- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Edilen dualarniz kabul almasi dilegiyle hayirli kandiler bacilarim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı kandiller ve hayırlı evlilikler diliyorum ama boşverin bekarlık sultanlık ağrısız başınızı ağrıtmayın. :) herkese hayırlı kandiller.Benim için hayırlı bir evlilik dileyin nolur hanımlar insanlarının birbiri arkasından yaptığı dua makbul olurmuş :))
Hayırlı kandilleriniz olsun dünyanız ve ahiretiniz cennet olsun
Hayırlı kandiller ve hayırlı evlilikler diliyorum ama boşverin bekarlık sultanlık ağrısız başınızı ağrıtmayın. :) herkese hayırlı kandiller.
Kız evlilikten olsa olsa cinnet getirme sinir krizi geçirip saç baş yolma falan olur ne şenliği :)))İnsan yanına can şenliği istiyor ya :))
İnşallah hayırlı mutlu bir evlilik yaşa sonrada gel burda kv derdim var diye konu aç bende yine yorum yaparım sözİnsan yanına can şenliği istiyor ya :))
Kız evlilikten olsa olsa cinnet getirme sinir krizi geçirip saç baş yolma falan olur ne şenliği :)))
İnşallah hayırlı mutlu bir evlilik yaşa sonrada gel burda kv derdim var diye konu aç bende yine yorum yaparım sözhatırlatırım ama bu msjını
![]()
RABBim sana hayirli bir es nasip etsin canim varsada gonlundekini sana hayirli etsin Allah gonlune gore versinBenim için hayırlı bir evlilik dileyin nolur hanımlar insanlarının birbiri arkasından yaptığı dua makbul olurmuş :))
Suan iyorum ama hazir yapamadim bebekle yaHayirli kandiller.. yaptiniz mi kandil simitlerini :)
Allah en hayırlısı dan en efendisinden,eli yüzü düzgün karakteri tam oturmuş ona buna laf dusurmeyen,sevip sevilebilecegin kavgadan bile tat aldığın birini çıkarsın inşallah en yakın zamanda. Tüm ictenligimle diledim inşallah kabul olur. Olursa kızının adını x koy sanim yurusun : ))Benim için hayırlı bir evlilik dileyin nolur hanımlar insanlarının birbiri arkasından yaptığı dua makbul olurmuş :))
Ay canim hayirli olsun ins guzel haberler duyarizBende tüp bebek yaptırdım sonuç bekliyorum babada dua adım Nilüfer
Aminnnn inşallahAy canim hayirli olsun ins guzel haberler duyariz
Hayırlı kandiller olsun.Edilen dualarniz kabul almasi dilegiyle hayirli kandiler bacilarim :)
İnşallah alırız güzel haberlerini seninde belkide tutunmustur minik şu mübarek günde rabbim sevindirir inşallah.Bende tüp bebek yaptırdım sonuç bekliyorum babada dua adım Nilüfer