- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
canım @@hoppacuppa 1.000 okudunmu?yeni liste ne zaman kızlar ?
canım @@adrenalin85 1.000 okudunmu?
DİYE MESAJ ATTIM AMA CEVAP YOK
SEN TANIYOMUSUN PEKİ BU KİŞİLERİ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım @@hoppacuppa 1.000 okudunmu?yeni liste ne zaman kızlar ?
GÜZEL Bİ İŞ YAPIYOZ AMA BÖLE BEKLETENLER OLUNCA ADAM EDELİ OLUYOEvet bu gün diğer arkadaşa başlanacak mı acaba...
GÜZEL Bİ İŞ YAPIYOZ AMA BÖLE BEKLETENLER OLUNCA ADAM EDELİ OLUYO
YA OKUMUŞLARSA FAZLA SAYI OLMAZMI PEKİBelki bu dua dostlarımız girememişlerdir, müsait olamamış olabilirler, onların yerine ben okuyabilirim, sonrada diğer arkadaşa geçebiliriz.
Belki bu dua dostlarımız girememişlerdir, müsait olamamış olabilirler, onların yerine ben okuyabilirim, sonrada diğer arkadaşa geçebiliriz.
Arkadaşlar sıradaki okunacak olan benim, ben namazımı kıldım, duamı okumaya başladım. Bana geçildiği zaman okumaya başlayabilirsiniz. Allah’ım isteyen herkese, bana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Hepimizin hakkında hayırlısını versin.(amin)YA OKUMUŞLARSA FAZLA SAYI OLMAZMI PEKİ
Canım benim için okunacak listede çok olan sayıyı bana yazabilirsin, ben okurum sen de diğer arkadaşlar gibi kendine 1.000 adet yaz istersen.OKUYALIMMI OZAMAN KIZLAR. BAŞLAYALIMMI. O ARKADAŞLAR GİRDİĞİNDE SOROARIZ. OLMAZMI. BİTİRDİK DERLERSE HEMEN DUASINI YAPARIZ.
@adrenalin85 de okumuştamam olur canım, eğer okumamışlarsa ben kendim için okurum. Babamın kızıyım niyetinede ayrıca okurum
Babamin kizina okudum cnm... Allah hayirli saglikli anali Babıali evlatlar nasip etsin inş. Babada ve tüm isteyenlere Rabbim zorlastirma kolaylastir inş....
N nebahat_1990 için okudum Rabbim ne muradı varsa tez zamanda versin inşallah yapılan duaları kabul eylesin
Âmin
Babamın kızıyım için 1000 tane okundu allah kabul etsin
ben kendim için 6.641 adet okudum.@adrenalin85 1.000
K kalemero 1.000
@miskamber 1000
mutlu-umutlu 1.000
N nebahat_1990 6641
hoppacuppa 1.000
esma73 1000
kızlar N nebahat_1990 için okudunuzmu....