İkisi de hormon dengeleyici. İkisini de kullanabilirsin. Sırf FSH'ı düşürür denmesi yanlış. Yüksek olanı düşürür düşük olanı yükseltir. Her ikisi de. Ben Aslan pençesi kullanarak dengelemiştim hormonlarımı. Estradiolün çok yüksek. Kesinlikle dengeleyici bişey kullanman şart. İncir kürü falan yapma sakın aklında olsun. E2'yi iyice arttırır.kızlar merhabalar
Bende pcos dan müzdaribim Lh 9,75 fsh 4,68 estradiol 140 (bu değerler adetlıyken yapılmadı)
Kilom normal adetlerim düzenli cok şükür
İnofolic kullanıyorum 3 aydır bu ay adetten 2 gun sonra sogan kuru uyguladım 10 15 gune kadar tekrar jınekologa görunucem 3 ayda gebelık olmassa esınle bırlıkte gel demıstı
Eşim icin urolojıye randevu aldık salı gunune urolojı yapıyor diye bılıyorum sperm testını
Simdi siZinde tecrübelerinize ihtiyacım var :)
Kımileri hayıt otunu öneriyor kimileri aslan pencesını sizce hangisine baslamalıyım adet olunca ??
Aslan pencesınde hep fsh yukseklıgınden bahsedılıyor ama dedıgım gıbı benım lh yuksek siz ne dusunuyorsunuz ?
İkisi de hormon dengeleyici. İkisini de kullanabilirsin. Sırf FSH'ı düşürür denmesi yanlış. Yüksek olanı düşürür düşük olanı yükseltir. Her ikisi de. Ben Aslan pençesi kullanarak dengelemiştim hormonlarımı. Estradiolün çok yüksek. Kesinlikle dengeleyici bişey kullanman şart. İncir kürü falan yapma sakın aklında olsun. E2'yi iyice arttırır.
Rica ederim :)O zaman regl ile beraber aslan pencesıne baslıyım.
Sagol paylasımın ıcın:)
Hayıt hormon dengeleyici. Aslan pençesi de öyle gerçi. Yüksek olanı düşürüyor düşük olanı yükseltiyor. Hayıt süt yaptıysa tek nedeni prolaktini düşük olduğu için sütü olmayan biri içmiştir prolaktini yükseltip süt üretimini arttırmıştır. Ama yüksek olanı daha yükseltmez.arkadaşlar merhaba; benimm de prolaktinim sınıra yakın hayıt tohumuna başladım .ama bazı yerlerde emziren kadınlarda süt arttırır diye yazıyor. siz de ya da yakınınızda prolaktini sıkıntı olup hayıt tohumu ile dengelenen var mı ? ya tereddüt ettim yoksa bende aslan pençesine döneyim mi? yardımlarınızı bekliyorum.
kızlar merhabalar
Bende pcos dan müzdaribim Lh 9,75 fsh 4,68 estradiol 140 (bu değerler adetlıyken yapılmadı)
İnofolic kullanıyorum 3 aydır bu ay adetten 2 gun sonra sogan kuru uyguladım 10 15 gune kadar tekrar jınekologa görunucem 3 ayda gebelık olmassa esınle bırlıkte gel demıstı
Eşim icin urolojıye randevu aldık salı gunune urolojı yapıyor diye bılıyorum sperm testını
Kımileri hayıt otunu öneriyor kimileri aslan pencesını sizce hangisine baslamalıyım adet olunca ??
Aslan pencesınde hep fsh yukseklıgınden bahsedılıyor ama dedıgım gıbı benım lh yuksek siz ne dusunuyorsunuz ?
Hayıt hormon dengeleyici. Aslan pençesi de öyle gerçi. Yüksek olanı düşürüyor düşük olanı yükseltiyor. Hayıt süt yaptıysa tek nedeni prolaktini düşük olduğu için sütü olmayan biri içmiştir prolaktini yükseltip süt üretimini arttırmıştır. Ama yüksek olanı daha yükseltmez.
