Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım biliyorum. Ve cok merak ediyorum neden girmediğini açıkçası endiseliyim de :/ aslında grupla o ilgileniyordu ama o gelmeyince mecbur ben devraldimCanim sSultans arkadasimiz 14 Marttan bu yana hic girmemis hala mazeretli olamaz ki.
Hayir olsun insAllah kotu bir durum yoktur.Evet canım biliyorum. Ve cok merak ediyorum neden girmediğini açıkçası endiseliyim de :/ aslında grupla o ilgileniyordu ama o gelmeyince mecbur ben devraldim
İnsallah canım benim inşallah :/Hayir olsun insAllah kotu bir durum yoktur.
Forum disinda iletsimde olan arkadas yok mu ki sorup ogrensekİnsallah canım benim inşallah :/
Bildigim kadarıyla yok ne yazık ki.Forum disinda iletsimde olan arkadas yok mu ki sorup ogrensek
Canım yanlış yazmışsın Cansu için okunmuştu zaten sırada Hatice arkadaşımız varHayırlı evlat sahibi olmak için 41 yasin suresi
sSultans Ergün Kızı Sultan(Mazeretli)
Rakika Hatice Kızı Hanife
@Madammor
C cansu_tr Ufuk Kızı Cansu
@Hayalimdi gercek oldu Necip Kızı Hatice (Mazeretli)
ftmclk Süleyman Kızı Fatma
@Lokumcukk Çiğdem
A aselatilgan Merve
Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti
@kanikey Büşra
Dil-i bitab Saliha
masal3487 Nevzat kızı Özgün
Liste alımlara açıktır.
C cansu_tr
Cansu kardeşimiz için okuyoruz.
Kalan:41
*Herkes en az bir adet okusun arkadaşlar*
Tam onu duzeltiyordum fatmacim sen yazmışsın tüh ya yakalndimCanım yanlış yazmışsın Cansu için okunmuştu zaten sırada Hatice arkadaşımız var
Yakalarım seni böyle şaka bi yana eline koluna sağlık canım uğraşıyorsun bizler için helal etTam onu duzeltiyordum fatmacim sen yazmışsın tüh ya yakalndim
Ben bugünden itibaren mazaretliyim bitince mi okumaya başlaycam?Hayırlı evlat sahibi olmak için 41 yasin suresi
sSultans Ergün Kızı Sultan(Mazeretli)
Rakika Hatice Kızı Hanife
@Madammor
C cansu_tr Ufuk Kızı Cansu
@Hayalimdi gercek oldu Necip Kızı Hatice (Mazeretli)
ftmclk Süleyman Kızı Fatma
@Lokumcukk Çiğdem
A aselatilgan Merve
Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti
@kanikey Büşra
Dil-i bitab Saliha
masal3487 Nevzat kızı Özgün
Liste alımlara açıktır.
@Hayalimdi gercek oldu Necip kızı Hatice için okuyoruz.
Kalan:41
*Herkes en az bir adet okusun arkadaşlar*
Helal olsun sizler de helal edin her zaman aktif olamıyorum ❤❤Yakalarım seni böyle şaka bi yana eline koluna sağlık canım uğraşıyorsun bizler için helal et
Mazeretin bitince sırada kim varsa ona okursun güzelim sıkıntı yapmaBen bugünden itibaren mazaretliyim bitince mi okumaya başlaycam?
Sıradaki ne mi yoksa baştan mi okumam laizm,birikmişleri de temizlenince okurum sorun olmazMazeretin bitince sırada kim varsa ona okursun güzelim sıkıntı yapma
Yok canım sayı tamamlanmış oluyor 41den fazla okumuyoruz. Kime denk gelirsen ona okursun inşallah, tamam mı?Sıradaki ne mi yoksa baştan mi okumam laizm,birikmişleri de temizlenince okurum sorun olmaz
Tamam canim sagol:)Yok canım sayı tamamlanmış oluyor 41den fazla okumuyoruz. Kime denk gelirsen ona okursun inşallah, tamam mı?