- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
N nebahat_1990 için 1000 tane okumaya başladım eve gidiyorum okuyup bitireceğim buraya yazanam okundu diye dikkate alın
Babamin kizina okudum cnm... Allah hayirli saglikli anali Babıali evlatlar nasip etsin inş. Babada ve tüm isteyenlere Rabbim zorlastirma kolaylastir inş....
N nebahat_1990 için okudum Rabbim ne muradı varsa tez zamanda versin inşallah yapılan duaları kabul eylesin
Âmin
kızlar hepinizden Allah razı olsun. Allah'ım hepimizin kalbine göre hayırlısını versin.Babamın kızıyım için 1000 tane okundu allah kabul etsin
tamam canım ben okumuaya çalışıyodum mutlu-umtlununkini sen okuduysan bitti ozaman.ben kendim için 6.641 adet okudum.
adrenalin85 arkadaşımız okuyamayacakmış onun yerine de 1.000 adet okudum.
canım senden de Allah razı olsun. Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin. benim için okunan ya latif için mi diyorsun, mutlu-umutlu arkadaşımızda okuyamayacaksa yerine okurum hemen. kim okuyamıyorsa ben o arkadaşımızın yerine okurum.tamam canım ben okumuaya çalışıyodum mutlu-umtlununkini sen okuduysan bitti ozaman.
adrenalin mutlu-umutlu içinde okumamış çok yoğunmuş okulda.canım ozaman onuda okurmusun.canım senden de Allah razı olsun. Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin. benim için okunan ya latif için mi diyorsun, mutlu-umutlu arkadaşımızda okuyamayacaksa yerine okurum hemen. kim okuyamıyorsa ben o arkadaşımızın yerine okurum.
Tabi canım ne demek. ben fazla okuyorum zaten, okuyamayanlar olur diye. adrenalin85 arkadaşımız adına mutlu-umutlu arkadaşımız için 1.000 adet okundu yazabilirsin.adrenalin mutlu-umutlu içinde okumamış çok yoğunmuş okulda.canım ozaman onuda okurmusun.
canım en son mesajında mutlu-umutlu arkadaşımız için 1.000 adet okuyorum yazmış. en son mutlu-umutlu arkadaşımız için okumuş demekki.kızlar yahoppacuppa en son kime okumuş bi bakabilirmisiniz. kafam karıştı.
ozaman seninkini okumadı.canım en son mesajında mutlu-umutlu arkadaşımız için 1.000 adet okuyorum yazmış. en son mutlu-umutlu arkadaşımız için okumuş demekki.
canım ben okumayan arkadaşlar için okurum ; ama belki daha girememişlerdir, sonra hemen geçmişsiniz diye alınabilirler. bugünde biraz bekliyelim istersen. sonra okumayan olursa ben yerlerine okurum, duamızı yaparız. olur mu?ozaman seninkini okumadı.
mutlu-umutlu arkadaşımızın tamamsa yapabiliriz duasını.
duanı yaptık canım allah kabul etsin..hayırlı cumalar ben babamın kızıyım arkadaşımıza 1.000 Ya Latif okudum, Rabbim güzel güzel hayırlı bebekler nasip etsin inşaallah
daha yazcak çok şey varda benim de tüylerim diken diken oldu içimden gelerek yazdım.tüylerim diken diken okudum, Allah razı olsun hepinizden aminnnn
duanı yaptık canım allah kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?