- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- 83
Canım iki gün daha geçsin direk doktoruma gidecem o zaman yazarım sonucu sizeTest yapsana canım ben heyecanlandım burdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iki gün daha geçsin direk doktoruma gidecem o zaman yazarım sonucu sizeTest yapsana canım ben heyecanlandım burdan
Allah razı olsun canim çok çok saolAminn Rabbim himaye etsin canım @Hayalimdi gercek oldu Hayırlı Sabahlar
Ben alıyorum 4 taneyide birazdan okurum. Kafam bulanık kızlar.hakkınızı helal edin eğer bir yanlsim olursa elimden geldiğince okucam inalalahKalan ; 4 Hayırlı sabahlar kızlar
Ben alıyorum 4 taneyide birazdan okurum. Kafam bulanık kızlar.hakkınızı helal edin eğer bir yanlsim olursa elimden geldiğince okucam inalalah
Tam canim saolasin.guzel kaplı arkadaşlar.insan gormedende dost olabiliyormus.şükürHelal olsun canım ne yanlışı inşirah suresinide oku gönül ferahlığı için inşaAllah
Allah sana da eşine de yardım etsin canın benim eşim de gidiyor arada seni anlıyorum dua et bol bolKızlar beni biraz idare edermisiniz.eşim görev gidiyor.kafam çok karisik.yine okurum . Bu gün olmazsa yarın.dualarinizi eksik etmeyin nolur. Rabbim surda okunan dualar hürmetine hepimize evlat
nasip eylesin.hayirlica.kimin ne isteği varsa hayirlica gerceklessin
Ben okudum canımKızlar okumalarınız bittiğinde haber verin daha sonra sırada ki arkadaşımıza geçeceğiz
Ediyorum canim şükür gider gelir insallahAllah sana da eşine de yardım etsin canın benim eşim de gidiyor arada seni anlıyorum dua et bol bol
Canim beni simdilik listeden silermisin bir.haftaya memlekete gidicem.nisana kadar internet sorunum.olur giremem.okuyamam hakka gecmiyom donunce devam ediyo olursaniz yazarim yine... allah kabul etsin