- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
İsmin ne güzelim? Listeye ekliyorum seniİyi geceler kızlar ben de dahil olabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmin ne güzelim? Listeye ekliyorum seniİyi geceler kızlar ben de dahil olabilir miyim?
Tamam canım fil suresini dağıtalim o zaman
Adım özgün canım(nevzat kızı özgün)İsmin ne güzelim? Listeye ekliyorum seni
Gelmiş geçmiş olsun canımAnam sıra bana gelmiş ağzınıza sağlık canlar dün siteye giremedim baş ağrısi çektim gün boyu öldurdu beni .
Allah razı olsun canım benimGelmiş geçmiş olsun canım
2 aldim kalan 8 , daha fazla okuyabilirim ama birer tane de olsa diger arkadaşlarımızın nefesi gecsinKendim için 3 tane aldım kalan 10
Ben de o yüzden bekliyorum2 aldim kalan 8 , daha fazla okuyabilirim ama birer tane de olsa diger arkadaşlarımızın nefesi gecsin
Canim mazereti olmayanlari etiketle istersen 1 er tanecik okuyuversinler CansumuzaBen de o yüzden bekliyorum
Sabah 10 buçukta etiket yaptım bugün canım yeni arkadaşı listeye eklerken muhakkak görürler sık boğaz etmiş gibi olmaktan korkuyorumCanim mazereti olmayanlari etiketle istersen 1 er tanecik okuyuversinler Cansumuza
Tamam canım :*kızlar mazeretliyim bir kaç gün
Ses çıkmadı mervecim ya paylaşalım 2 tane aldım cansu için kalan:6Kalanı paylaşıyomuyuz okuyan yoksa en güzel anne adayları