- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
3 aldim kalan 177 tane alıyorum kalan:20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 aldim kalan 177 tane alıyorum kalan:20
Canım zaman çok az mış ben öyle hızlı okuyamıyorum maalesef Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah yinede yarın müsait olabilirsem sana yazarım okuyabildiğim kadar okumaya çalışırım benimde kaynanam umreye gidecek bu aralar onun telaşkası var yarın uygun olursam sana yazarım ben yoldaşa bol bol dua ederim Allah yardımcısı olsun Şafi ve Nafi isimlerinin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallahsSultans
Rakika
__Eva_
C cansu_tr
@Hayalimdi gercek oldu
ftmclk
Reengarenk
A aselatilgan
Gullbahcemm
baronnes
Dil-i bitab
Selamün aleyküm arkadaşlar yarın öğleden sonra beyin tümöründen ameliyat olacak bı ablmiz var ismi KATİBE acil hatim okuyoruz. Yardım edebilir misiniz?
Amin Allah razı olsun Fatmam yeni belli oldu ameliyat meselesi :/ o yüzden vakit darCanım zaman çok az mış ben öyle hızlı okuyamıyorum maalesef Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah yinede yarın müsait olabilirsem sana yazarım okuyabildiğim kadar okumaya çalışırım benimde kaynanam umreye gidecek bu aralar onun telaşkası var yarın uygun olursam sana yazarım ben yoldaşa bol bol dua ederim Allah yardımcısı olsun Şafi ve Nafi isimlerinin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah
Sendende canım Rabbim şifasını versin inşallahAmin Allah razı olsun Fatmam yeni belli oldu ameliyat meselesi :/ o yüzden vakit dar