Rabbim sifa versin insallahAslinda bende de durum iyi deyil zaten. 11 aylik evliyim bir kimyasal gebeliyim var. Ama 11 ayin hepsini denemedik. Yani ikj ay vajinizm, iki ayagir grip sonrasi adet olmadim, bir ay antiniotik icin korunmak derken artik neredeyse 4 ya 5 ay denedik biz de coxuk icin. Ben de d.k hapi istemiyorum. Adetim de gecti. Hamile kalma olasiligicok düşük. Cunki 25ci gune kadar pik yakalayamadim. Gec yumurtlama olduysa bir ihtam oyle olmusdurki inamin cok az. Doktora gidicem belkde kist diycek ve d.k hapi vericek. Bir ayimiz da boyle havaya gidicek. Aslinda ben nisanda hayit otu kullandim. 14 gun. Adetin ilk gunu basladim. Ama bitiminde baslamak gerekiyormur. Cogunda ilk kullanimda adet gecikmesi yaşanmis. Adet olunca bu ay da deniycem. Hem doktoruma da danisirim. InsaAllah hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize ❤
Bence sende bu testere disli aslan pencesini kullan . Ve evet doktora gitmeyi ihmal etme. Hayıt suyunu kullandim bende ama sonra aratirdik kisti olanlarda pek iyi gelmiyomus diye hatirliyorum. Bence sende testere disli aslan pencesi kullan hayitin yaninda. En azindan hormonlarini dengeler. Tabi doktora danismanda fayda var. Bende suan beklemedeyim. Eger gebelik olursa haberlesiriz olmazsada devam kürlere :)