Hayirli kandileriniz olsun

Allah en hayırlısı dan en efendisinden,eli yüzü düzgün karakteri tam oturmuş ona buna laf dusurmeyen,sevip sevilebilecegin kavgadan bile tat aldığın birini çıkarsın inşallah en yakın zamanda. Tüm ictenligimle diledim inşallah kabul olur. Olursa kızının adını x koy sanim yurusun : ))

Kııız hiii ağzından bal mı damladı nedir . Öptüm gözlerinden Allah razı olsunn Allah daha daha iyisini isteyenlere versin bi köşesinden de bana evladımın adınıda xnur ya da xhan koyayımm bari :D

Apartmandaki çoğu komşum tontiş yaşlılar. Kandil simidi aldım, köpeğimi gezdirmeye çıkarken dağıtacağım tek tek herkese. Çok seviyorum kandilleri açıkçası, huzurlu bir ortam olduğunu hissediyorum. Herkese hayırlı kandiller, Allah herkesin gönlünden geçenleri kabul etsin dilerim. :)

Hayirli kandiller.. yaptiniz mi kandil simitlerini :)

yaklaşık 20 gündür hamur işlerine hasret kaldım diyet yapıyorum , pazartesiden cumaya kadar Allah kabul ederse niyetliyim komşumda bişeyler verdi ezan okununca orucumu açacağım ancak k0mşumun verdiği bana ben ona bakacağım :( :( eşimde dün almış kandil simidi komşularıma verdim.

Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmeniz dileğiyle... Kandiliniz mübarek olsun!

Back
X