Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ben gerçekten okudum mutlu arkadaşım için 1000 tane ya latif allah dileğini kabul etsin
mutlu-umutlu içinde hemen 1.000 adet okuyorum kızlar Rabbim kabul etsin
CANIM 29 SAYFADA SALI GÜNÜ 16 DAKİ BİLDİRİMDE OKUDUM YAZMIŞIN AMA..Gülücük arkadaşım ben daha okumamıştım okudu demişsin ama daha yeni okuyorum
CANIM KİMLER OKUMUŞ SANA Bİ BAKABİLİRMİSİN,bende kendim için 1.000 Ya Latif okudum. Hacet namazı kıldım hepimize dua ettim. Allah kabul etsin
İLK SEN OKUMUŞSUN CANIM.mutlu-umutlu için ben 1000 adet okudum allahım gönlünde ne dileği varsa nasip etsin inşallah
Okunmaya başlandığında okundu yazarsınız
1. OKUYUP BİTİRENmutlu-umutlu için ben 1000 adet okudum allahım gönlünde ne dileği varsa nasip etsin inşallah
Okunmaya başlandığında okundu yazarsınız
2. OKUYUP BİTİRENMutlu umutluya okudum. allah herkese saglikli bebisler versin ins.
3. OKUYUP BİTİRENmutlu-umutlu arkadaşımız için 1.000 adet ya-latif okudum. Allah gönlüne göre versin.
4.OKUYUP BİTİRENNeyse ben gerçekten okudum mutlu arkadaşım için 1000 tane ya latif allah dileğini kabul etsin
5. OKUYUP BİTİRENbende 1000 tane okudum mutlu umutlu arkadaşım için dileği neyse gerçekleşir inşallah
kızlaraynı gün okudum bana sormanıza gerek yok ben aynı gün okuyorum okuyamazsam bildirim yaparaım zaten beklemede diye
6. OKUYUP BİTİRENmutlu-umutlu içinde hemen 1.000 adet okuyorum kızlar Rabbim kabul etsin
7. OKUYUP BİTİRENbende kendim için 1.000 Ya Latif okudum. Hacet namazı kıldım hepimize dua ettim. Allah kabul etsin
Canım o miskamber içindi belirtmiştim ama olsun karıştırmış olabilirsin neticede umutlu mutlu aekadaşım içinde okudumCANIM 29 SAYFADA SALI GÜNÜ 16 DAKİ BİLDİRİMDE OKUDUM YAZMIŞIN AMA..
kusura bakma canım .. cok stresliyim.karıştırmışım. bende şimdi tek tek baktım.Canım o miskamber içindi belirtmiştim ama olsun karıştırmış olabilirsin neticede umutlu mutlu aekadaşım içinde okudum
Bozma moralini Allah De ötesini bırak herşeyin bi zamanı var biz tevekkül edip tam teslim olmalıyız duamızı kesmediğimiz gibi ümidimizi de kesmeyeceğiz Allah büyüktür bizi yoktan var eden Allah bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahKZLAR ŞİMDİ KİMLER OKUMUŞ. BENİM BİRAZ İŞİM VAR Bİ LİSTEYİ KDNTROL EDERSENİZ. ZATEN DÜN ÇOK YOĞUNDUM KARIŞTIRMIŞTA OLABİLİRİM. ÖZEL MESAJDA GELİYO.
MORALİMDE BOZUK AÇIKCASI GEBELİK TESTİ YAPTIM DÜN MİDEM ÇOK BULANIYODU. AMA BİŞİ ÇIKMADI ÜZÜLDÜM. MİDEM NİYE BULANIYO. İŞTAHIMDA AÇIK.
TOPLU OKUYABİLİRSİN. ALLAH HERKESE ŞİFA VERSİNkızlar annem hasta ben şimdi onun yanına gidicem sanırım ameliyat olucak. istersinz beni çıkartın yada ben toplu alayım.
Önemli değil canımcım bende aynı durumdayımkusura bakma canım .. cok stresliyim.karıştırmışım. bende şimdi tek tek baktım.