* eltime herşeyin farkında olduğuma dair acık acık bi konusmama mı yapayım?
* Bu konuşmayı yaparsanız kendini birşey zannedip daha fazla üstünüze gelir.
*Herşeyin farkında olduguma dair açık olmayan alttan alttan laflar mı sokayım?
*Onun seviyesine inmek istiyor musunuz bir daha düşünün.
*Kayınvalideme onun yaptıgı gibi şikayette bulunup dolduruşa geliyosun mu diyeyim?
*Sürekli o yanında olduğu için yine onun tarafını tutar kötü sen olursun daha fazla canın sıkılır.
*Amannn banane yaa ne yaparsanız yapın deyip görüp susmaya mı devam edeyim?
*Aynen yapmanız gereken bu. Bırakın kendilerince takılsınlar. Söylememek beğenmemektir. Söz gümüşse sükut altındır derim susarım
Hayır oturmıcam. Ondan cekindigimden degil onların konularına dahil olmak istemiyorum o yüzden susuyorum. Onlar iyi olsunda ben araya sogukluk sokmuş gibi olmayayım naparsa yapsın diyorum. Acaba hatam bu mu?Aman niye gizliyorsun ki o kim terminatör mü?
Canım kvcim bak her boş zamanımda geliyorum diye bana hediye almış kıyamam desene.
Ay halamıza gittik nasıl tatlı kadın çok güzel geçti günümüz desene.
Çekme lafını sinme yani.
Ve umarım aynı binada oturmayacaksındır.
Ee yani dimi? Bunlar istiyorki sabah kahvaltılarından cıkmıyayım sabah gidip aksam döneyim. Ama ben yapamam ki bunu. Boş bi beklenti.iyi de daha nişanlısınız
bu nasıl bir beklenti anlamadım.
bence yüz göz olmayın.
adı hayırsızlıksa hayırsız olun.
Zaten yüz göz olmamam sorunİYi de daha nişanlıyken bu kadar yüz göz olmak niye? Sorunuzun sonunda “nişanlı” olduğunuzu tekrar belirtmeseydini evli sanardım, çünkü o kadar fazla samimi olmuşsunuz.
Elti dediğiniz insanın kuzeni sizin çok mu yakın arkadaşınız da kalkıp kahve içmeye davet ediyorsunuz ki?
Biraz da siz kaşınmışsınız açıkçası. Aranızda mesafe koymamışsınız. O yüzden daha evlenmeden evlenmiş gibi olaylar yaşamaya başlamışsınız.
Nişanlınızın annesini aramanız da çok yersiz ve saçma olmuş.
Nişanlınızın annesi dahil eltiniz olacak kişiye bence biraz mesafeli davranın. Bu kadar yüz göz olmaya gerek yok.
Merhaba merhaba, bitti gitti işte.
Ee yani dimi? Bunlar istiyorki sabah kahvaltılarından cıkmıyayım sabah gidip aksam döneyim. Ama ben yapamam ki bunu. Boş bi beklenti.
Zaten yüz göz olmamam sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?