- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
Alalh razi olsun canım ❤Evet canim bir evladım var , yardım icin canim okumak istiyorum.. elimden ne gelirse insallah....!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alalh razi olsun canım ❤Evet canim bir evladım var , yardım icin canim okumak istiyorum.. elimden ne gelirse insallah....!!
Allah kabul etsin canim, hayırlı evlatlar versin inşallahBende okumak isterdim ama arapça bilmiyorum. Türkçe okumaya başladım bugün 7.günüm. rabbim kabul etsin
Canim Turkceden okumak manayi bozuyor ancak yine de okumak istiyorsan tane tane yavas okuyan bir hocanin ses kaydi ile birlikte oku hem ezberlersin bir sure sonra, Allah niyetini kabul etsinBende okumak isterdim ama arapça bilmiyorum. Türkçe okumaya başladım bugün 7.günüm. rabbim kabul etsin
Tamam canim Allah razı olsun kalan: 19Canim ben 3 adet okudum.. @Hayalimdi gercek oldu kardesimiz için okudum Allah kabul etsin insallah .. Tabii bütün isteyen kardeşlerimizi de unutmadım .. Rakika
Hoşgeldin canım ismin nedir? Ekliyim hemen listeyeKızlar merhaba bende katılmak istiyorum aranıza kabul ederseniz ? Rabbim herkesin dualarını gönlünden geçen güzellikleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Hoşbuldum canım sağolasın Ayşe ismimHoşgeldin canım ismin nedir? Ekliyim hemen listeye