- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
canım istersen sen ilk sayfayı okuyanları okundu diye düzenle, giren arkadaşlarımız ilk sayfaya bakabilirler.daha yazcak çok şey varda benim de tüylerim diken diken oldu içimden gelerek yazdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım istersen sen ilk sayfayı okuyanları okundu diye düzenle, giren arkadaşlarımız ilk sayfaya bakabilirler.daha yazcak çok şey varda benim de tüylerim diken diken oldu içimden gelerek yazdım.
daha yazcak çok şey varda benim de tüylerim diken diken oldu içimden gelerek yazdım.
canlarım bende yokum 15 gün tatile çıkıcam artık kendiniz idare ediceksiniz. ktusura bakmayın ne olur.bir de ben c.tesi ve pazar giremeyebilirim, Allah ın izniyle iki günde 1.000 er Ya Latif çeker pazarteside okudum derim.
Birde sen bugün izine çıkmadan benim duamı da yapsak çok güzel olur. Belli bir saate kadar bekleriz. Okumayan bildirim yapmayan olursa ben okurum, arkadaşlar sonra girip bildirirlerse de çok okunmuş olur. Allah’ım kabul etsin.
düzenledim tatlım bi kontrol edersen okumayanlarıda okudu diye kaydetmeyeyim. canım miskamber ve gs mesaj attı bana.canım istersen sen ilk sayfayı okuyanları okundu diye düzenle, giren arkadaşlarımız ilk sayfaya bakabilirler.
bencede öle yapalım en azından bende sıradaki arkadaş içnde okumuş olurum.Birde sen bugün izine çıkmadan benim duamı da yapsak çok güzel olur. Belli bir saate kadar bekleriz. Okumayan bildirim yapmayan olursa ben okurum, arkadaşlar sonra girip bildirirlerse de çok okunmuş olur. Allah’ım kabul etsin.
ben idare ederim canmcanlarım bende yokum 15 gün tatile çıkıcam artık kendiniz idare ediceksiniz. ktusura bakmayın ne olur.
allah razı olsun canım. kalemero senden. @miskamber 5000 almıştı o pazartesi gelince sorarsın. kimlere okudu diye.ben idare ederim canm
öle düşünme be tatlım belki izin almasını gerektirecek bi durumu oldu. benimde anam rahatsız ama ben kalan kişilerin adını yazdım cüzdana koydum. inş onlara okucam beni okudu yazarsınız.giremeyebilirim hastanede kalcak çünkü 3 gün.Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama bdnce haksızlık oluyor şu mübarek cuma günü susayım dedim ama dayanamadım
Öncelikle sayfa sahibi arkadaşım sen 15 gün yoksan geriye kalanların hakkı ne olacak hem sayfayı kurdun hem kendiniz idare edeceksiniz deyip çıkıyorsun insan bir hellalik ister kusura bakmayın der e biz size okurken iyiydi o zaman insanın aklına bu geliyor
Kalemero arkadaşımdzn allah razı olsun ona dicek lafım yok kız yine ben idare ederim demiş ama hiç hoş değil. Gerçekten kırıldım
Şusna kadar okumuş olduğum arkadaşlarıma helal olsun allah kabul etsin ama ben çıkıyorum böyle ayrımcılık olacsksa kendiniz okuyun
Kimin ne yaptığı belli değil
arkadaşım bence çıkma, gulucukgs arkadaşımız izine çıkıyormuş, internete giremeyecek sanırım, hepimiz elimizden geldiğince listeyi düzenlemeye çalışırız. kalemero arkadaşımıza yardımcı oluruz. bu liste tamamen bitsin, ozaman kim devam eder, kim etmez ona göre karar verilir. kendisi de hergün her kişi için okuyacak sanırım, gitmeden buraya net bişeyler yazar. bizde ona göre listeye onun için okundu yada okunmazsa aramızda dağıtırız.Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama bdnce haksızlık oluyor şu mübarek cuma günü susayım dedim ama dayanamadım
Öncelikle sayfa sahibi arkadaşım sen 15 gün yoksan geriye kalanların hakkı ne olacak hem sayfayı kurdun hem kendiniz idare edeceksiniz deyip çıkıyorsun insan bir hellalik ister kusura bakmayın der e biz size okurken iyiydi o zaman insanın aklına bu geliyor
Kalemero arkadaşımdzn allah razı olsun ona dicek lafım yok kız yine ben idare ederim demiş ama hiç hoş değil. Gerçekten kırıldım
Şusna kadar okumuş olduğum arkadaşlarıma helal olsun allah kabul etsin ama ben çıkıyorum böyle ayrımcılık olacsksa kendiniz okuyun
canım yapma böyle eksik kalanı aramızda paylaşırız dua işi kabul gönül işidir kal lütfen ben rica ediyorum @gulucukgs arkadaşımızda eksik fala demedi herkese okudu hakkını yiyemem o konuda böyle hoş olmayan konulara girmeyelim arkadaşım sayfanın sorumluluğu bende ben takibini yaparım fazlayıda okurum yapmayın böyleArkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama bdnce haksızlık oluyor şu mübarek cuma günü susayım dedim ama dayanamadım
Allah'ım tüm hastalara, senin annene de acil şifalar versin canım.kızlar anacığıma dua edermisiniz. ne olur ameliyt olcakta.53 yaşında