• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayırsever arıyorum:)

Evet canım ben de öyle duydum. Hatta kendi adımıza yapınca işin içine duygular karisabilirmis o yüzden yabancı birinin yapması daha iyu olurmuş. Canım ben yapabilirim hatta karşılıklı yapalım mı? Ben senin için sen de benim için?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen daha once yaptınmı?:26:

kendınde yapabılırsın, başkası da yapabılır. , annemın bır hoca arkadasına yaptırmıstım ben :ssz:

off bende ıste namazında nıyazında daha once gormus gene gorebılecek bırını arıyorum hayrınaaa:5::5:
zaten herkes hemen göremıyormus..
yattı ama gördüğü ben degıldım, yüzümü görmemıs
zaten en son çocukken gormustu kadın benı. sanırım yuzumu görmemesı normaldı :1:

sen daha once yaptınmı?:26:

5 vakit namazimi kiliyorum tabi ama istihareyi geçenlerde bi kez kendim için yapmıştım. Rüyayı uyaninca unuttum ama ardından hissettiklerim bambaşka oldu. Dua ma cevap oldu resmen. Ama bide başkasının benim için kalmasını isterdim. Yine de seçim senin tabiki

5 vakit namazimi kiliyorum tabi ama istihareyi geçenlerde bi kez kendim için yapmıştım. Rüyayı uyaninca unuttum ama ardından hissettiklerim bambaşka oldu. Dua ma cevap oldu resmen. Ama bide başkasının benim için kalmasını isterdim. Yine de seçim senin tabiki

ya ben senın ıcın yatarım ama ben daha kendım ıcın goremedım malesef o yuzden sen benım ıcın yatar gorursen ben senın ıcın goremezsem sözumu tutamamıs gıbı olurum:34:

ya var aslındada sımdı nasıl dıyım ben kımınle evlenıcem bı ıstıhareye yatarmısın dıye dıyememkı:26:
güvendıgın bırıyse sorun olmaz. hmm, kımınle evlenıcem olur mu kı? hayatında bırı olur hayırlı mı hayırsız mı dıye yatar ve birinin yatmasını ıstersın. öyle olur mu bılmıyorum çünkü; senın bıle tanımadıgın bırını başkası nasıl anlatacak ki sana :) yuzunu falan göremez heralde :)

merhaba bdv people:3::3:
ben gunlerdır ıstıhareye yatıyorum malesefkı bısey goremedım benım yerıme ıstıhareye yatmak ısteyen bı hayırsever cıkarmı acaba?:26:
Kaç gün yaptınız peki,1 gün mü sadece 7 gün yapabilirsiniz diye biliyorum bende.

Son düzenleme:
ya ben senın ıcın yatarım ama ben daha kendım ıcın goremedım malesef o yuzden sen benım ıcın yatar gorursen ben senın ıcın goremezsem sözumu tutamamıs gıbı olurum:34:

Yok canım benim sen benim için kıldıktan sonra zaten sözünü tutmuş olursun ;-) gerisi Allah'ın bileceği iş ..

güvendıgın bırıyse sorun olmaz. hmm, kımınle evlenıcem olur mu kı? hayatında bırı olur hayırlı mı hayırsız mı dıye yatar ve birinin yatmasını ıstersın. öyle olur mu bılmıyorum çünkü; senın bıle tanımadıgın bırını başkası nasıl anlatacak ki sana :) yuzunu falan göremez heralde :)

O konuda katılıyorum. Eğer mesele kısmetse birinin olması lazım

O konuda katılıyorum. Eğer mesele kısmetse birinin olması lazım

hayırlı hayırsız dıyede yapılıyo ama evlenecegın kısıyı gormek ıcınde yapılabılır:26:

Back