundan kaynaklı. Geçen ay soğan kürü, bu ay aslan pençesi kullandım ama sonuç aynı. Sizde nasıl işe yaradı mı? İnşallah faydalı olmuş, direkt 14 güne kavuşmuşsunuzdur :) Sonucu paylaşırsanız sevinirim ben de hayıta başlayabilirim..

InsAllah canim daha belli degil 16inci gun yumurtuluyordum simdi 13 incl gun. 3 maisda adet olursam insAllah olmam tabi. uzamis oluyor luteal faz. Haber ederim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…