Konu sahibi olmak zor canım hep yanlış anlaşılan kişi olursunKızlar sanki burada her gün 5-er 10-ar tane alıyormuşsunuz gibi yada her gün 1 kişiye 41 tane okunuyormuş, bunaltılıyor muşsunuz gibi dağıldınız gittiniz valla kimse de durmak zorunda değilde, sayımız falan az ağırdan alarak okuyoruz, zaman sınırı da yok.. Ne bileyim benim vicdanım sızlardı yani.
Çıkartırım. Allah razı olsun inşAllah dualarınız kabul görür.
Öyle deme sultan eğer başka okuyacakları çok şeyleri varsa ve yetistiremeyip mesul kalmaktan korktularsa o arkadaşlar da haklılar, Allahu Teala onlara da bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu güzel kardeşliğe ve birliktelige halel getirmekten hep birlikte imtina edelim, şeytana fırsat vermeyelimKızlar sanki burada her gün 5-er 10-ar tane alıyormuşsunuz gibi yada her gün 1 kişiye 41 tane okunuyormuş, bunaltılıyor muşsunuz gibi dağıldınız gittiniz valla kimse de durmak zorunda değilde, sayımız falan az ağırdan alarak okuyoruz, zaman sınırı da yok.. Ne bileyim benim vicdanım sızlardı yani.
Çıkartırım. Allah razı olsun inşAllah dualarınız kabul görür.
Öyle deme sultan eğer başka okuyacakları çok şeyleri varsa ve yetistiremeyip mesul kalmaktan korktularsa o arkadaşlar da haklılar, Allahu Teala onlara da bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu güzel kardeşliğe ve birliktelige halel getirmekten hep birlikte imtina edelim, şeytana fırsat vermeyelim
Canim.yazabilirsin benide okuyabildigimz kadar dimi okudukca yazarim kime niyetleniyosaktugce0640 @blondgunes Z Zehra_gns @compeng Esseteacher yelsem GlySn tuce_tuce 4 41EEEEE41
Canlar listemiz şuan 8 kişi alımlara da açık yeni başlandı katılmak ister misiniz?
Sırası ile her kişiye 41 Yasin suresi okunuyor. Herhangi bir zaman belirlenmedi yani zaman sınırı yok yorulmayacağız ağırdan okumaya çalışacağız.
kardeşim katilmayi çok isterdim ama kurani bilmiyorumtugce0640 @blondgunes Z Zehra_gns @compeng Esseteacher yelsem GlySn tuce_tuce 4 41EEEEE41
Canlar listemiz şuan 8 kişi alımlara da açık yeni başlandı katılmak ister misiniz?
Sırası ile her kişiye 41 Yasin suresi okunuyor. Herhangi bir zaman belirlenmedi yani zaman sınırı yok yorulmayacağız ağırdan okumaya çalışacağız.
Canm herkes biliyor degil ki kitaptan turkce meailinden okursun niyet onemli sen iste yeterkikardeşim katilmayi çok isterdim ama kurani bilmiyorum
Hosbuldum canm sen kime okuyoruz simdi soyle okuyayim.hemen 1 taneLISTEMIZ
sSultans Ergün Kızı Sultan
Rakika Hatice Kızı Hanife
__Eva_
C cansu_trUfuk Kızı Cansu
@glmserserSeçil
@Hayalimdi gercek olduNecip Kızı Hatice
ftmclk Süleyman Kızı Fatma
Esseteacher Esraa
@Lokumcukk
Liste alımlara açıktır.
HoşgeldinEsseteacher Esracığım
SıraRakika Hanife Kızı Hatice'de
Kalan; 17
Canım çok isterim ama şu an başka okumalarım var gündüz çalışıyorum zaten akşamları yetiştiremem hepsini...tugce0640 @blondgunes Z Zehra_gns @compeng Esseteacher yelsem GlySn tuce_tuce 4 41EEEEE41
Canım çok isterim ama şu an başka okumalarım var gündüz çalışıyorum zaten akşamları yetiştiremem hepsini...
Onları bitirdikten sonra katılırım inşallah :)
Canım bende bir tane alıyorum ne zamana kadar acabaLISTEMIZ
sSultans Ergün Kızı Sultan
Rakika Hatice Kızı Hanife
__Eva_
C cansu_trUfuk Kızı Cansu
@Umutvar123
@glmserserSeçil
@Hayalimdi gercek olduNecip Kızı Hatice
@Lokumcukk
ftmclk Süleyman Kızı Fatma
Liste alımlara açıktır.
SıraRakika Hanife Kızı Hatice'de
Kalan; 18
Canım bende bir tane alıyorum ne zamana kadar acaba
Sürekli kalacak mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?