Allah razı olsun Rabbim hepimizi hakiki dostlarla karsilastirsinAllah sevenlerini artırsın hanifeciğim
Allah razı olsun Rabbim hepimizi hakiki dostlarla karsilastirsin
Helal olsun canım..Hakkını helal edersen canım ben isterim
Amin Allah razı olsun Sultan kardeşim :) Cennetin sultanlarindan olasın inşallah :))Canlar önemli birşey söyleyeceğim şimdi nasıl ki kendimiz için birşey isterken ellerimizi açıp samimiyet ile arzularımızı dile getiriyor, taleplerde bulunuyorsak baskası içinde aynı şekil dua etmemiz gerek. Mevlâ onun için istediğini ozaman sana da verir.
Niyet çok önemli bunu neden söylüyorum bazen niyetimizde kayma olabilir beşeriz sonuçta niyetlerimizi sürekli yoklamamız gerekir. Okumalarımız bittikten sonra mutlaka kişi'nin ismi ile birlikte samimiyet ile dua etmek müstehaptır.
Allah zahmetleri zayi etmeyendir onun hazinelerinden hiçbirşey eksilmez. İnşaAllah kısa zamanda hepiniz murad ettiklerinize kavusursunuz.. Amin..
Hanife kardeşim için 2 tane alırım onun dışında devam edemeyeceğimi bildiriyorum hakkınızı helal edinLISTEMIZ
sSultans Ergün Kızı Sultan
Rakika Hatice Kızı Hanife
@Madammor
C cansu_trUfuk Kızı Cansu
Umutvar123
@glmserserSeçil
C cibilicibilisaksak06Sait Kızı Gamze
miyaww__
@Hayalimdi gercek olduNecip Kızı Hatice
Reengarenk
ftmclk Süleyman Kızı Fatma
Liste alımlara açıktır.
SıraRakika Hanife Kızı Hatice'de
Kalan; 20
Mucize açtı unuttu galiba söylemeyi o da artık ayrıldı ilgilenemeyecek olduğundan dolayı
Tamam o zaman beni de çıkarsın ilgilenen arkadaş sonra kargaşa çıkıyorMucize açtı ama açıklamasını yapti listeyi başka arkadaşlar devam ediyor
Canım beni çıkartabilir misin ben her gün okuyup arkadaşlarıma dua ediyorum sizlere ... benim çok okumam var yetişemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?