Sürekli kalacak mi canim
Benim sıra gelince söylerim inşallah sonra silersin olmaz mı?
Tamam canım inşallahTamam kuzum listede kalıp kalmaması muhim değil zaten sana okuyacağımız zaman söylersen isminle daha samimi edilmiş olur dua. Sonradan sileriz biiznillah
eğer kabul ederseniz turkce mealini okurumCanm herkes biliyor degil ki kitaptan turkce meailinden okursun niyet onemli sen iste yeterki
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kızlar hastalığım gecikti inşallah hamileymdir sizlerde hamile kalırsınız inşallah dualarınızı eksik etmeyinCanlar kitapta okuduklarımı sizinlede paylaşmak istedim insanın daha çok azmedesi geliyor ve içi huzur doluyor buyurun okuyun inşaAllah.
"Olmuş ve olacak şeyler hakkında kalem kurumuştur. Lakin Allâh-u Te'âla senin hakkında bir iş murad ederse, seni o işe DUA etmen için harekete geçirir... "
*Allah Resûlü (s.a.v) buyurdu:
"Allah'a kabul edileceğini kesinkes bilerek dua edin. Çünkü Allah gafil kalbin duasını kabul etmez." Tirmizî.
Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten ben (onlara çok) yakınım. Bana dua edince, dua edenin duasına cevap veririm. O halde, doğru yolu bulmaları için benim davetime uysunlar, bana iman etsinler. (Bakara Suresi), 186
@HemDeliHemAsik__Eva_ C cansu_tr @glmserser @Hayalimdi gercek oldu ftmclk Esseteacher @Lokumcukk
Canım beni eklememişsintugce0640 @blondgunes @Zehra_gns @compeng Esseteacher @yelsem @GlySn @tuce_tuce @41EEEEE41
Canlar listemiz şuan 8 kişi alımlara da açık yeni başlandı katılmak ister misiniz?
Sırası ile her kişiye 41 Yasin suresi okunuyor. Herhangi bir zaman belirlenmedi yani zaman sınırı yok yorulmayacağız ağırdan okumaya çalışacağız.
eğer kabul ederseniz turkce mealini okurum
Canım beni eklememişsin
Canım ben bunu bi sorayim sizede dönüş yaparım şuan adetliyim zaten ismimin karsinina ercan kızı tuğçe yazarsan sevinirimCanım listeyi sürekli güncellediğim için eski sayfalardan alıntı yaparak ismin olmadığı zamandan güncelledim sanırım hemen düzeltiyorum hakkını helal et
Canım ben bunu bi sorayim sizede dönüş yaparım şuan adetliyim zaten ismimin karsinina ercan kızı tuğçe yazarsan sevinirim
Hadi inşaAllah canım Rabbim önce seni sonra bizi sevindirsin inşaAllah ozamanRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kızlar hastalığım gecikti inşallah hamileymdir sizlerde hamile kalırsınız inşallah dualarınızı eksik etmeyin
Allah razı olsun canımHadi inşaAllah canım Rabbim önce seni sonra bizi sevindirsin inşaAllah ozaman
Test yapsana canım ben heyecanlandım burdanAllah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?