- 26 Ocak 2018
- 426
- 523
- 103
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim cümlemize nasip eder inşallah ❤ son 4 taneyi okudum yarın sıradaki arkadaşa gecebiliriz :)))Hanife için bitane okudum kalan 4. Hanımlar biraz daha seri olalım bence .
Allah kabul eder insallah Hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip eder canım benim
2 tane alıyorumSıradaki Arkadaşımız __Eva_ Nefise Kızı Ayşe
Haydi Bismillah
KALAN : 41
sSultans kusura bakmayın ben işten yeni geldimde yemek yapcam öncesinde şimdi okuyum bi tane akşam misafirim var onlar gelene kadar ne kadar okursam yazarım
Henüz değil canım ben zaten takip ediyorum burayı okuyunca yazarım..Kızlar aktif misiniz alım yapalım mazeretli olanlar da bildirsin lütfen.
C cansu_tr
@Hayalimdi gercek oldu
ftmclk
tugce0640
Reengarenk
A aselatilgan
Sen aklımdasın biliyorum canım karısıklık olmus k.bakmaHenüz değil canım ben zaten takip ediyorum burayı okuyunca yazarım..
Canım ben hafta sonu müsait olamıyorum hiç 2 tane alayım okurum kalan 28Kızlar aktif misiniz alım yapalım mazeretli olanlar da bildirsin lütfen.
C cansu_tr
@Hayalimdi gercek oldu
ftmclk
tugce0640
Reengarenk
A aselatilgan
Tamam canımCanım ben hafta sonu müsait olamıyorum hiç 2 tane alayım okurum kalan 28