Hayıt hormon dengeleyici. Aslan pençesi de öyle gerçi. Yüksek olanı düşürüyor düşük olanı yükseltiyor. Hayıt süt yaptıysa tek nedeni prolaktini düşük olduğu için sütü olmayan biri içmiştir prolaktini yükseltip süt üretimini arttırmıştır. Ama yüksek olanı daha yükseltmez.
Rica ederim gönül rahatlığı ile iç.teşekkür ederim içim çok rahatladı.
Rica ederim gönül rahatlığı ile iç.
Dengeleyici çaylar aç içilmez. Yemeklerden 1-2 saat sonra iç.içiyorum valla bakalım neler olucak görücez. :)) sabah aç karnına akşamda yemekten 2 saat sonra falan içiyorum.. aç içmeye çalışıyorum . nasıl içmem gerektiğine emin olamadım ama öyle içiyorum.
Efulimm hayıt ve aslan pençesi arasındaki etki farkını araştırıyorum.Dengeleyici çaylar aç içilmez. Yemeklerden 1-2 saat sonra iç.
Hayit fsh yukseltirmi birden yukseldiDengeleyici çaylar aç içilmez. Yemeklerden 1-2 saat sonra iç.
İkisi de faydalı olur. Ama e2 düşüklüğüne en iyi etki bal tarçın çörekotu ya da incir küründe oluyor. Ama incir kürü prolaktin de yükseltiyor. Düşükse kullanabilirsin ama yüksekse bal tarçın çörekotu yap. Ben incir yaptım benim de düşüktü hem e2 hem prolaktin. Prolaktini yükseltti. Sonra Aslan pençesi içtim de dengelendiEfulimm hayıt ve aslan pençesi arasındaki etki farkını araştırıyorum.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla bu konularda bayağı bilgi sahibisin.
E2 değerim reglin 2.günü 12 çıktı. Acaba hangisi bana daha faydalı olur aslan pençesi mi, hayıt tohumu mu?
Yükseltmez başka sebepleri vardır. Devam edin düzenli kullanmayaHayit fsh yukseltirmi birden yukseldi
Merhaba canım benimde sık sık basit kist oluşuyordu. Yumurta tembelliğinden kaynaklanıyormuş. En son doktor yine var dedi ve ben aktara gittim hemen bana hayıt sıvı ekstresi ve içinde aslan pençesi civan perçemi ve hayıt otu olan bayan çayı verdi. Sadece 1 ay kullandım ve korkarak gittim kontrole ama çok şükür kistim gitmişti. İlk gebeliğim dede kistim vardı aynılarını kullandım ve o ay hamile kalmıştım. Ama düşük yaptım başka sebeplerden ötürü. İyi biyerden al ve düzenli kullan canım inşallah düzene girer.kızlar merhabalar
Canim konu baya gecmis :) hayit otu kullandim kisa bi sure. Esimde caksir suyu ictii. 4444 salati tefriciye duasini okumustuk ve hemen hamile oldugumu ogrendim. Suan kizim 14 aylik cok sukur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Rabbim ol deyince oluveriyor isteMerhaba canım benimde sık sık basit kist oluşuyordu. Yumurta tembelliğinden kaynaklanıyormuş. En son doktor yine var dedi ve ben aktara gittim hemen bana hayıt sıvı ekstresi ve içinde aslan pençesi civan perçemi ve hayıt otu olan bayan çayı verdi. Sadece 1 ay kullandım ve korkarak gittim kontrole ama çok şükür kistim gitmişti. İlk gebeliğim dede kistim vardı aynılarını kullandım ve o ay hamile kalmıştım. Ama düşük yaptım başka sebeplerden ötürü. İyi biyerden al ve düzenli kullan canım inşallah düzene girer.
Maşallah Rabbim hayırlı ömürler versin yavrunuza caksır suyu nedir acabaCanim konu baya gecmis :) hayit otu kullandim kisa bi sure. Esimde caksir suyu ictii. 4444 salati tefriciye duasini okumustuk ve hemen hamile oldugumu ogrendim. Suan kizim 14 aylik cok sukur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Rabbim ol deyince oluveriyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?