Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumu hapı ne zaman baslamalıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gunes 1115

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
28
6
6
39
Kizlar ben hayıt tohumu hapı aldim. Ne zaman baslamalıyım?bugun hemen baslayimmi yoksa adetimin 1ci gunumu bekleyim.

Kizlar ben hayıt tohumu hapı aldim. Ne zaman baslamalıyım?bugun hemen baslayimmi yoksa adetimin 1ci gunumu bekleyim.
Bende bugün başladım. Agnucaston adı. Adet olunca başlanıyormuş ben ikinci günü başlamış oldum. 3 ay aralıksız kullanıcam

Başka bekleme.. Ben kullanıyorum 1. Ayım bitti 2 aya başladım...

Basladim hadi hayirlisi
Hemen başladıysanız unutmayın 3 adet görmeden bırakmamanız gerekiyor arada başladınız çünkü. Bi de bazı araştırmalara göre zamansız kullananlarda hormonları farklı etkilediği yazıyor çok araştırdım ben. Eskiden ebeler de adet olunca iç diyorlarmış bi nedeni olmalı tabi. Hormonlar en iyi o zaman belli oluyor ve yumurtalar adet zamanı gelişmeye başlıyor

Tsk ederim bilgilendirdigin icin

Ben sıvısı ı kullanmıştım. Adetliyken içilmiyordu.
Eğer yumurtlama içinse evet öyle hatta yumurtlamaya kadar içilip bırakılıyor. Ama adet düzensizliği varsa veya hormon düzenlemek için kullanılıyorsa 1 gün bile ara vermeden 3 ay kullanmak gerekiyor. Bi gün dahi unutulursa baştan başlamak gerekiyor o kadar önemli yani

Yani bana doktor hamile kalmayı kolaylaştırsın diye verdi hiçbir sorunum yok. Adetliyken başla dedi ama ne zamana kadar içeyim sormadım hiç. O zaman yumurtlamaya kadar içsem olur değil mi ?

Adetliyken içilmez diye biliyorum ben.

Eklentiler

• 20200326_230130.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 99
Yani bana doktor hamile kalmayı kolaylaştırsın diye verdi hiçbir sorunum yok. Adetliyken başla dedi ama ne zamana kadar içeyim sormadım hiç. O zaman yumurtlamaya kadar içsem olur değil mi ?
Sorununuz yokmuş yeterli olur. Ama sonuçta doktorunuz vermiş en güzeli ona sormak

Benim kullandığım hapın prospektüsünde böyle yazıyor. Özellikle adet sırasında bile diye belirtilmiş

Eklentiler

• A6D04F68-1CCA-40BF-8B8D-517D68A579F6.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 93
Eczaneden mi alıyorsunuz bu ilacı bn hayıt tohumu Civan percemi ve aslan pençesini karıştırıp kullanıyorum. Baş dönmesi yaptı sanırım bnde

Eczaneden mi alıyorsunuz bu ilacı bn hayıt tohumu Civan percemi ve aslan pençesini karıştırıp kullanıyorum. Baş dönmesi yaptı sanırım bnde
Evet eczaneden. Aslan pençesi ve hayıt aynı işe yarıyor aktar niye aynı şeyi koymuş. Civanperçemi progesteron yükseltiyor o da baş dönmesi uyku isteği halsizlik yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…