Canim konu baya gecmis :) hayit otu kullandim kisa bi sure. Esimde caksir suyu ictii. 4444 salati tefriciye duasini okumustuk ve hemen hamile oldugumu ogrendim. Suan kizim 14 aylik cok sukur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Rabbim ol deyince oluveriyor iste
Efulim siz oldukça bilgi sahibisiniz sanırım.. çok okudum ancak okudukça kafam da çok karıştı. Siz bana bir fikir verebilir misiniz rica etsem.
TSH: 0.524
LH: 15
s ESRADIOL: 390.05
PLORAKTİN: 17.17
FSH: 17.49
Ancak ilk denemem başarısız oldu.. yumurtam hiç bir etki vermedi tedaviye 2. İçin doktor 21 gün doğum kontrol hapı ardından tekrar adetle tedavi dedi. Bende kendimce incir kürü başladım.. sence başka ne yapabilirim ? Ya da doğru yapmış mıyım
arkadaşlar merhaba baya da olmuş yazılalı umarm biri gorur.
hayıt tohumu ve aslan pencesi aynı anda icildiğinde zararı olur mu ?ben cayını kullanıyorum bu ikisi karısık .lutfen bilgi verin
Efulim siz oldukça bilgi sahibisiniz sanırım.. çok okudum ancak okudukça kafam da çok karıştı. Siz bana bir fikir verebilir misiniz rica etsem.
TSH: 0.524
LH: 15
s ESRADIOL: 390.05
PLORAKTİN: 17.17
FSH: 17.49
Ancak ilk denemem başarısız oldu.. yumurtam hiç bir etki vermedi tedaviye 2. İçin doktor 21 gün doğum kontrol hapı ardından tekrar adetle tedavi dedi. Bende kendimce incir kürü başladım.. sence başka ne yapabilirim ? Ya da doğru yapmış mıyım
Canım incir prolaktini yükseltir kürünü bırak normal şekilde yediğim halde 14 den 30 çıktı ve prolaktin yüksekliği gebeliğe engel.. Estradiol 390.05 çıktığı halde tüp bebek başlanmasına çok şaşırdım çünkü bu çok çok yüksek bi değer nerde yapıldı hangi hastane hangi doktor? Yumurtalık kisti yükseltiyor genelde e2 değerini